X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać happymum to loteria, mam od nich jeansy i są okropne.a jestem po badaniu i mogę iść do domu, wiec pewnie jutro pojdw bo dziś nie mam jak:/
    Muszę do mamy bo maz poleciał dziś bo myślał ze będę tydzień caly i moze lecieć zdać mieszkanie a tu niespodzianka.

bluegirl89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Widać happymum to loteria, mam od nich jeansy i są okropne.a jestem po badaniu i mogę iść do domu, wiec pewnie jutro pojdw bo dziś nie mam jak:/
    Muszę do mamy bo maz poleciał dziś bo myślał ze będę tydzień caly i moze lecieć zdać mieszkanie a tu niespodzianka.

Ag, leżałaś tak długo, że masz prawo teraz dwa dni się wyprowadzać :)

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeansy lubie mierzyc dlatego kupilam w h&m jak jeszcze lazilam i tez z trzech par tylko jedne ladnie lezaly.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam na allegro używane z hm za 20zl, nowe z hm za 80 i z happymum za 250!
    Te ostatnie to tak smierzialy chlorem jak przyszły ze musiałam je najpierw prac i moczyc a do tego się rozciągają.
    Te za 20zl rewelka!!! Jakbym je dostała szybciej to by mi jedne starczyly.
    A teraz mam 3 pary gaci, sukienki i nakaz lezakowania:/ fuck:D

polaola, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Was też cisną fiszbiny w biustonoszu ?? Bo dopiero dzisiaj wpadłam na pomysł że może żebra bolą mnie nie same z siebie tylko przez fiszbiny. Ale z drugiej stroyn cztałam że, w okresie ciaży niewskazane są takie całkiem materiałowe luźne biustonosze, bo piersi rosną i nic je nie podtrzymuje. Sama nie wiem co kupić...

• Melula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odkryłam u siebie czasowy ból wątroby. Nigdy nie wiedziałam od czego mnie takie skurcze bólowe łapią, ale dziś odkryłam - wypiłam szklankę mleka. Po około 30 minutach zaczęło się. Jutro idę do lekarza I kontaktu. Podejrzewam u siebie nietolerancję laktozy... bo to nie pierwszy raz...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka zakup sobie biustonosz/top sportowy np
    http://allegro.pl/fitness-sportowy-top-biustonosz-bawelna-38-85-b-c-i4666585855.html
    mam podobny krój, bardzo wygodny, nigdzie nie ciśnie i nie uwiera, chodzę w nim na codzień zamiast zwykłego biustonosza :) koszt do 25zł max

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melua mnie tak po nocy wątroba boli... a wszystkie wyniki wątrobowe w porządku mam... moja gin twierdzi że mi dzieć uciska i dlatego mnie tak boli.

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Magdalenka zakup sobie biustonosz/top sportowy np
    http://allegro.pl/fitness-sportowy-top-biustonosz-bawelna-38-85-b-c-i4666585855.html
    mam podobny krój, bardzo wygodny, nigdzie nie ciśnie i nie uwiera, chodzę w nim na codzień zamiast zwykłego biustonosza :) koszt do 25zł max
    Mąż obiecał mnie dzisiaj zabrać na zakupy biustonoszowe, więc jak nic nie wybiorę to zamówię ten.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Mąż obiecał mnie dzisiaj zabrać na zakupy biustonoszowe, więc jak nic nie wybiorę to zamówię ten.
    Teraz tak patrzę mam dokładnie ten sam, tylko czarno biały :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co moja kochana firma poleciała wkulki.
    Dostałam śmiesznie mala wypłatę i patrzę na paski, ok obcieli mi dodatek mieszkaniowy 1500, ale moja umowa jest skonstruowana tak ze mam kwotę brutto podzielona na podstawę plus ryczałt za nadgodziny. I ten ryczałt też mi obcieli:/ kazdy ma tak w firmie umowe no ale moja kwota umowna byla ta cala brutto, nadgodzin nawet nie robiłam, poprostu taka konstrukcja umowy bo to jednak budowlanka i większość je wyrabia.
    No co za mendy podłe, wielka piepszona korporacja:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:03

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Aaaa, dziewczyny, ale się cieszę :) Będziemy robić zamianę pokoi z rodzicami i zamiast 12m2 będziemy mieli 16 plus maleńki pokoik 1,5x2,4. Wykujemy przejście z jednego do drugiego i w maleńkim będzie łóżeczko i jakaś komoda z rzeczami maluszka, a w dużym nasza sypialnia. Wreszcie jakiś własny kącik w domu, nie za duży, ale swój :) Mamy tak dziwnie dom rozplanowany, że właściwie cały parter zajmuje 89-letnia ciocia (jest tam wspólna kuchnia i łazienka), a na piętrze mieszkamy my we wspomnianych 12 metrach, rodzice w 16m i jest wspólny duży pokój gościnny z ogromnym stołem na 20 osób. Jak akurat nie ma gości, to pokój wyrabia za prasowalnię i suszarnię (o ile na zewnątrz kiepska pogoda).
    Super, będziecie jednocześnie z maluszkiem i trochę prywatności na większej przestrzeni dla siebie. Rodzice sami zaproponowali??

• Melula Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolało tak również przed ciążą, więc to nie skutek ucisku dziecka. Rzadko pijam samo mleko, więc teraz już wiem, co jest winne. Tym bardziej, że od 8 rano nie jadłam nic.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety tak łatwo też nie mam bo jechałam 50 km i jeszcze miesiąc temu były 2 fajne sklepy ciążowe, które zlikwidowali, został jeden z rzeczami typu ogrodniczki dla ciężarnych :( a ja potrzebuję czegoś na wesele za 2 tygodnie i niestety internet odpada, bo po pierwsze muszę przymierzyć,a po drugie za mało czasu, jechałam z przekonaniem, że kupię ekstra sukienkę i będę promienną mamuśka, a wróciłam załamana bo szukałam ostatecznie już jakiejś tuniki, bluzki w normalnych sklepach też bo eleganckie spodnie ewentualnie mam i nic :(

a w h&m 2 pary spodni i 3 bluzki na krzyż, masakra chyba założę jakiś worek :( najchętniej nie poszłabym na to wesele, ale to bliska rodzina, a ciążą nie bardzo mogę się wymówić bo PM ma termin porodu 2 tygodnie po mnie :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki rozmiar pościeli kupujecie do łóżeczek 120x60?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador online są jeszcze pieknamama.PL, elpasa i asos.com

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Jaki rozmiar pościeli kupujecie do łóżeczek 120x60?
    ja mam 135x100 rozmiarówka noworodkowa

• isabelle Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    ja mam 135x100 rozmiarówka noworodkowa

Ja też chciałabym kupić 135x100, bo mogłaby posłużyć na dłużej, ale widziałam, że są też 120x60

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka to super zamiana :) a ciocia skoro jest w gościach to nie można jej jakoś przenieść do jednego pokoju, chyba taka staruszka za wiele nie potrzebuje, tym bardziej, że z tego co rozumiem nie do końca jest u siebie

isabelle chyba tak, ale to chyba jeszcze rozmiar łóżeczka trzeba uwzględnić, bo np. kupiłam minky 75X100 zamiast kołderki do wózka, ale chyba jest za duży

relgh3718o9n8rtv.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    isabelle chyba tak, ale to chyba jeszcze rozmiar łóżeczka trzeba uwzględnić, bo np. kupiłam minky 75X100 zamiast kołderki do wózka, ale chyba jest za duży

Ja do wózka wzięłam minky 50x75, ty będziesz miała kocyk do łóżeczka albo do zabawy:) Łóżeczko będę miała 120x60

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 939 940 941 942 943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ