*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:prasowania dzień 5 czas zacząć i dzisiaj skończyć....bo już mi "obrzydło".... miłego przedpołudnia:)
Haha ja wczoraj mowie do M, będziesz prasowal ciuszki a on na to no spoko, zasłonę wyprasowalem to i ubranka dam rade:D haha chyba nie wie o jakich ilościach mowimy:D
Dodam ze zasłonę i 2 firanki prasowal blisko 2h:)
druga zaslona została na nast dzien bo miał dość
Ale słuchajcie moja koleżanka z saki ma 3 miesiecNego synka adoptowanego w domu, po operacji brzuszka i 5 letnia córkę i jej maz jest na macierzyńskim i ogarnia wszystko sam. I mówi ze było ciężko ale nabral wprawy, tak naprawdę facet będzie wiedział ile znaczy dla kobiety w domu wychowanie dziecka. Pełny podziw dla niego ze ogarnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:06
renia83, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy tu o prasowaniu a ja czekam na sypialnię aż się zrobi
Nie mam gdzie prasować a co dopiero rozwiesić prania!
Dziś jadę zamówić meble do sypialni.. Chcieliśmy przyoszczędzić a wyszło że wybraliśmy dwa zestawy.. jeden za 8tyś drugi za 5.. Ola Boga!ahh i to bez materaca!
Jeszcze deski podłogowe 3,5tyś...
Dobrze że mamy wszytsko z tych droższych rzeczy do małej..
Trzeba się zając nie legalnymi interesami chybaAg..., Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanel my mieszkamy z teściami "dom w dom" jeden wspólny podjazd, ogród.. Chcąc nie chcąc widzimy się codziennie. Plus fakt że są ciekawscy i non stop przychodzą zobaczyć jak się remont posuwa;/ I zamiast stanąć w drzwiach pokoju który się robi i jest w nim brudno od kucia i gipsu to włażą do środka jak te krowy-a sypialnia jest na samym końcu domu więc rozdeptują brud po całym przejściu, korytarzu, schodach aż na dół klatki do wyjścia;/
-
nick nieaktualnyMelula wrote:O nie, Kochana. Znam takie instytucje, które każdego, nawet ciężarną o nielegalne interesy posądzą - jestem tego najlepszym przykładem
Aaa Ty o tym
Nie przejmuj się, już Ci mówiłam. Nie potrzebnie tutaj tak straszą. Mnóstwo dziewczyn idzie do pracy tylko by dostać umowę i "na spokojnie" zajść w ciążę (szczególnie to widać w małych miasteczkach takich jak moje-gdzie nie ma konkretnej pracy, umożliwiającej samorealizacje i spełnianie się) -
isabelle wrote:Ćwieki czy neonowy róż?
-
nick nieaktualnyChanela u nas teść "pomaga" przyszedł ostatnio i się kłóci z szefem od wymiany kaloryferów że te gałki do ustwaiania temp mu się nie podobają i mają zmienić na inne, nie błyszczące, takie okrągłe bo są wygodniejsze(takie jak u niego w domu). Dobrze że byłam w pobliżu i to usłyszałam! Powiedziałam że mają zostać jakie sa, bo nam się podobają a on ma brzydkie, a on mi gada że nie praktyczne są te obecne, na co ja że nie on nimi będzie kręcił. Aż się obraził i poszedł. A Majster tylko stał oniemiały i przyglądał się temu
-
blador wrote:Dzień dobry, no to mamy już prawie połowę października
Ja w sobotę popłakałam się w C&A bo te ubrania ciążowe takie brzydkie
Wejdz na happymum ja tam od ubran oczu oderwac nie moge i tylko ich szczescie ze nie moge lazic.
Mam od nich sukienke ciazowe i do karmienia w jednym w pepitko jest boskaladna wygodna i porzadnie wykonana.
-
isabelle wrote:A to o szarości chodzi! Ja uwielbiam szarości i moja wyprawka również obfituje w ten kolor. Ścian malować nie będziemy na wynajętym mieszkaniu - mamy białe, więc też bardzo ok, ale jak już będziemy na swoim to niewykluczone, że mała będzie miała szaro, bo to świetne tło do kolorowych zabawek i akcesoriów. Ja nawet nie pokazuję rodzicom czy teściom, co wybieram, bo też miałabym takie komentarze. Nie chcę, żeby moje dziecko dostawało oczopląsu od mnogości kolorów wokół - zabawki i kolory na ubrankach wystarczą. Jak będziesz miała gotowy pokoik, pochwal się koniecznie
A to nasz wózek i łóżeczko:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb0410d921f8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6cfae9add23.jpg
Ogólnie, nie jestem ulubioną synową, ale mam to... no, właśnie tam!Paula44, isabelle, Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość