*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinusem CC w państwówce jest to że mogą Cię ładnie poszyć ale nie muszą, a często zdarza się tak że szyją praktykanci/stażyści...
Wogóle na nfz słyszałam że często przeprowadzają cc w narkozie całkowitej..;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 10:04
-
@Olka25 - wózek super, też się zastanawiałam nad zakupem Tutka, ale u nas wybór padł jednak na Jedo Fyn, bo w bezpośrednim porównaniu miał chyba więcej plusów. Tutki jednak czarują kolorami i pod tym względem nie mają sobie równychZ dodatkami na pewno sobie poradzisz, chociaż to trudne zadanie. Ja od kilku dni nie mogę zdecydować się na pościel do łóżeczka i kocyk minki, chociaż łóżeczko będzie białe a wózek albo szary albo czerwony. Najchętniej kupiłabym wszystkie i każdego dnia wyciągała nowy wzór
Co do rozstępów i smarowania brzucha - ja w szpitalu dostałam zakaz, na szczęście jeszcze nic mi ie wyskoczyło, nie mam też uczucia wysuszonej i napiętej skóry, może dlatego, że zawsze miałam warstewkę tłuszczyku? Oby mnie uratował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:02
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Oglądam moją kochaną Martyne Wojciechowską, odcinek o albinosach w Tanzanii, na samej zapowiedzi programu plakalam,a teraz to już w ogole!
Ja też. . . ; (
Isabelka - kup sobie Multi gyn actigel (chyba tak się pisze). Bezpieczny w czasie ciąży. A bardzo pomocny. Grzyby, bakterie, uczucie pieczenia i swiad - pomaga! Polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:44
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Marta to jak się zawraca do lekarzy? Chyba nie woła: "lekarzu Krzysztofie"
Hmmm... może "ej, ty! No ty! Ty, który przez 6 lat udawałeś zainteresowanie na wykładach i ćwiczeniach"
Przepraszam za czarny humor. Ale ostatnio jestem na tych w białych kitlach cięta strasznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:43
Chanela, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Magdalenka nie każdy ma dr. n. Med, większość jest poprostu lek. N. Med:)a zwyczajowo mówi się do nich panie doktorze.
Spokojnie każdy ma studia i uprawnienia ale doktorat juz faktycznie nieliczni:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:53
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Isabelle luzik, mi też sporo leciało, kupiłam wkładki ale nawet nie użyłam bo narazie spokój.
Zostaw cycochy, nie zrywaj zaschnietego, nie draznij.
Tak np w L.O mpwisz panie profesorze do wszystkich mimo ze nikt prof nie jest:)
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Czyli to coś jak magister w szkole i doktor w szkole ?
Dziewczyny czy Wy jesteście zarejestrowane na stronie Rossnę ? bo ja sie troche obawiam, trzeba podac imie nazwisko, miejsce zamieszkania i sama nie wiem...
Ja jestem zarejstrowana, im częściej robisz zakupy z art dla mam i dzieci tym większe rabaty. Na początek 3%, możesz dojść do 10% najwięcej. Kupując rzeczy np z promocji plus z kartą zawsze coś taniej jest -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Magdalenka nie każdy ma dr. n. Med, większość jest poprostu lek. N. Med:)a zwyczajowo mówi się do nich panie doktorze.
Spokojnie każdy ma studia i uprawnienia ale doktorat juz faktycznie nieliczni:)