Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania, Rose, trzymajcie sie dzielnie.
Tygrys, jak bylam w szpitalu z kolka nerkowa ale nie w tym, w ktorym mam zamiar rodzic), to tam non stop jaraly w kiblu jakies glupie pindy! Myslalam, ze puszcze pawia
Ps. nas jutro startuje 40tydzien ;] Moj lby sie smieje, ze nigdy tak nie liczylam dni do Nowego RokuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 09:55
Rose123, ania.g lubią tę wiadomość
-
Zostało już parę dni.Nie mogę się doczekać... Ale to będą nerwy.
Dziś mój dzieciak taaaaki spokojny. Nie lubię jak nie wariuje. Chociaż w nocy szalał ostro:)
Ej na razie mało nas się rozpakowało jak na końcówkę grudnia. Wszystkie w terminie rodzą?
-
Vuko wrote:a propos strachu, to mnie ostanio zaczely anwiedzac mysli w stylu "czy bede dobra Mama? Czy ja sie do tego nadaje?"
To tak nie myśl. Będziesz cudowna mamą.
Potem od takich myśli tylko jakiejś depresji można się nabawić.
-
6 dni do terminu jupii nie mogę się już doczekać nawet lozeczko już "ubralam" w przescieradelko i ochraniacz nic tylko czekać na kruszynke. Nie zapowiada się dziś jeszcze by chciała już wychodzić na świat.
Co do lęku przed porodem to jakoś specjalnie nie panikuje jeszcze. Jestem mega pozytywnie nastawiona i mam nadzieję że już tak zostanie- zapewne jak sie już rozkręci cala akcja to wtedy sie postresuje trochę ale póki co jest naprawdę dobrze. W święta super spałam niestety do wczoraj znów zgaga, bezsenność i próba spania na siedząco...Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
U mnie spokoj....tzn kupa badan,ktg,usg,badanie gin...podwyzszona dawka leku na nadcisnienie i czekamy...raz czy zaczna dzialac,dwa na wyniki laboratoryjne bo nawet ordynator wspominal juz cos o rozwiazaniu..ciekawe co z tego wyjdzie.Jutro jeszcze okulista...
Trzymam kciuki za dziewczyny lezace w szpitalu i pozdrawiam te co zycza nam wytrwalosci! My za Was tez trzymamy!ania.g lubi tę wiadomość
-
Polecam Medelę Swing, o ten: http://www.euro.com.pl/laktatory/medela-swing.bhtml?gclid=CjwKEAiA2IO0BRDXmLndksSB0WgSJADNKqqo1-BMPueiQJFe4ejHKVLqUuTyRWZQamyRxKwhymyC9hoCc6jw_wcB&gclsrc=aw.ds
szukajcie używanych, ja kupiłam za 250zł z mnóstwem dodatków, a w stanie idealnym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Dziewczyny macie juz kupione laktatory? Na pewno chce elektryczny tylko nie wiem jaka firme wybrac....kolezanka polecala lovi...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Vuko wrote:a propos strachu, to mnie ostanio zaczely anwiedzac mysli w stylu "czy bede dobra Mama? Czy ja sie do tego nadaje?"
Aha no i zaangazowanie meza jest nieocenione, ma urlop do konca roku i bardzo pomaga. Sprzata, prasuje ciuszki niemowlece, bierze dyzur na wieczor i czuwa nad dzieckiem zebym mogla spac i sie nie martwic maluszkiem. Nie chce zeby wracal do pracy:-PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 13:45
Vuko, marta1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny