*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Blador ja mam taka sukienke tylko bialo czarna,kupiona na allegro z,dwoma innymi bluzkami za 100 zl rozmiar m jest przed,kolano a mam 162 cm wzrostu ma kieszonki i mega wygodna pewnie ponosze ja w trakcie karmienia, poluje teraz na inne promocje by moc na wiosne poparadowac troszke modnie, ale i wygodnie.
http://www.happymum.pl/sklep3/d524a,sukienki,7427-melody_cherry_dress.html
A tu sa na okazje http://www.happymum.pl/sklep3/0,sukienki_wizytowe.html
Olka super to napewno mila niespodzianka dla Was.
Rozmiar poscieli 120x90 kupie tu caky juz komplet http://www.bebeloo.com.pl/pl/p/Wypelnienie-poscieli-120x90/117 druga juz tansza wezmiemy. -
Cześć mamuśki!
Nie było mnie 2 dnia a tu tyle stron!!!!
Od 11.00 próbuję nadrobić.
Wstała dziś z dobrym humorem, jeszcze szef dzwoni, że niespodzianka w pracy mnie czeka bo w sobotę jak mnie nie było, klientka przyniosła mi czekoladki. No to całą drogę do pracy na myśl o nich śliniłam się. Przychodzę a tu ich nie ma! Wszędzie szukałam, nawet w łazience a tu nic! No i tak mi głupio dzwonić i pytać czy czasem drugi szef nie zjadł więc pomyślałam, że trudno - zaspokoję się Lionem. Otwieram go a tu jakiś taki dziwny, patrzę na datę ważności a tu przeterminowany i to sporo. No kurde ze słodkich rzeczy mam tylko gruszki i cukier więc siedzę i jem to połączenie. A taki dobry humor miałam.ania_29 lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, może jeszcze uda mi się jak mąż w miarę wróci z pracy, pojechać i zobaczyć stacjonarnie, a jak nie to na bank coś zamówię
kurcze to może jednak to 120x90 będzie lepsze? boję się tylko żeby nie było jak z moim minky do wózka -
blador wrote:kurcze to może jednak to 120x90 będzie lepsze? boję się tylko żeby nie było jak z moim minky do wózka
Ahhh te dylematy! Ja bym właśnie chciała zrobić dobry interes, bo jak już tyle wybieram te pościele to może by posłużyły jeszcze, gdy mała wyrośnie z łóżeczka i przesiądzie się do większego. 135 to już całkiem spory rozmiar, cykam się, czy w łóżeczku 120x60 nie będzie za duża. Na początek i tak kupię śpiworek, ale jak już płacę za kuriera to wzięłabym komplet na zaś.
-
Dziewczyny jak nie próbowałyście jeszcze jogurtu greckiego z owocami 0% tłuszczu z piątnicy to POLECAM ! Jest dośc duży 150g za niewielkie pieniądze. Ja kupiłam w biedronce. Jest pyszny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:35
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka ale pamiętaj, że dla nas - brzuchatek - tłuszcz z produktów mlecznych jest potrzebny, a węglowodany NIE.....jogurt pyszny - jadłam, ale lepiej sobie taki 1,5% wymieszać z owocami:) mniej cukru, więcej zdrowia:)
prasowanie zakończone...padam.........
Ag......no jeden dzień dla heroski to pikuś - poradzisz sobie....a jutro do doooooomkuuuuuuuuuuuuuuuuu pojedziesz:)
co na obiadek macie? -
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Masz rację, ja tam akurat nabiału jem bardzo dużo więc jeden jogurt 0% nie robi mi różnicy. Pewnie rozsądniej byłoby odstawić ziemniaki i makarony na rzecz pieczywa ppełnoziarnistego.
ja uwielbiam nabiał, ostatnio "mam fazę" na twaróg z miodem:) -
nick nieaktualny
-
Nie no luzik, ale wyrwali mnie w trakcie rozmowy z współlokatorka i krzyczą E szybko mam się pakować. Mowie ze nie mam w co, a ona jak to nic pani nie ma? Mowie ze tylko szafkę bo kazali nam torby ac do domu bo kontrola z sanepidu. No i stoi i mówi szybko szybko ta szafkę pakować. Mowie jej ze ciągle jestem pacjentka i nie będę biegać.to zaś mówi ze mam pościel wziąć, mowie to proszę mi łóżko przewieźć bo się da bo też przejechalam Z innej sali, a onanswoje.przyszla inna i na spokojnie przewiozła i łóżko i szafkę.
Wkur*ilam się tylko:/
Dzwonie do męża, a on mówi nie no jak juz nie masz kumpeli w pokoju to idź do domu. Naprawdę była super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:19