Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Beatrice jak już cię przydybałam to jestem podwójnie napisana na pierwszej stronie- możesz usunąć tego drugiego tygrysa z marcelkiem z terminem na 4 stycznia. A tam wcześniej gdzie jest termin na 1 stycznia to zostawić.
-
Dziewczyny wiem, że już była na ten temat rozmowa ale jakie kupiłyście podkłady ginekologiczne i wkładki ginekologiczne?
-
Beatrice wrote:Haha to jak to sie stalo? Mialas przedtem inne konto Tygrysek?
-
nick nieaktualnyU nas na początku mial byc Wojtuś a potem jak sie okazało ze córcia to od razu strzeliłam że Julcia i juz tak zostało, mąż nie protestował
zaraz bede robić naleśniki - jedne z białym serem i skórką cytryny a drugie z czekoladą i bananami mniammmmmFasUla, natalka0887 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTorba dla bobasa spakowana, śpiworek do wózka zamówiony, została mi jeszcze torba do wózka;) i tak mniej wiecej bedzie juz to co najpilniejsze:) jestem spokojniejsza juz dzieki temu, ze mam to z głowy;)
Summerka, natalka0887, Pchełka lubią tę wiadomość
-
Stresujecie mnie Torba niespakowana, musze jeszcze kupic koszule do porodu i zjeden stanik. Oprocz tego mam problem z wozkiem, gosc ze sklepu internetowego dzwonil i na dany kolor musialabym czekac z miesiac. Zrezygnowalam, ale teraz musze wymyslic inny wozek i do tego z zakupem poczekac na zwrot kasy.
A buuuu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja kupilam ostatnio do porodu dlugi podkoszulek meski w h&m, myslalam, ze od meza cos wezme, ale nie mial az takich wielgachnych, a teraz jest taka moda, zeby podkoszulki byly do pol uda, wiec bardzo mi podpasowal;)
teraz zakonczylam kolejna ture prasowania, zostala mi jeszcze jedna pralka i ewentualnie jakies pojedyncze rzeczy do recznego prania...Pchełka lubi tę wiadomość
-
My wózek już też mamy, ale z wyprawki jeszcze nieco brakuje: materac do łóżeczka, łóżeczko trzeba przywieźć od szwagierki, złożyć, pomalować.
Do tego nie mamy paru rzeczy aptecznych, brak pieluch, chusteczek nawilżanych, ciepłej czapki.
FasUla, ja tez chcialam meska koszulkę, ale stwierdziłam, że jednak nie, bo musi byc rozpinana z przodu, zeby po porodzie dziecia na piersiach polozyli
I kupiłam najzwyklejszą koszulę nocną, za 25zł -
nick nieaktualnyNo mozna rozpiac ale stwierdzilam ze bede bezwstydna i podciagne koszule do gory;) pewnie i tak bedzie mi wszystko jedno a jeszcze trzeba bedzie lozysko urodzic... ewentualnie ja chamsko rozetne z przodu bo tez wzielam najtansza ze sklepu, wiec jest taka na jeden raz;) ciekawa jestem czy reczniki i szlafrok beda sie nadawaly do uzycia, bo nie mam jakichs starych a szkoda by bylo gdyby poszly na zmarnowanie, ale mam nadzieje, ze ta krew sie dopierze? Nie moge do torby w ogole zmiescic szlafroka i laktatora, musze jeszcze jakos to upchac...
Ja juz wozek mam ale dlatego ze uzywany od rodziny, bo jakbym miala sama wybrac, to pewnie do teraz bym myslala:P
Ale nie mysle, ze u mnie juz tak hop siup, termin mam na 2 stycznia, a wyprowadzke na koniec roku i jeszcze jest ryzyko, ze przez kilka dni nie bedzie cieplej wody w lazience, zalezy jak sie ekipa wyrobi...
Hardcore, dlatego wole przygotowac wszystko co sie da:)
Jeszcze dzis okna czesciowo umylam i oczywiscie drugi raz w ciazy z krzesla spadlam, na szczescie na noge i nic sie nie stalo, tylko strachu sie najadlam;) -
Tak w sprawie wózków to dzisiaj właśnie pani z hurtowni mi wielką radość telefonem zrobiła, bo nasza bryka jest już do odbioru! Zamówiony w zeszły czwartek, poinformowali nas, że do pięciu tygodni czekania i proszę jak się uwinęli W sobotę odbieramy, normalnie się nie mogę doczekać - ze wszystkich zakupów na ten chyba najbardziej czekałamgrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*