*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My mamy wózek po córeczce, jest zadbany, a umyty wygląda, jak nowy. Jest ciemno czerwony
Od jutra wprowadzam ograniczenie dietetyczne, odstawiam chleb. Opłakuję dziś moje poranne tosty z kakaoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:54
szpilka lubi tę wiadomość
-
my jak teraz kupimy wozek to planuje taki unisex, zeby dla przyszlch potencjalnych dzieci tez bylo, i to że planujemy ich wiecej niz jedno jest w tej chwili jedynym powodem, dla ktorego chcemy kupic wozek nowy i łóżeczko tez, bo czasem sa takie ładne używki na necie na zdjeciach (jak poszlam do komisu sie rozejrzec to jakoś takich nie trafiłam), no ale ze ma byc na wiecej niz jedno, to chyba warto
-
zielarka wrote:My mamy wózek po córeczce, jest zadbany, a umyty wygląda, jak nowy. Jest ciemno czerwony
Od jutra wprowadzam ograniczenie dietetyczne, odstawiam chleb. Opłakuję dziś moje poranne tosty z kakao -
Oj Zielarka, kakao + tosty są pyszne!!! Po ciąży będziemy dumały jak to zrzucić. Uwierz mi że ja też.
A ja też dzisiaj wyjęłam wózek po Synku - jak go zmontuję cały to pokażęMąż jeszcze budki nie wyjął. ale to już moja głowa w tym, żeby mi wszystko rozłożył. Ja wyjęłam z gondolki środek bo się pierze i go chcę odczyścić. Będzie jak nowy. Poprałam też pokrowiec na materac i pierwsze ubranka. Mam ich mało takich co mi będa pasowały, bo Synek urodził sie w czerwcu i mam takie typowo letnie. Już pierwsze zamówiłam, na razie wszystkie białe z kokardkami. Kosmetyki też już mi przyszły: oilatum, zasypka, waciki, patyczki, pieluchy, chusteczki, dla mnie podkłady i wkładki laktacyjne i takie tam.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Paula44 wrote:Martka - ile tego vigantoletten na dobę lykasz?.jakie miałaś/ masz wyniki badania d3 teraz?
1 tabletkę, zarówno przed ciążą jak i teraz. D3 badałam rok temu, nie było niedoboru, ale na granicy. Potem endo nie zlecała już badań na poziom d3.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzis czuje sie b. ciezko, moze to ta pogoda za cieplo troche, nawet chyba popuchlam dzis.
Leze i zastanawiam sie jakich rozmiarow bedzie moj brzuszek jak juz teraz jest taki. Czy dam rade ustac n a nogach? Zalamanie ? Nie to tylko chwilowe. -
A ja dzisiaj zagapiłam się. Na zdjęciu był jasne kombinezoniki. Bardzo ładne. Okazały się niebieskie jasne dla chłopca. Nie miałam serca zrezygnować. Co prawda nie dużo dałam, ale nie jestem zbyt zadowolona. Niebieskie dla dziewczynki ... Ale za to udało mi się umówić z pania, na siatę typowo dziewczęcych ciuszków i kombinezoników.
Może któraś z Was zainteresowana ciepłymi 3 kombinezonikami?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e892018a101.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d9e0b2fe64d.jpg
Rozmiar 56. Ale wyglądają na większe. Kupione za 10 zł od sztuki. Za tyle samo odsprzedam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 09:21
-
Dziewczyny, ponawiam do Was moją gorącą prośbę o zagłosowanie na moją szkołę w inicjatywach Avivy.Do kolejnego etapu brakuje nam ok.400głosów,zostało 33 dni. Mozna głosowac codziennie, nie trzeba wpisywac numeru telefonu,tylko maila i kod pocztowy. Z góry dzięki.Oto link:
https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,752.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 07:52
-
Przestrzegam Was przed użytkownikiem na Allegro adam_jutro. Sprzedają dziecięce ciuszki. zakupiłam kilka już 2 tygodnie temu, dostałam tylko jednego maila,że chyba wysłali,ale sprawdzą.Od tamtej pory brak odzewu, nikt nie odpowiada nawet na spór, który rozpoczęłam przez Allegro.Jestem wściekła na takich ludzi!!!! po co w ogóle wystawiaja aukcje! Ludzie wpłacają kase,jak to zwykle bywa na aukcjach,a towaru brak! Dobrze,że Allegro chroni kupującego!!!
-
Sandra no to rzeczywiście jesteś w kropce.Współczuję ! U mnie żeby koszt był taki w prywatnej klinice to nie było by mnie stac i wylądowałabym w szpitalu jednak, mimo strachu itp.Albo szukałabym lekarza co tam pracuje,ordynatora oddzialu czy cuś i poszła jakoś prywatnie na wizytę i starała się coś załatwic , po prostu dogadac się na cc i dac w łapę...Może to nie jest zbyt fajne ale ze strachu to ludzie różne rzeczy robią, no i takie mamy realia w PL że jak chcesz coś miec dobrze to trzeba zapłacic ( są oczywiście wyjątki
)
MartaKD właśnie co do allegro przypomniałaś mi, miałam Was ostrzec przed sprzedawcą larvin-wear,(sklep LARVIN).Zamówiłam spodnie-legginsy ciążowe ponad 2 tyg temu.Zresztą tego dnia zamówiłam kilka rzeczy od różnych sprzedawców.Po 3 dniach miałam praktycznie wszystkie kupione rzeczy poza tymi spodniami. Po tyg napisałam maila że trochę przy długo to trwa na co ona mi odp że nie mają akurat tego koloru co chciałam...masakra...sprzedają coś czego nie mają na stanie! Powinna od razu po zakupie mnie poinfornowac.Po kolejnych 2 dniach napisała że się odezwie za dwa dni a jak coś to może mi wyslac spodnie innego koloru ;-/ żenada...Odpisałam że jakbym chciała inny kolor to bym se go zamówiła i że mnie interesuje tylko ten który wybrałam.To mi odpisała że trzeba czekac, a potem niby że w czwartek wyślą spodnie.Hmmm...ciekawe, powinny dojśc max wtorek, zobaczymy bo coś mi się wydaje że wcale jeszcze nie wysłali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 08:57