*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze ja tez sie wypowiem na temat poscieli, my kupujemy ta wieksza bo mamy wieksze lozeczko, kupowalismy je 6lat temu do corki i wydawalo nam sie, ze bedzie praktyczniejsze. Z perspektywy czasu mysle, ze kupilibysmy lozeczko mniejsze i wtedy tez ta mniejsza posciel. W zupelnosci starczyloby dla maluszka. Nie ma co kupowac wiekszego rozmiaru do malego lozeczka bo kolderka jest dosc spora chyba, ze odwrotnie do duzego ta mniejsza.
-
A jednak jestem
Ewelina Ty i te Twoje słodkości są rozbrajające
olka fajnie że będziecie mieć teraz 2 pokoje. Przed Wami ponowne urządzanie się. Ja to kocham, więc zazdroszczę
Ag... dobrze zapamiętałam że jutro jedziesz do domu? Jeśli tak, to gratuluję i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby było już bez przygód do porodu w styczniu
Wracają do rozmowy z którejś zakładki wstecz - nie mam twardnień, ani razu nie poczułam skurczu. Czuję jedynie więzadła, przeważnie po jednej stronie, gdy jestem na chodzie, zwłaszcza gdy się gdzieś śpieszę. Taki kłujący ból trwający ok. 5 minut.
Byłam dzisiaj u swojej położnej. Spisałyśmy deklarację i przerobiłyśmy 3 pierwsze tematyDieta w ciąży, kontakt z maluszkiem, zagrożenia w ciąży... Na początku listopada kolejne spotkanie
Zbadała też tętno małej co się chyba Natali nie podobało, bo zaserwowała kilka konkretnych kopniakówWydawało mi się w zeszłym tygodniu że się przekręciła a od kilku dni już sama nie wiem, czuję ją znów poprzecznie ale nie sądzę żeby miała główkę po prawej stronie jak kiedyś.
A moja waga jest dziwna. Jeszcze tydzień było prawie 72kg a dzisiaj 70 :)I nie miałabym nic przeciwko, gdyby mnie nie przybywało przy jednoczesnym wzroście Kropeczki
Wczoraj byłam na zakupach w galerii. W Pepco prawie nic nie znalazłam. Wzięłam 2 pary skarpetek i czapeczkę bawełnianą. Jak dla mnie lipaZa to w KIKu znalazłam małe, kolorowe wieszaki - 3,50/5szt
Mamy córeczek - kupujecie małe rajstopki? Nie udało mi się znaleźć takich malutki na 56-62
Monika ładny brzuś
A to mój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:20
Ewelina88, polaola, MonikaDM, Agus89, zielarka, Paula44, Kawa, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam dwie pary małych rajstopek, na wszelki wypadek (56-62), ale dość się rozciągają i nie są bardzo grube - jedne w paseczki, a drugie ażurkowe - po 6,99 zł chyba w Carrefourze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:22
-
Ania ja się zastanawiałam czy takie rajstopki są praktyczne bo chyba nie wygodnie się je ubiera. Bardziej idę w stronę półśpiochów, geterek. A takie maleńkie tylko w SH widziałam.
Wszystkie brzucholki śliczne! Ja w domu ciągle chodzę z odkrytym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:24
-
Melula wrote:Ja kupiłam dwie pary małych rajstopek, na wszelki wypadek (56-62), ale dość się rozciągają i nie są bardzo grube - jedne w paseczki, a drugie ażurkowe - po 6,99 zł chyba w Carrefourze.Ewelina88 wrote:Ania ja się zastanawiałam czy takie rajstopki są praktyczne bo chyba nie wygodnie się je ubiera. Bardziej idę w stronę półśpiochów, geterek. A takie maleńkie tylko w SH widziałam.
Wszystkie brzucholki śliczne! Ja w domu ciągle chodzę z odkrytym.Pajaców mam full, geterkowych spodenek też dość
Do kiecki jednak potrzebne rajtuzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:27
-
Ja wzięłam takie do sukieneczki, one naprawdę dobrze się rozciągają, szczególnie te ażurkowe nie są takie twarde i dobrze się naciągają na rękę
sprawdzałam w sklepie, bo były rozpakowane, a też mi zależy aby dobrze się nakładało i żeby nie cisnęły w brzuszku i nóżek... Mam kilka sukienek, więc pomyślałam, że na wyjątkowe wyjścia będą ok
Pajaców i śpiochów oraz półśpiochów mam kilka, ale rajstopki to na wyjątek sukienki:) W smyku swego czasu kupiłam komplet Leginsy, sukienka - tunika i bolerko za 20 zł, też może elegancko będzie wyglądała.