Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje mamusie, sypią się dzieciaczki!
Aż nie mogę uwierzyć,że jeszcze niedawno dolączałyśmy do wątku i rozmawiałyśmy o testach ciążowych, a tu już tyle dzieciaczków na świecie
Aprilia, nie martw się, że smęcisz - CC to jednak dość inwazyjna operacja i ma prawo Cię boleć. Grunt to brać paracetamol tak często, żeby nie zaczęło boleć.
Ile Ci dają? Nam dawali po 2 tabletki co kilka godzin,bo mówili że 1 nie zadziała. -
Dzięki Liskova u mnie też dają paracetamolu po 2 tabletki, działają lepiej niż wcześniej kroplówki. Ale ja chyba za rzadko proszę o nie bo biorę jak już boli, a ten ból jest taki, że nie mogę się ruszyć na łóżku. A z drugiej strony nie chcę przeginać i brać za dużo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych Mam !
Ediii, powodzenia!!!
Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś dziwna? Siedzę i ryczę. Moja dobra znajoma, z którą szłyśmy łeb w łeb, urodziła, a ja zamiast cieszyć się jej szczęściem to załamałam się !! Wmawiam sobie, że u mnie na pewno pójdzie coś nie tak... że innym wszystko łatwo przychodzi, tylko to ja mam zawsze pod górkę... (ja starałam się o dziecko 1,5 roku, a ona wpadła...).
Błagam, sprowadźcie mnie na ziemię, bo jak pojadę rodzić z takim nastawieniem to na bank nie dam rady.
Jeszcze jedno... co sądzicie o znieczuleniu do porodu? Może któraś miała i powie jak ocenia? Czytam, że wydłuża poród.. prawda ?? -
nick nieaktualnyEdiii powodzenia !
mysss spokojnie, też tak mam, chciałabym mieć już go po właściwej stronie i nie myśleć ciągle o tym, co do znieczulenia to nigdy nie miałam wiec nie pomogę..
ja wczoraj miałam regularne skurcze, ale się rozeszło, po północy miałam znowuż taki ból miesiączkowy, że myślałam,że bede w nocy jechać do szpitala, ale wszystko się rozeszło, mały szaleje od rana, dobrze, że już styczeń -
A u mnie bez zmian...mam 2 dni na akcje porodowa naturalna...jak nie to cesarka przez cisnienie...juz mam dosc.Balonik nic nie dal,proba oksytocynowa tez nie wiec zostaje jedno...mam nadzieje,ze rzeczywiscie do jutra bedzie po zawodach...
Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego w nowym roku!
JATA gratulacje! Moze Beatrice tez urodziła?
Rose trzymam kciuki zeby cos juz ruszyło, to musi byc męczące... Ja tez miałam wczoraj regularne skurcze ale potem spokojn no i rzeczywiście bedziemy mieć styczniowe dzieci:) -
Najlepszego w Nowym Roku Mamuski!!! Ja tez dobrze zaciskalam nogi i dotrwalam w dwupaku do 2016 Jutro moge rodzic hihihi Nareszcie koniec siedzenia na kanapie caly dzien, bo juz mamy 2016 i moge rodzic Wczoraj w nocy mialam troche stresa,bo brzuch pobolewal wlasnie miesiaczkowo i balam sie przez chwile, ze nie dotrwam. Dzis za to spalam jak szczeniaczek Śmieje sie do mojego niemalza, ze to chyba bedzie dzis, bo sie czuje tak super i pelna energii Dziewczyny, podrzuccie ktoraj swoj nr tel na priv, bo u nas w szpitalu nie ma Wifi, a chce Was powiadomic jak juz bedzie po wszystkim (albo w trakcie ).
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Mamus :]