X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie gratuluję :)

Cookie lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:43

Cookie lubi tę wiadomość

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a my już po SR, dziś mieliśmy calutki poród, powiem szczerze, że trochę mnie to teraz zaczyna przerażać, że to nie do końca takie hop-siup. Ale lepiej być świadomym tego co nas czeka :D

Oczywiście kolejne gadżety dostaliśmy, m.in. butelkę z Aventu, pampersy pojedyncze sztuki, witaminy z doppel herz, jakieś mleczko do prania Lovela i próbki z ziajki.

Po zajęciach miałyśmy ćwiczenia oddechowe i masaż pleców przez partnerów...mhmm mega przyjemna sprawa :D Polecam !!!

Chanela, Kawa, agnesik lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze szkoły rodzenia muszę zrezygnować. Jak to lekarz powiedział, "będzie musiała pani improwizować podczas porodu" :O

polaola lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle poszukaj np na allegro książek prof Włodzimierza Fijałkowskiego np: "Poród naturalny po przygotowaniu w szkole rodzenia". To czysta najlepsza teoria, jesli opanujesz techniki oddychania i myślenie o porodzie tam zawarte, nie potrzebna ci będzie żadna szkoła rodzenia. Wiem o czym mówię ;)

isabelle lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do położnej czy pielęgniarki środowiskowej to w moim przypadku myślę że jeśli się sama nie zgłoszę to mi nie przydzielą, bo prywatna klinika nie będzie sobie zawracać głowy i nigdzie zgłaszać przyjście na świat nowego obywatela. A wszędzie do lekarzy chodzę prywatnie.
    Dziecko się zgłosi w urzędzie a im nic już do tego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/746a24f3bd94.jpg

Witajcie!

"Kochaniem" już jesteśmy ;) teraz tylko czekać na "mamę"... :)

Jesteś w 26 tygodniu ciąży. Do porodu pozostało 105 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 06:35

kasiakra, Malenq, Ag..., M4DZI4, MartaKD, bluegirl89, Ewelina88, kejti91, jonka91, zielarka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e2e1165295.jpg

Dziś również Jego dzień - Święto Jana Pawła II

renia83, MartaKD, bluegirl89, lwuska55592, Ewelina88, kejti91, jonka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dybry heheheh

Paula: ""Kochaniem" już jesteśmy ;) teraz tylko czekać na "mamę"... :)"

tak, tak ja chcę, ja już chcę to usłyszeć :)

JAk tam nocka???
    u mnie spanie było od 20stej do 6stej, a mimo to czuję się jakaś "niewyspana"..... :-/
    a do tego ból w krzyżu.........

śniadanko zjedzone, kawka wypita....a brzuchu burczy hehehhehe

muszę się czymś zająć, aby przestać o jedzeniu myśleć.....

Miłego dzionka brzuchatki:)

ps. ja od 8lat po ślubie, nazwisko w przychodni w miejscowości rodzinnej nie zmienione, a od 6 lat tu gdzie mieszkam to nawet w przychodni nie byłam heheheh

Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:05

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle ja tu gdzie mieszkam zameldowania nie mam ani mąż nie ma, tam gdzie jestem zameldowana to ponad 100km......i sama nie wiem od czego zacząć heheheheh

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa obyś się nie zdziwiła, jak zobaczysz jakąś babkę w drzwiach domu :D

Dzień dobry!

Po pracowitym wczorajszym dniu dzisiaj robię sobie dzień lenia :D Moja noga coraz gorzej wygląda, dobrze że już jutro mam wizytę u ortopedy :/

Miłego dnia!

Paula44, Kawa lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Kawa obyś się nie zdziwiła, jak zobaczysz jakąś babkę w drzwiach domu :D

Dzień dobry!

Po pracowitym wczorajszym dniu dzisiaj robię sobie dzień lenia :D Moja noga coraz gorzej wygląda, dobrze że już jutro mam wizytę u ortopedy :/

Miłego dnia!
    Anka - 3 trymestr ! ;)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Anka - 3 trymestr ! ;)
    Nooo... :) Wg belly już od tygodnia ;) Ale wiesz co? Jakoś już na to tak nie patrzę :) Uciążliwy był I trymestr, dni się ciągnęły żeby przekroczyć tę magiczną granicę największego zagrożenia a teraz nie patrzę na to ile dni zostało, ani nie wyznaczam sobie jakiś granic do których chcę dotrwać. Już tylko 3 miesiące, może nawet mniej - niesamowite jak to zleciało. dziecko-w-luzeczku.gif

Ag..., Paula44, Kawa, agnesik, bluegirl89, Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U mnie dziś była ciężka nocka...
    Nie dośc że się denerwowałam przed dzisiejszą wizytą ( jak zawsze :p ) to jeszcze pół nocy myślałam o mojej bardzo bliskiej koleżance która jest w 3 miesiącu ciąży z blizniakami i wczoraj wylądowała w szpitalu z bólami i krwawieniem :( Dawno się nie widziałyśmy bo mieszka daleko ale miałam okazję parę dni temu z jej mężem rozmawiac i wszystko było ok a tu tak nagle...Leży u mnie w mieście w szpitalu, chyba po wizycie do niej zajdę choc na chwilę podtrzymac na duchu...tylko co powiedziec kurcze...mam nadzieję że lekarze opanują sytuację i dzieciaczki dalej będą się rozwijac!
    Smutno mi jakoś przez to, też długo się starali, tak bardzo bym chciała jej pomóc...mam nadzieję że moja osoba nie zdołuje jej bardziej że ja w ciąży zaawansowanej i wszystko ok a u niej takie problemy..

relgh371ssmqv4f3.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e2e1165295.jpg

Dziś również Jego dzień - Święto Jana Pawła II

Modlę się do Niego codziennie. Dwa dni po kanonizacji zaszłam w ciąże:) Gdyby był chłopiec byłby Jaś.

Paula44 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam wczoraj do Reserved.Bardzo duzo plaszczy i kurtek.No i wziełam 2 rozmiary większą kurtke do przymierzenia niż zawsze nosze i pomimo,że na brzuszku było ok,to na dole i w ramionach po prostu była za duża.Przymierzylam chyba ze 4 modele i to samo.Doszlam do wniosku,że musze kupić cos ciązowego,dopasowane i uszyte na kobiete w ciąży.Juz na bluzkach się przekonalam,ze nie warto brać większego rozmiaru w ciązy,bo po prostu większy rozmiar jest wszedzie,nie tylko w obwodzie brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:04

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka juz Cię rozumiem z ta reklamą calzedonii, co prawda na niej nie płakałam, ale poryczalam się na johnson&Johnson wlasnie:D

U mnie mgła:/ szaro i buro ale małż wraca wiec w środku kolorowo:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 08:56

Ewelina88, zielarka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszedł wczoraj przewijak, bardzo jestem zadowolona,solidna robota,drewno,na kółeczkach, fajny no :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bae8ca35fe1.jpg

Ag..., ania_29, isabelle, Kawa, agnesik, bluegirl89, Ewelina88, jonka91, polaola, M4DZI4, zielarka lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    przyszedł wczoraj przewijak, bardzo jestem zadowolona,solidna robota,drewno,na kółeczkach, fajny no :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bae8ca35fe1.jpg
    Całkiem fajny, o wiele lepszy niż plastikowy. Ja bym tylko pokusiła się o przemalowanie na biało :D Takie moje zboczenie ;)

201501145565.png
‹‹ 957 958 959 960 961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: