X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Beatrice jak już cię przydybałam to jestem podwójnie napisana na pierwszej stronie- możesz usunąć tego drugiego tygrysa z marcelkiem z terminem na 4 stycznia. A tam wcześniej gdzie jest termin na 1 stycznia to zostawić. :)
    Haha to jak to sie stalo? Mialas przedtem inne konto Tygrysek?

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem, że już była na ten temat rozmowa ale jakie kupiłyście podkłady ginekologiczne i wkładki ginekologiczne?

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 dzis jest dzien pluszowego misia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:16

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Haha to jak to sie stalo? Mialas przedtem inne konto Tygrysek?
    Beatrice nie, od początku jestem Tygrys73 ale raz prosiłam koleżankę żeby mnie wpisała a potem chyba jeszcze raz się sama wpisalam: p hehe bliźniaków nie przewiduje :p

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na początku mial byc Wojtuś a potem jak sie okazało ze córcia to od razu strzeliłam że Julcia i juz tak zostało, mąż nie protestował :D

zaraz bede robić naleśniki - jedne z białym serem i skórką cytryny a drugie z czekoladą i bananami mniammmmm :D :D :D

FasUla, natalka0887 lubią tę wiadomość

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i Vuko trzeba zmienić na córeczkę :D też jej od razu przepowiadalam dziewuszke :D

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena ja kupilam podkladuy na lozko seni i wkladki canpol

• AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podkłady na łóżko Seni - 60x90 10szt, podklady poporodowe Bella mamma :) - 3 op

Córeczka Emilka ♡
    Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torba dla bobasa spakowana, śpiworek do wózka zamówiony, została mi jeszcze torba do wózka;) i tak mniej wiecej bedzie juz to co najpilniejsze:) jestem spokojniejsza juz dzieki temu, ze mam to z głowy;)

Summerka, natalka0887, Pchełka lubią tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresujecie mnie :-D Torba niespakowana, musze jeszcze kupic koszule do porodu i zjeden stanik. Oprocz tego mam problem z wozkiem, gosc ze sklepu internetowego dzwonil i na dany kolor musialabym czekac z miesiac. Zrezygnowalam, ale teraz musze wymyslic inny wozek i do tego z zakupem poczekac na zwrot kasy.
    A buuuu! ;-)

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, a ja bym czekała na wózek :) Miesiąc to nie tak dużo, a na początku to ważne żeby fotelik mieć.

FasUla lubi tę wiadomość

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja tymbardziej ze na pierwszy spacer to i tak wyjdaiesz najszybciej tydzien nawet dwa po porodzie

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dopiero w przyszlym tygodniu zamierzamy rozejrzec sie za wózkiem... mam nadzieje ze znajdziemy cos szybko i nie trzeba bedzie az tak dlugo czekac na dostawe :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wózio już mamy i w ogóle chyba mamy już wszystko. Łącznie ze SPAKOWANĄ torbą :-)

Teraz już tylko czekamy na maleństwo :-)

Ale się dzisiaj narobiłam, jak durna ;-)

FasUla, ania.g, Summerka, anulka557 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam ostatnio do porodu dlugi podkoszulek meski w h&m, myslalam, ze od meza cos wezme, ale nie mial az takich wielgachnych, a teraz jest taka moda, zeby podkoszulki byly do pol uda, wiec bardzo mi podpasowal;)
    teraz zakonczylam kolejna ture prasowania, zostala mi jeszcze jedna pralka i ewentualnie jakies pojedyncze rzeczy do recznego prania...

Pchełka lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wózek już też mamy, ale z wyprawki jeszcze nieco brakuje: materac do łóżeczka, łóżeczko trzeba przywieźć od szwagierki, złożyć, pomalować.
    Do tego nie mamy paru rzeczy aptecznych, brak pieluch, chusteczek nawilżanych, ciepłej czapki.

FasUla, ja tez chcialam meska koszulkę, ale stwierdziłam, że jednak nie, bo musi byc rozpinana z przodu, zeby po porodzie dziecia na piersiach polozyli :)

I kupiłam najzwyklejszą koszulę nocną, za 25zł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mozna rozpiac ale stwierdzilam ze bede bezwstydna i podciagne koszule do gory;) pewnie i tak bedzie mi wszystko jedno a jeszcze trzeba bedzie lozysko urodzic... ewentualnie ja chamsko rozetne z przodu bo tez wzielam najtansza ze sklepu, wiec jest taka na jeden raz;) ciekawa jestem czy reczniki i szlafrok beda sie nadawaly do uzycia, bo nie mam jakichs starych a szkoda by bylo gdyby poszly na zmarnowanie, ale mam nadzieje, ze ta krew sie dopierze? Nie moge do torby w ogole zmiescic szlafroka i laktatora, musze jeszcze jakos to upchac...
    Ja juz wozek mam ale dlatego ze uzywany od rodziny, bo jakbym miala sama wybrac, to pewnie do teraz bym myslala:P
    Ale nie mysle, ze u mnie juz tak hop siup, termin mam na 2 stycznia, a wyprowadzke na koniec roku i jeszcze jest ryzyko, ze przez kilka dni nie bedzie cieplej wody w lazience, zalezy jak sie ekipa wyrobi...
    Hardcore, dlatego wole przygotowac wszystko co sie da:)
    Jeszcze dzis okna czesciowo umylam i oczywiscie drugi raz w ciazy z krzesla spadlam, na szczescie na noge i nic sie nie stalo, tylko strachu sie najadlam;)

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w sprawie wózków to dzisiaj właśnie pani z hurtowni mi wielką radość telefonem zrobiła, bo nasza bryka jest już do odbioru! :D Zamówiony w zeszły czwartek, poinformowali nas, że do pięciu tygodni czekania i proszę jak się uwinęli :D W sobotę odbieramy, normalnie się nie mogę doczekać - ze wszystkich zakupów na ten chyba najbardziej czekałam :D

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojawiły się już sierpniówki 2016:D

vincaminor, anulka557 lubią tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maly juz 3 dzien jakis zaspany. Niby sie ruszy od czasu do czadu kilka ruchow i cisza. Ide do gina po zwolnienie to mu powiem zeby sprawdzil bo sie zaczynam martwic :-(

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ