Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kremów to sudocrem stosuje się na odparzenie natomiast bepanthen zapobiegawczo bardziej. Nie trzeba przy każdej zmianie smarować pupki jak nic się nie dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:44
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
O i nie ma to ja się mamy wypowiedzą w temacie kremów
takie informacje na pewno się przydadzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
A mnie strasznie boli blizna, kazałam byc mauzowi pod telefonem, bo nie wiem czy nie bede do szpitala jechac...boli mnie niby w jednym miejscu z prawej strony i tak z przerwami od piątku, wiec chwilowo czekam...
Ania g., Anulka czy Was tez bolą te blizny? -
Summerka wrote:Cześć dziewczyny,
A mnie strasznie boli blizna, kazałam byc mauzowi pod telefonem, bo nie wiem czy nie bede do szpitala jechac...boli mnie niby w jednym miejscu z prawej strony i tak z przerwami od piątku, wiec chwilowo czekam...
Ania g., Anulka czy Was tez bolą te blizny?Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vincaminor wrote:Rety, u Was też tak wiało w nocy? Obudziłam się jakoś koło 3.00 i normalnie myślałam, że koniec świata O_o
Trochę Was ponadrabiałamMam nadzieję, ze teraz będę na bieżąco.
W środę jadę do moich rodziców. Siostra urodziła 1,5tyg temu przez cc ale niestety kilka dni temu złamała nogę ;/ Trzeba jej trochę pomóc przy małej. Bo całe dnie sama jak rodzice i jej mąż w pracy.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
ale dobre wiadomości, Pchełka gratuluje
jednak dobrze wyczuła że coś się zaczyna. Grzecznie teraz czekamy na jakieś info od niej i foto bąbelka
-
nick nieaktualnyDopiero dzis zauważyłam jaka jestem wielka, mam jeszcze taki ciemny płaszczyk i wyglądam w nim dosłownie jak Buka;) jesli jeszcze urosnę, to dźwig bedzie musiał mnie obracać z boku na bok;) a pępek mam wystający na centymetr z brzucha;) mam nadzieje ze to świadczy o tym ze dzidziuś ładnie przybrał na wadze a nie ze tylko ja tyje...
Paulix lubi tę wiadomość
-
naali13 wrote:Ojj tak u nas też. Wiało i lało ... ;/ Ale teraz świeci słoneczko, choć zimno łokrutnie!!
Dzidziuś by się nam zagazował pod czymś takim.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*