X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador ja mam taka sukienke tylko bialo czarna,kupiona na allegro z,dwoma innymi bluzkami za 100 zl rozmiar m jest przed,kolano a mam 162 cm wzrostu ma kieszonki i mega wygodna pewnie ponosze ja w trakcie karmienia, poluje teraz na inne promocje by moc na wiosne poparadowac troszke modnie, ale i wygodnie.
    http://www.happymum.pl/sklep3/d524a,sukienki,7427-melody_cherry_dress.html

A tu sa na okazje http://www.happymum.pl/sklep3/0,sukienki_wizytowe.html

Olka super to napewno mila niespodzianka dla Was. :-)

Rozmiar poscieli 120x90 kupie tu caky juz komplet http://www.bebeloo.com.pl/pl/p/Wypelnienie-poscieli-120x90/117 druga juz tansza wezmiemy.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki!
    Nie było mnie 2 dnia a tu tyle stron!!!!
    Od 11.00 próbuję nadrobić.:)
    Wstała dziś z dobrym humorem, jeszcze szef dzwoni, że niespodzianka w pracy mnie czeka bo w sobotę jak mnie nie było, klientka przyniosła mi czekoladki. No to całą drogę do pracy na myśl o nich śliniłam się. Przychodzę a tu ich nie ma! Wszędzie szukałam, nawet w łazience a tu nic! No i tak mi głupio dzwonić i pytać czy czasem drugi szef nie zjadł więc pomyślałam, że trudno - zaspokoję się Lionem. Otwieram go a tu jakiś taki dziwny, patrzę na datę ważności a tu przeterminowany i to sporo. No kurde ze słodkich rzeczy mam tylko gruszki i cukier więc siedzę i jem to połączenie. A taki dobry humor miałam.:/

ania_29 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, może jeszcze uda mi się jak mąż w miarę wróci z pracy, pojechać i zobaczyć stacjonarnie, a jak nie to na bank coś zamówię :)

kurcze to może jednak to 120x90 będzie lepsze? boję się tylko żeby nie było jak z moim minky do wózka :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z minky jest nie tak ?

relgtv734oc66rli.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki jak tam u ciebie? Odezwij się czy leżakowanie pomogło :)

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde przenieśli mnie na inna sale:/ bez łazienki, sama jestem. Ewidentnie chyba chcą mnie stad wykurzyc:/ przyjechała jakas niechodząca i potrzebuje mojego łóżka w pokoju z łazienką:/ no trudno. Do jutra dam rade.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    kurcze to może jednak to 120x90 będzie lepsze? boję się tylko żeby nie było jak z moim minky do wózka :)

Ahhh te dylematy! Ja bym właśnie chciała zrobić dobry interes, bo jak już tyle wybieram te pościele to może by posłużyły jeszcze, gdy mała wyrośnie z łóżeczka i przesiądzie się do większego. 135 to już całkiem spory rozmiar, cykam się, czy w łóżeczku 120x60 nie będzie za duża. Na początek i tak kupię śpiworek, ale jak już płacę za kuriera to wzięłabym komplet na zaś.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/sukienka-ciazowa-happymum-CID87-ID6E6vd.html#b53509edf0

Blador zobacz jak pieknie a bebenek spory. :-)

relgtv734oc66rli.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękna! szkoda, że XS bo ja to niestety XL :(
    a minky super tylko zamiar był taki, że będzie do wózka zamiast kołderki, ale 75x100 za duże :)

polaola lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak nie próbowałyście jeszcze jogurtu greckiego z owocami 0% tłuszczu z piątnicy to POLECAM ! Jest dośc duży 150g za niewielkie pieniądze. Ja kupiłam w biedronce. Jest pyszny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:35

Chanela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka ale pamiętaj, że dla nas - brzuchatek - tłuszcz z produktów mlecznych jest potrzebny, a węglowodany NIE.....jogurt pyszny - jadłam, ale lepiej sobie taki 1,5% wymieszać z owocami:) mniej cukru, więcej zdrowia:)

prasowanie zakończone...padam.........

Ag......no jeden dzień dla heroski to pikuś - poradzisz sobie....:) a jutro do doooooomkuuuuuuuuuuuuuuuuu pojedziesz:)

co na obiadek macie?

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na śniadanie jem jog naturalny zmieszany z activia zbożowa -300g w sumie przez co jest słodszy troszkę i 4 łyżki musli orzechowego bez cukru.
    Pycha a cukier po nim 90:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, ja tam akurat nabiału jem bardzo dużo więc jeden jogurt 0% nie robi mi różnicy. Pewnie rozsądniej byłoby odstawić ziemniaki i makarony na rzecz pieczywa ppełnoziarnistego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Masz rację, ja tam akurat nabiału jem bardzo dużo więc jeden jogurt 0% nie robi mi różnicy. Pewnie rozsądniej byłoby odstawić ziemniaki i makarony na rzecz pieczywa ppełnoziarnistego.
    pewnie tak...........ja to wszystko odstawiłam jak byłam na diecie kilka lat temu, zrzuciłam 30kg......ale pieczywa nie jadłam żadnego.....
    ja uwielbiam nabiał, ostatnio "mam fazę" na twaróg z miodem:)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj ze smietana i cukrem twarog:) pyyyyyycha:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:39

Ewelina88, Malenq, polaola, jonka91, ania_29, Kawa, bluegirl89 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, podpytam. Czekałam na pasek z ostatniej żeby widzieć co i jak no ale to już na spokojnie z domu.

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam fazę na jabłka i kakao :)

Ag jutro do domku? jeśli tak to co to dla Ciebie jedna noc w pokoju bez łazienki, kto ma dać radę jak nie TY!!!

Malenq, Kawa lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no luzik, ale wyrwali mnie w trakcie rozmowy z współlokatorka i krzyczą E szybko mam się pakować. Mowie ze nie mam w co, a ona jak to nic pani nie ma? Mowie ze tylko szafkę bo kazali nam torby ac do domu bo kontrola z sanepidu. No i stoi i mówi szybko szybko ta szafkę pakować. Mowie jej ze ciągle jestem pacjentka i nie będę biegać.to zaś mówi ze mam pościel wziąć, mowie to proszę mi łóżko przewieźć bo się da bo też przejechalam Z innej sali, a onanswoje.przyszla inna i na spokojnie przewiozła i łóżko i szafkę.
    Wkur*ilam się tylko:/

Dzwonie do męża, a on mówi nie no jak juz nie masz kumpeli w pokoju to idź do domu. Naprawdę była super:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:19

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Spróbuj ze smietana i cukrem twarog:) pyyyyyycha:)
    Ja dodaję cukier waniliowy i oczywiście śmietana, pycha.

Malenq, Kawa lubią tę wiadomość

‹‹ 940 941 942 943 944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ