Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena83 wrote:Dziewczyny a jak macie skurcze to jak je czujecie? bo ja już sama nie wiem czy to skurcz czy mały mnie kopnie czy coś innego:( bóle okresowe rozpoznaje ale skurczy nie może jeszcze nie miałam dzisiaj brzuch cały dzień twardy i boli okresowo
Co do laktatora to ja nawet nie myślałam o nim..zobaczę jak będzie z pokarmem u mnie
-
nick nieaktualny
-
Kamila8k wrote:Okazuje się, że ja skurczy nie czułam. Nie bolało mnie a jednak musiały jakieś być, skoro szyjka zgładzona. Lekarz powiedział, że to moje prężenie się małej to właśnie były skurcze.
O !! mój się tak często pręży tak, że cały brzuch mi się płaski robi..tzn prawie płaski hmm no ale wiadomo u każdej jest inaczej -
Cześć dziewczyny Nie odzywam się bo od piątku jestem na sali przedporodowej a tu jest bardzo kiepski internet, jak się uda to łapię zasięg ale rzadko mam to szczęście I miałam straszny kryzys bo wrzucili mnie na salę razem z rodzacymi kobietami, co się nasłuchałam to moje, jeszcze mam traumę
Ale do rzeczy, dziś najprawdopodobniej przywitamy na świecie naszego synusia. Nie chce czekac do nowego roku, jeszcze w brzuchu pokazuje, że ma swoje zdanie Dostałam plamienie, i położna sprawdziła mi paskiem co to, i wyszło, że wody, no i macica zaczyna się rozkręcać. A ze względu na moje wielowodzie pewnie wezmą mnie dziś pod nóż. Czekam na obchód. Boję się jak nie wiem co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aprilla trzymam kciuki !!! wszystko będzie dobrze myśl o tym, że synek już będzie z Wami może to pomoże jakoś stres opanować - łatwo mi się pisze no nie
Aprilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny