Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz nasze maluchy już mają ciasno i niewygodnie stąd pewnie ta mniejsza ilość ruchów. Zresztą moja córcia od początku jest leniuchem jeżeli chodzi o aktywność bo niekiedy 10 ruchów to za cały dzień było
A jest wszystko okey
łożysko na przedniej ścianie też robi i robiło swoje minimalizujac odczucia
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
A oto moja pierwsza bombka. Mam zaczeta jeszcze druga i chyba tyklo ja skoncze i starczy na ten rok bo na lezaco to nie robota. A chcialam zrobic na prezenty jeszcze
Felicity, Summerka, Aprilia, Kamila8k, bacha8709, Pchełka, anulka557, Rose123, Carmen1724, ania.g, Pati78, grosz_ek, mitzula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatalka śliczna ta Twoja bombka
nawet nie wiedzialam ze takie cos mozna robic, trudne są w wykonaniu? ja dotychczas robilam tylko bombki z tasiemek satynowych ale te Twoje są duzo ladniejsze
ja dzis bylam na badaniu moczu, po poludniu wyniki a poznym popoludniem wizyta u ginaśniło mi sie ze Julcia zmienila sie w Wojtusia a tu zonk, wszystko różowe
Po wizycie w laboratorium wybyłam jeszcze autem na miasto , odwiedzilam 2apteki,stacje benzynową i lidla. Dobrze sie czulam choc łapałam czasem zadyszke. Mam nadzieje ze nie przesadzilam zbytnio, teraz oczywiscie juz grzecznie leżęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:42
-
natalka- piękna bombka. Ja w tym roku mam wolne od robienia jakichkolwiek plastycznych rzeczy.
Ania:D wrote:Ja doliczyłam 5 ruchów i spi...nad ranem szalał czulam, a teraz jak mamusia musi zapisac to leniuchuje:)))
A to moje dziecko szaleje, aż mi brzuch cały lata. Raz w prawo raz w lewo, wiem, że pokochała mój pęcherz, bo notorycznie latam do WC.
-
Aprilla, ja mam salon w takich kolorach wiec mi pasuje, a choinke kolorowa. W przyszlym roku zrobie sobie gwiazdki bialo srebrne na choinke tym stylem.
Facility nie jest trudne, robi sie tez ze wstazki, ja robilam z szer 5cm. Trudne nie jest, troche tylko paluszki przypalilam bo zeby sie skleily te tasiemki to zapalniczka sie przygrzewa. Wpisz sobie na you tube kanzashi sa filmiki z instruktazem.
Vincaminor Jako wzorowa rekodzielniczka to nie wypada sie tym nie zajac:-)
-
Powiedzcie mi jedna rzecz. Wlasnie dostalam kwity z wyplaty. Mi wyplaca pracodawca i sie rozlicza z zus.jak jestem na zwolnieniu to nie potracaja mi skladek na ubezpieczenia spoleczne?
Bo mam tak
Skl emertytalna 0,61
Rentowa 0,09
Chorobowe 0,15
Zdrowotne 0,49
-
nick nieaktualny
-
Natalka śliczna bombka
Natalka chyba nie potrącają wtedy tych składek, ja na pasku mam po 0,00 przy tych składkach
Matyldo jakie te podkłady bella mama są ogromne -
nick nieaktualnyNatalka prześliczna ta bombka jest! cudo
felicity trzymam kciuki za wizytę
a ja dziś zamówiłam łóżeczko z pościelą, przewijak z prześcieradełkami na niego i regał na kosmetyki,taki żeby koło łóżeczka postawić i chyba będzie wszystko! w grudniu tylko jakieś cotton ball kupie i przykleje nad łóżeczko i będę już mogła spokojnie czekać -
nick nieaktualny