*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Takie warsztaty z instruktorem to po porodzie czy teraz w ciąży???
Najlepiej po porodzie, bo teraz brzuszek będzie już przeszkadzał w prawidłowym zawiązaniu chusty, bo i lepiej pracować na "swoim materiale" a nie na lalce, poza tym bardziej się pamięta wszystko jak można od razu trenować z maluszkiem w domu niż czekać do jego narodzin.
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka która miała termin na pocz stycznia też trzymała poslady, urodziła w Sylwka o 22:) czasem lekarze pytają jaka datę ur wpisać ale jej nie spytali.
Ja mam 2.01 i chciałam żeby był z 2015 ale teraz chce tylko żeby był zdrowy i może się urodzić nawet w wigilie:)Malenq, isabelle, bluegirl89, Paula44, agnesik, M4DZI4, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Mi śluz się skończyl i też się tym martwię. Ale my się mamy z tym.
Ag... ja już też dojrzałam do myśli, że BYLEBY było zdrowe, a mogę i w wigilię....
kolejne 2h prasowania za mną...i 2 tosty z indykiem też heheheWiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:tak masz rację, jak za dużo to źle, jak za sucho też źle.....
Ag... ja już też dojrzałam do myśli, że BYLEBY było zdrowe, a mogę i w wigilię....
kolejne 2h prasowania za mną...i 2 tosty z indykiem też hehehez serem i kukurydze z puszki
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny