X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Piżdzący róż :D hahahaha

A tez wzielam kolorystyke granat spacerowy, braz gondola zeby pasowal np do nast dziewcYnki:)

No właśnie granat i do laseczki i do chłopca dobry :D

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mówię- oczojebny.

Ag..., Paula44, szpilka, MonikaDM lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    ja mówię- oczojebny.
    ja tez:)

Paula44, szpilka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy wózek po córeczce, jest zadbany, a umyty wygląda, jak nowy. Jest ciemno czerwony :)
    Od jutra wprowadzam ograniczenie dietetyczne, odstawiam chleb. Opłakuję dziś moje poranne tosty z kakao :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:54

szpilka lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jak teraz kupimy wozek to planuje taki unisex, zeby dla przyszlch potencjalnych dzieci tez bylo, i to że planujemy ich wiecej niz jedno jest w tej chwili jedynym powodem, dla ktorego chcemy kupic wozek nowy i łóżeczko tez, bo czasem sa takie ładne używki na necie na zdjeciach (jak poszlam do komisu sie rozejrzec to jakoś takich nie trafiłam), no ale ze ma byc na wiecej niz jedno, to chyba warto

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    My mamy wózek po córeczce, jest zadbany, a umyty wygląda, jak nowy. Jest ciemno czerwony :)
    Od jutra wprowadzam ograniczenie dietetyczne, odstawiam chleb. Opłakuję dziś moje poranne tosty z kakao :(
    polubiłam wózek, ale dlaczego masz embargo na tosty z kakao?

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego? Bo kurna waga nie rozumie mojej miłości do tostów z kakao :(

renia83, polaola, olka25 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Zielarka, kakao + tosty są pyszne!!! Po ciąży będziemy dumały jak to zrzucić. Uwierz mi że ja też.

A ja też dzisiaj wyjęłam wózek po Synku - jak go zmontuję cały to pokażę:) Mąż jeszcze budki nie wyjął. ale to już moja głowa w tym, żeby mi wszystko rozłożył. Ja wyjęłam z gondolki środek bo się pierze i go chcę odczyścić. Będzie jak nowy. Poprałam też pokrowiec na materac i pierwsze ubranka. Mam ich mało takich co mi będa pasowały, bo Synek urodził sie w czerwcu i mam takie typowo letnie. Już pierwsze zamówiłam, na razie wszystkie białe z kokardkami. Kosmetyki też już mi przyszły: oilatum, zasypka, waciki, patyczki, pieluchy, chusteczki, dla mnie podkłady i wkładki laktacyjne i takie tam.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, przeżyłam ale mam dość. Na dworze jest tak nienormalnie ciepło jak na ten dzień w kalendarzu że masakra, cała jestem opuchnieta ehhhhh babie w ciąży nie dogodzisz
    Zielarka waga nigdy kobiety nie zrozumie :D

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie przejmuj sie ijedz tosty i pij kakao

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był kiedyś taki śmieszny obrazek na necie, chyba tak pisało.
    Obliczyłam swoje BMI i wyszlo mi ze jestem za niska:)

ja ze słodkościami się pozegnalam, ale jakbym mogła to aż bym sobie zrobila:)

MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Martka - ile tego vigantoletten na dobę lykasz?.jakie miałaś/ masz wyniki badania d3 teraz?

1 tabletkę, zarówno przed ciążą jak i teraz. D3 badałam rok temu, nie było niedoboru, ale na granicy. Potem endo nie zlecała już badań na poziom d3.

Paula44 lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, a na porodówkę mąż mnie dźwigiem zawiezie :D

FITop1.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka to może zamień zwykłe tosty na pełnoziarniste a kakao na naturalne. Te dla dzieci mają pewnie dużo cukru. W sumie nawet bardzo kaloryczne śniadanie spalisz w ciągu dnia, gorzej gdybyś zapodała sobie takie pyszności na kolację ;)

dxomkrhms4puy6o2.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis czuje sie b. ciezko, moze to ta pogoda za cieplo troche, nawet chyba popuchlam dzis.
    Leze i zastanawiam sie jakich rozmiarow bedzie moj brzuszek jak juz teraz jest taki. Czy dam rade ustac n a nogach? Zalamanie ? Nie to tylko chwilowe. :-)

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj zagapiłam się. Na zdjęciu był jasne kombinezoniki. Bardzo ładne. Okazały się niebieskie jasne dla chłopca. Nie miałam serca zrezygnować. Co prawda nie dużo dałam, ale nie jestem zbyt zadowolona. Niebieskie dla dziewczynki ... Ale za to udało mi się umówić z pania, na siatę typowo dziewczęcych ciuszków i kombinezoników.
    Może któraś z Was zainteresowana ciepłymi 3 kombinezonikami?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e892018a101.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d9e0b2fe64d.jpg

Rozmiar 56. Ale wyglądają na większe. Kupione za 10 zł od sztuki. Za tyle samo odsprzedam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 09:21

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niebieskie dla dziewczynki pasuje przecież:)

Gosiak, nix lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ponawiam do Was moją gorącą prośbę o zagłosowanie na moją szkołę w inicjatywach Avivy.Do kolejnego etapu brakuje nam ok.400głosów,zostało 33 dni. Mozna głosowac codziennie, nie trzeba wpisywac numeru telefonu,tylko maila i kod pocztowy. Z góry dzięki.Oto link:
    https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,752.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 07:52

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestrzegam Was przed użytkownikiem na Allegro adam_jutro. Sprzedają dziecięce ciuszki. zakupiłam kilka już 2 tygodnie temu, dostałam tylko jednego maila,że chyba wysłali,ale sprawdzą.Od tamtej pory brak odzewu, nikt nie odpowiada nawet na spór, który rozpoczęłam przez Allegro.Jestem wściekła na takich ludzi!!!! po co w ogóle wystawiaja aukcje! Ludzie wpłacają kase,jak to zwykle bywa na aukcjach,a towaru brak! Dobrze,że Allegro chroni kupującego!!!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra no to rzeczywiście jesteś w kropce.Współczuję ! U mnie żeby koszt był taki w prywatnej klinice to nie było by mnie stac i wylądowałabym w szpitalu jednak, mimo strachu itp.Albo szukałabym lekarza co tam pracuje,ordynatora oddzialu czy cuś i poszła jakoś prywatnie na wizytę i starała się coś załatwic , po prostu dogadac się na cc i dac w łapę...Może to nie jest zbyt fajne ale ze strachu to ludzie różne rzeczy robią, no i takie mamy realia w PL że jak chcesz coś miec dobrze to trzeba zapłacic ( są oczywiście wyjątki :) )
    MartaKD właśnie co do allegro przypomniałaś mi, miałam Was ostrzec przed sprzedawcą larvin-wear,(sklep LARVIN).Zamówiłam spodnie-legginsy ciążowe ponad 2 tyg temu.Zresztą tego dnia zamówiłam kilka rzeczy od różnych sprzedawców.Po 3 dniach miałam praktycznie wszystkie kupione rzeczy poza tymi spodniami. Po tyg napisałam maila że trochę przy długo to trwa na co ona mi odp że nie mają akurat tego koloru co chciałam...masakra...sprzedają coś czego nie mają na stanie! Powinna od razu po zakupie mnie poinfornowac.Po kolejnych 2 dniach napisała że się odezwie za dwa dni a jak coś to może mi wyslac spodnie innego koloru ;-/ żenada...Odpisałam że jakbym chciała inny kolor to bym se go zamówiła i że mnie interesuje tylko ten który wybrałam.To mi odpisała że trzeba czekac, a potem niby że w czwartek wyślą spodnie.Hmmm...ciekawe, powinny dojśc max wtorek, zobaczymy bo coś mi się wydaje że wcale jeszcze nie wysłali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 08:57

relgh371ssmqv4f3.png
‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ