*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
ja od,wczoraj mam czasami taki dziwny bol pod lewym zebrem, ktory jest kilkusekundowy. Czyzby dzidka tak mnie potrafila juz skopac by to odczuwac jako bol? Jutro ide do gin. wiec go zapytam, trzymajcie tez za moja szyjke.
Macie moze jakies sklepy z niedroga posciela? Przygotowywuje sie do przyjscia malej na swiat, ale z mezem tez chcemy miec nowa posciel i sofe rozkl. z ikei. bo zamierzamy pofikac po tych 10 miesiacachNIE MOGE nie moge myslec o s...ksie, zabronione do stycznia.
-
I ja czytam o Waszych perypetiach szpitalnych i sie w sumie włos jeży na głowie (a mam długie baaardzoo).
Ja leżałam tydzień w Wawie w Bielańskim i wspominam ok. Jedzenie w miarę (np. zupy mi smakowały a drugie nigdy), położne super, lekarze różni. Tętno badali w pokoju (chociaż leżałam na ginekologii bo na patologii nie było miejsc i musiały wozić sprzęt z tamtego oddziału).
Ale też tęskniłam za domem....Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Witajcie! Mam do Was pytanie odnosnie witamin, konczy mi sie opakowanie witamin pharmaton maturelle, musze kupic nowe, tylko zastanawiam sie jakie, bo strasznie sypia mi sie paznokcie. Moze macie jakies inne sprawdzone witaminy, co polecacie? rozdwajaja sie i lamia...
-
isabelle wrote:Agnesik, mam nadzieje, ze wszystko, co wyżej napisały dziewczyny pozytywnie nastroilo Cie do zmiany lekarza prowadzącego. Nie zaslugujesz na takie traktowanie, NIKT nie zasługuje, zmiana na pewno bedzie na lepsze, nie mniej obaw
Ja rownież niedługo zmieniam lekarza, chociaż mój ginekolog to fantastyczny człowiek. Na początku troche mnie irytował i czasem bagatelizował moje pytania. Ale.z czasem dotarliśmy sie, im ciąża jest wyższa, tym większe wsparcie od niego otrzymuje, bardzo o mnie dbał w szpitalu i zawsze jest pod telefonem jak potrzebuje. Wyprowadzka wymusza zmianę i tez mam wiele obaw, zwłaszcza teraz, gdy pojawiły sie problemy i ryzyko niedonoszenia do styczniowego terminu. Bardzo żałuje, ze nie będę rodzic pod jego czujnym okiem, ale trzeba być dobrej myśli i wejść w NOWE z pozytywnym nastawieniem.
Dziewczyny, tym co napisałyście trochę mnie zmotywowałyście, ale raczej do tego by jeszcze raz do niej iść i jej trochę odpyskować..
Najgorsze jest to, że w mojej przychodni ona musi wydać zgodę na to żebym mogła wziąć swoją kartotekę do innego lekarza, bo jest "lekarzem prowadzącym".. trochę to moim zdaniem niezgodne z prawem, no ale jutro się do niej umówię rano i ją poproszę o wydanie kserokopii karty ciąży i wyników badań.
Ps. Któraś napisała, że swoim stwierdzeniem krzywdzę kobiety, które nie mają dzieci.. Nie mam tego na celu.. Po prostu ja czuję się bardziej wartościowa, wiedząc, że dla kogoś będę całym światem.. przynajmniej przez jakiś czaspolaola lubi tę wiadomość
-
Masakra! Teraz przeczytałam o śmierci Ani Przybylskiej
szok! Ona była taka normalna i trójka dzieci bez mamy! Dwa tygodnie temu niecałe zmarł w szkole u mojej córki 37 letni nauczyciel j. polskiego kochany przez uczniów, miał raka płuc i krtani teraz 35-36 letnia kobieta oddana rodzinie, ludzie, menele żyją po 70-80 lat niejednokrotnie zatruwający życie innym ale młodzi kochani oddani innym chorują i umierają
masakra
-
Wiki81 wrote:Ja płaciłam dodatkowo za pesser 270 zł
Wiki, rozumiem, ze w tej cenie miałaś pessar i wizytę? Ja pessar kupiłam sama, bo tak kazał mi lekarz, zastanawiam sie wiec, czy za jego założenie bedzie chciał cos wiecej niż za samą wizytę? -
isabelle wrote:Wiki, rozumiem, ze w tej cenie miałaś pessar i wizytę? Ja pessar kupiłam sama, bo tak kazał mi lekarz, zastanawiam sie wiec, czy za jego założenie bedzie chciał cos wiecej niż za samą wizytę?
isabelle lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl