Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:26
ania.g, mimi87, converse90, anulka557, Vuko, Magdalena83, Summerka, FasUla, Mama84, bacha8709, Kamila8k, Aprilia, lula.91, Blair, Mini Mouse, grosz_ek, vincaminor, Pati78, RudyTygrysek, AgataN., stefcia29, natasza666, Giannaa, Ediii, Liskova lubią tę wiadomość
-
No i dotrwałam do 2016, a tak Nas straszono...
GRATULUJĘ tym co urodziły!
mysss- też miałam taki moment przez chwilę, teraz się cieszę, że moje dziecko będzie tego roczne. Kuzynka moja 2 tygodnie przed Nami miała termin na 24 grudnia, urodziła 3 grudnia. Miewałam i ja takie momenty, że byłam zła... przechodzi.
-
nick nieaktualnyWczesniej wyszlam ze szpitala. Akcja zaczela sie wczoraj o poludniu. Skurcze byly co 10-15min wiec czekalismy jeszcze. O 18 odeszly mi wody. Skurcze juz po tym byly co 5min wiec pojechalismy. W szpitalu bylismy przed 19 i okazalo sie ze jest juz 6cm rozwarcia. Od 20 przez 3,5 godz to byl najgorszy bol w zyciu. Rozwarcie wolno postepowalo i dopiero o 23:40moglam zaczac przec. Po 25min synus juz byl z nami.
Ogolnie porod nie byl mimi wszystkiego najgorszy. Nasz Haruś wszystko mi wynagrodzil. Jestem przeszczesliwa ze huz go mam przy sobie
anulka557, converse90, ania.g, FasUla, Mama84, bacha8709, grosz_ek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Beatrice już idziesz do domu? Szybko strasznie!
Jak znajde chwilke to ogarne listeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 11:41
-
nick nieaktualny
-
Beatrice GRATULACJE
strasznie się cieszę że juz styczeń, w końcu wszyscy przestana mi mówic o zaciskaniu nóg do nowego roku, jak by to miało jakies znaczenie, juz mnie to naprawdę denerwowało.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DZIEWCZYNY.mala_lady, AgataN. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZe mna w porzadku wszystko. Balam sie naciecia ale nie bylo konieczn . Maly spi i jest na razie grzeczny jak aniolek
http://iv.pl/images/24020717685917317760.jpganulka557, Mama84, monika_89, bacha8709, Aprilia, FasUla, Blair, magdalenka_ka, mimi87, nataliano, converse90, grosz_ek, mala_lady, vincaminor, Mordeczka, Pati78, stefcia29, AgataN., Nessa, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Beatrice GRATULACJE
strasznie się cieszę że juz styczeń, w końcu wszyscy przestana mi mówic o zaciskaniu nóg do nowego roku, jak by to miało jakies znaczenie, juz mnie to naprawdę denerwowało.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DZIEWCZYNY.
teraz będą pytać kiedy rodzisz?? hi hi hi hi nie wiem co bardziej denerwujące