Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:Dorbie sama napisała "Adaś nasz 3ci synek urodził się dziś o godz 7.00 2430g 48cm 35tc. Oboje mamy się dobrze "
ajj ważne ze wszytsko ok i dzidzia zdrowaanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie sie wydaje ze duży przyrost wagi moze byc od zatrzymania wody ake nie sadze zeby sie powinno ograniczać picie... Ja bym w każdym razie nie dała rady, mogłabym nie jesc, ale pic nawet w nocy co chwile musze;)
Ja za 10 dni chyba bede mieć odnoszona ale rodzic chce w nowym roku:p -
nick nieaktualnyPaulix wrote:Kurcze a mnie piersi juz wogole nie bola, są miekkie i nigdy w zyciu bym nie powiedziala ze w nich jest mleko... ani razu nawet wilgotnej sutki nie mialam i tez sie mrtwie czy to jest ok bo wkladek laktacyjnych mam 3 paczki a poki co nie czuje zeby cos w nich bylo, chyba ze to moje glupie obawy.
kurcze chyba założe sobie specjalnie to konto na fb bo tez chce zobaczyc nowe dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:52
Paulix, ania.g lubią tę wiadomość
-
FasUla wrote:Mnie sie wydaje ze duży przyrost wagi moze byc od zatrzymania wody ake nie sadze zeby sie powinno ograniczać picie... Ja bym w każdym razie nie dała rady, mogłabym nie jesc, ale pic nawet w nocy co chwile musze;)
Ja za 10 dni chyba bede mieć odnoszona ale rodzic chce w nowym roku:p
Moze nie tyle ograniczyc co pic normalnie jak sie chce pic. Bo ja bardzi duzo w nocy pilam a ostatnio przed badaniami sie ograniczylam zeby nie latac siusiu co godzine bo potem jak tu mocz oddac do badania. No i ostatnie dwie noce pilam tylko troche i wstawalam do wc tylko 2 razy a nie 6. Wiec chyba przyzwyczailam sie do takiego trybu.
Moj gin najpierw mnie stresowal wczesniejszym porodem a teraz mnie umawia na 30 grudnia jakby nigdy nic. No tylko powiedzial ze jak cos sie zacznie dziac to jechac na porodowke, nawet jak sie okaze ze falszywy alarm to lepiej sprawdzic.
A u mnie w miescie w zeszly czwartek dziewczyna 20lat, w drugiej ciazy urodzila w domu. Byla sama z 3 letnia corka. Zanim pogotowie dojechalo bylo po wszystkiem. Nie mogli wrjsc do mieszkania bo zamknela sie i szla taka zakrwawiona przez dom, a ta malutka to widziala wszystko. Ale wszyscy cali i zdrowi
-
A jak mozna dostac sie grupy na fb ? bo nie mam bladozielonego pojęcia jak Was odszukac bo wyświetla sie kilka grup i nie wiem ktora to ktora
O matko to odwazna dziewczyna... Dlaczego nie zadzwonila szybciej na pogotowie. Biedna i biedne to dziecko . -
nick nieaktualny
-
Paulix wrote:A jak mozna dostac sie grupy na fb ? bo nie mam bladozielonego pojęcia jak Was odszukac bo wyświetla sie kilka grup i nie wiem ktora to ktora
O matko to odwazna dziewczyna... Dlaczego nie zadzwonila szybciej na pogotowie. Biedna i biedne to dziecko .Paulix lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny