*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy z 5-6 takich malutkich rajstopek. Rozmiary od 56 do 68 może. Ja bym ich nie kupiła bo uważam, że takiemu dziecku nie będzie wygodnie w rajstopkach no i nie wiem jak długo by mi zajęło założenie ich.
ale Mąż się uparł żeby kupić i stwierdził że on będzie je ubierać naszej Ali.
Skarpetek mamy sporo.Chyba do 1 r.ż jej wystarczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:59
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Monika, Ania śliczne brzuszki!!!
Dzwonilam wczoraj do szpitala i mi powiedzieli ze na samo ktg to nie mogę przyjść. Tylko do szpitala na3! dni. Albo zr skierowaniem od lekarza na ktg i wtedy pkstne 30 zl. Dziwne. Leżałam cały dzień. Wzięłam nospe i chyba ok. Tyle ze głowa mnie bolała od tego leżenia.zdecydowanie wole chodzić niż leżeć. Dzisiaj byłam w pracy i ok. Teraz wyjechałam z moimi chłopakami na zakupy. Chce pokupic ciuszki. W ciagu dnia czuje te twardnienie ale nie cały tylko górą.renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Agus89 wrote:My mamy z 5-6 takich malutkich rajstopek. Rozmiary od 56 do 68 może. Ja bym ich nie kupiła bo uważam, że takiemu dziecku nie będzie wygodnie w rajstopkach no i nie wiem jak długo by mi zajęło założenie ich.
ale Mąż się uparł żeby kupić i stwierdził że on będzie je ubierać naszej Ali.
Skarpetek mamy sporo.Chyba do 1 r.ż jej wystarczy.
Wbrew pozorom rajstopki są bardzo praktyczne, bo nie wymagają już skarpetek, które dzieci często kopiąc gubią. Ja kupię kilka par żeby małej do sukienki zakładać albo pod grubsze pajace na wyjście, żeby było jej wygodnie. Rajstopki nabierają jednak większego znaczenia, gdy dziecko zaczyna się ruszać. Mój bratanek po domu ciągle biega w rajstopkach i bluzce, nic mu nie krępuje ruchów.
Agus89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Ja sie nie znam na cenach, ale te jedne rajstopki dla małego kupiłam za 7,5 czyli chyba mnie nieźle skroili - dodam, ze było to na targu
Może jestem dusigroszem i zwyczajne ceny wydają mi się wygórowane?
Czas coś wrzucić na zębyOstatnio staram się jeść mniej, ale częściej i czuję się zdecydowanie lepiej
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu mam 2 laski nowe, jedna biedna płacze bo ma cos poważnego a to 22 tc, a druga napiepsza o porodach przedwczesnych, mowie jej ze nie chcemy o tym słuchać. Ona zadowolona bo 38tc.
Matko tesknie za swoja współlokatorka.łazienki są ohydne, ale miałam fuksa do tej mojej sali i ze 3 tyg byłam z naprawdę fajna laska w pokoju.