Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vincaminor daj trochę tej energii i siły
Felicity ja ostatnio mam zachcianki teżchyba gorsze niż w I trymestrze bo teraz mogę wszystko jeść ....
Ja idę się zważyć zobaczę ile przytyłam znowu ...... -
Masakryczna noc za mną, biodra nie dawały zasnąć na dłużej, całą noc się przewalałam z boku na bok
Ja z jednej strony też już chciałabym koniec ciąży, ale z drugiej zależy mi, żeby wytrwać do stycznia. Zresztą na razie nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania. Dla mnie to też mega stresujący czas, nie tylko sama ciąża ale i problemy, które się pojawiły w międzyczasie, zamiast skupiać się na sobie i dziecku zamartwiam się jeszcze tamtymi sprawami. Modlę się, żeby to się nie odbiło na małym.
Nocne podjadanie zdarza mi się teraz dużo rzadziej niż wcześniej, i godziny się przesunęły-z 4:30-5:00 tak na 6:00-7-00. Nie przejmowałam się tym wcale bo skoro organizm się tego domagał, to znaczy,że tego potrzebował, a może raczej dzieckoTeraz bardziej niepokoi mnie, że czasem mam naprawdę długą nocną przerwę w jedzeniu i głód nie wygania mnie rano z łóżka
O sesji brzuszkowej też myślę, tylko chcieliśmy tak kameralnie w domu żeby mieć po prostu pamiatkę, ale przemeblowujemy się i w każdym kącie coś stoi. No i nie ma warunków, może w okolicach świąt się z tym uporamy. A kupiłam już kredki do malowania ciała z myślą o sesji -
mala_lady wrote:a ja się zabrałam za pakowanie i zgłupiałam co dla młodego wziąć do szpitala wrrrr bo ubranka trzeba swoje, jakieś takie wszystko duże mi się wydaje....jeju żeby ludzie mieli takie dylematy to świat byłby piękniejszy
U nas nie można a raczej nie radzą mieć swoich ubranek dla maluszka bo jak biorą na kąpiel nie patrzą czyje to ubranko tylko wrzucają wszystko do jednego wora i często ubranka najnormalniej w świecie już nie wracają. Jedynie na wyjście trzeba zabrać. Ale kontrolnie i tak wezmę jakieś body i pajaca z tych które dostałam po dzieciach znajomych w razie jakiejś np. " kupkowej" awarii.Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Vincaminor ah ty potrafisz człowieka pocieszyć
jedyny moment kiedy się cieszę z diety cukrzycowej-jak ludzie mówią oo tylko brzuszek ci urosl i to mało. A ja sobie stoję z moimi 5 kg na plusie mimo że młody przekroczył już dwa:D
vincaminor lubi tę wiadomość
-
Tygrysku to się ciesz że tylko 5 kg masz na plusie u mnie już 12
AŚ_KA u mnie w szpitalu też tak jest że ciuszki dla dziecka mają być tylko i wyłącznie w dniu wyjścia ze szpitala tak to dają swojeSummerka lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziewczyny zaczelyscie odczuwac skurcze? Bo u mnie od 3 dni cos dziwnego czuje, nie bardzo boli, raczej cos jak kamien w brzuchu, ale brzuch przy tym nie twardnieje. Chyba ze to dzidzia sie kotluje i takie mam uczucie. No niby moga sie na tym etapie pojawiac skurcze bo macica w koncu cwiczy.
No i ja nie potrafe tego policzyc, kiedys tez lekarz sie pytal ile razy sie napina brzuch. Mi sie napinsl i taki byl i juz przez jakis czas.
Jak tak dalej pojdzie to urodze i nie bede wiedziala jak skurcze rozroznic...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny