*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No a my już po SR, dziś mieliśmy calutki poród, powiem szczerze, że trochę mnie to teraz zaczyna przerażać, że to nie do końca takie hop-siup. Ale lepiej być świadomym tego co nas czeka
Oczywiście kolejne gadżety dostaliśmy, m.in. butelkę z Aventu, pampersy pojedyncze sztuki, witaminy z doppel herz, jakieś mleczko do prania Lovela i próbki z ziajki.
Po zajęciach miałyśmy ćwiczenia oddechowe i masaż pleców przez partnerów...mhmm mega przyjemna sprawaPolecam !!!
Chanela, Kawa, agnesik lubią tę wiadomość
-
Isabelle poszukaj np na allegro książek prof Włodzimierza Fijałkowskiego np: "Poród naturalny po przygotowaniu w szkole rodzenia". To czysta najlepsza teoria, jesli opanujesz techniki oddychania i myślenie o porodzie tam zawarte, nie potrzebna ci będzie żadna szkoła rodzenia. Wiem o czym mówię
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do położnej czy pielęgniarki środowiskowej to w moim przypadku myślę że jeśli się sama nie zgłoszę to mi nie przydzielą, bo prywatna klinika nie będzie sobie zawracać głowy i nigdzie zgłaszać przyjście na świat nowego obywatela. A wszędzie do lekarzy chodzę prywatnie.
Dziecko się zgłosi w urzędzie a im nic już do tego -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/746a24f3bd94.jpg
Witajcie!
"Kochaniem" już jesteśmyteraz tylko czekać na "mamę"...
Jesteś w 26 tygodniu ciąży. Do porodu pozostało 105 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 06:35
kasiakra, Malenq, Ag..., M4DZI4, MartaKD, bluegirl89, Ewelina88, kejti91, jonka91, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dybry heheheh
Paula: ""Kochaniem" już jesteśmyteraz tylko czekać na "mamę"...
"
tak, tak ja chcę, ja już chcę to usłyszeć
JAk tam nocka???
u mnie spanie było od 20stej do 6stej, a mimo to czuję się jakaś "niewyspana".....
a do tego ból w krzyżu.........
śniadanko zjedzone, kawka wypita....a brzuchu burczy hehehhehe
muszę się czymś zająć, aby przestać o jedzeniu myśleć.....
Miłego dzionka brzuchatki:)
ps. ja od 8lat po ślubie, nazwisko w przychodni w miejscowości rodzinnej nie zmienione, a od 6 lat tu gdzie mieszkam to nawet w przychodni nie byłam hehehehPaula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa obyś się nie zdziwiła, jak zobaczysz jakąś babkę w drzwiach domu
Dzień dobry!
Po pracowitym wczorajszym dniu dzisiaj robię sobie dzień leniaMoja noga coraz gorzej wygląda, dobrze że już jutro mam wizytę u ortopedy
Miłego dnia!Paula44, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Kawa obyś się nie zdziwiła, jak zobaczysz jakąś babkę w drzwiach domu
Dzień dobry!
Po pracowitym wczorajszym dniu dzisiaj robię sobie dzień leniaMoja noga coraz gorzej wygląda, dobrze że już jutro mam wizytę u ortopedy
Miłego dnia! -
Paula44 wrote:Anka - 3 trymestr !
Wg belly już od tygodnia
Ale wiesz co? Jakoś już na to tak nie patrzę
Uciążliwy był I trymestr, dni się ciągnęły żeby przekroczyć tę magiczną granicę największego zagrożenia a teraz nie patrzę na to ile dni zostało, ani nie wyznaczam sobie jakiś granic do których chcę dotrwać. Już tylko 3 miesiące, może nawet mniej - niesamowite jak to zleciało.
Ag..., Paula44, Kawa, agnesik, bluegirl89, Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie dziś była ciężka nocka...
Nie dośc że się denerwowałam przed dzisiejszą wizytą ( jak zawsze :p ) to jeszcze pół nocy myślałam o mojej bardzo bliskiej koleżance która jest w 3 miesiącu ciąży z blizniakami i wczoraj wylądowała w szpitalu z bólami i krwawieniemDawno się nie widziałyśmy bo mieszka daleko ale miałam okazję parę dni temu z jej mężem rozmawiac i wszystko było ok a tu tak nagle...Leży u mnie w mieście w szpitalu, chyba po wizycie do niej zajdę choc na chwilę podtrzymac na duchu...tylko co powiedziec kurcze...mam nadzieję że lekarze opanują sytuację i dzieciaczki dalej będą się rozwijac!
Smutno mi jakoś przez to, też długo się starali, tak bardzo bym chciała jej pomóc...mam nadzieję że moja osoba nie zdołuje jej bardziej że ja w ciąży zaawansowanej i wszystko ok a u niej takie problemy.. -
Weszłam wczoraj do Reserved.Bardzo duzo plaszczy i kurtek.No i wziełam 2 rozmiary większą kurtke do przymierzenia niż zawsze nosze i pomimo,że na brzuszku było ok,to na dole i w ramionach po prostu była za duża.Przymierzylam chyba ze 4 modele i to samo.Doszlam do wniosku,że musze kupić cos ciązowego,dopasowane i uszyte na kobiete w ciąży.Juz na bluzkach się przekonalam,ze nie warto brać większego rozmiaru w ciązy,bo po prostu większy rozmiar jest wszedzie,nie tylko w obwodzie brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:04
-
Zielarka juz Cię rozumiem z ta reklamą calzedonii, co prawda na niej nie płakałam, ale poryczalam się na johnson&Johnson wlasnie:D
U mnie mgła:/ szaro i buro ale małż wraca wiec w środku kolorowo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 08:56
Ewelina88, zielarka lubią tę wiadomość
-
przyszedł wczoraj przewijak, bardzo jestem zadowolona,solidna robota,drewno,na kółeczkach, fajny no
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bae8ca35fe1.jpgAg..., ania_29, isabelle, Kawa, agnesik, bluegirl89, Ewelina88, jonka91, polaola, M4DZI4, zielarka lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:przyszedł wczoraj przewijak, bardzo jestem zadowolona,solidna robota,drewno,na kółeczkach, fajny no
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bae8ca35fe1.jpgTakie moje zboczenie