Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Hej ja tez dziś wizytuję. Ważą się losy moich świąt.
Kamila.k a masz grubego dziecia? może odpuść sobie tę diete na święta co?nie poprawiły ci się czasem cukry ostatnio?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam 2 pytania :
-czy jak mija termin to udajecie się w tym dniu ostatecznym terminowym do szpitala?
-jak używać octaniseptu, czy psika się bezpośrednio na pępek czy na gazik i dopiero kladziemy na pępek?
Felicity o 18;30, wizyta, usg i ktgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 16:50
-
nick nieaktualnyHej byłam dzis na ktg:) zapis prawidłowy, chic w sumie regularne skurcze ponad 80,60 i tak co chwile;) serduszko ładnie biło, szyjka długa i brak rozwarcia, miałam podobne usg, dzidziuś wyglada na 36 tc ale to juz jest w normie, nóżki ma nawet na prawie 37 tc;) i waga trochę mniej niz 2900, odetchnęłam z ulga;) ale usg mam jeszcze zrobic kontrolnie i za tydzień znow ktg.
Czy Was te skurcze co wychodzą na ktg to bolą? Bo mnie nie tak bardzo...i nie wiem jak to sie ma do porodu?Summerka, Aprilia, Kamila8k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Octanisept - bezpośrednio na pępek.
Fasula - widzisz:) super:)
Kamila, waga chyba normalna - moja w 36+3 (wczoraj) 2881, a Zuza w 36+4 3050 i końcowo 3400:)
Tak, Anuśka urodziła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 17:17
FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Mam 2 pytania :
-czy jak mija termin to udajecie się w tym dniu ostatecznym terminowym do szpitala?
Ja właśnie wczoraj o to pytałam. Na 8 dobę po terminie naczczo o 8 rano wstawić się na ip na położnictwo i będą wtedy działaćCóreczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Viki wrote:A myślałam, że nie kupię jeszcze. Bo chce kupić ten:
http://allegro.pl/cleanoz-aspirator-elektryczny-do-nosa-szybka-wys-i5593594842.html
ja też chcę kupić elektryczny ale nieco inny http://sklep.haxe.pl/oddychanie/1032-haxe-aspirator-do-nosa-dla-dzieci-elektryczny-skuteczny-bezpieczny.html
katarek ponoś jest skuteczny, ale jakoś te urządzenia typu frida do mnie nie przemawiają, a te podłączane do odkurzacza są skuteczniejesz, ale pozostaje kwestia wyciągania odkurzacza za każdym razem. mam nadzieję, że ten elektryczny się sprawdzi -mało nie kosztuje
-
nick nieaktualnyWlasnei tak slysze, ze te skurcze na ktg to sa przepowiadajace i nijak sie maja do porodowych, ktore nawet przy 50 moga bardzo bolec... no i ponoc zalezy czy sie ma krzyzowe bole czy nie, ciekawa jestem jak to bedzie, jak tak jak dzis to ok, ale jak ma bolec duzo duzo bardziej to troche sie boje:P
I ostatnio zauwazylam ze cisnienie sie uspokoilo i waga spada, moze wod jest juz troche mniej i cos sie zbliza?
Gratulacje dla nowej Mamy:)! juz coraz wiecej grudniowko-styczniowek;) -
nick nieaktualny