Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
FasUla z koktajlem położnych chodzi nie tyle o efekt placebo co przeczyszczenie. Olejek rycynowy czyści - pobudza do pracy jelita a te przy wzmożonej aktywności mogą przez to wywołać czynność skurczową macicy (min dlatego biegunka jest dla nas groźna ).
Sok pomarańczowy to raczej dla smaku. No i ja slyszałam wersję z lampką szampana, podobno wzmacnia efekty13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Boże jak mnie spojenie niemiłosiernie rwie. Normalnie nie da się wytrzymać;/
Tez tak macie? W
W ogóle czuję ruchy w spojeniu łonowym jak mi się coś tam podnosi...
Normalnie aż taaak nisko. To normalne?
Zostały mi 4 dni do porodu:) -
Viki, mam to samo...;(
No wladnie, tu chodzi o wywołanie biegunki, ale ja bym nie ryzykowała, bo to nie zawsze działa, a jak mowila nam położna - chyba nie chcecie, zeby porod zastał Was na kiblu;)) nie mówiąc o tym, ze sama biegunka jest mega nieprzyjemna. -
Dziewczyny dzięki! Uspokoilyscie mnie z tą toxo i listeria. Mam nauczkę na drugi raz żeby dokładnie patrzeć co jem.
Co do bólu to ja odczuwam przy poruszaniu się klucia w dole brzucha, tak jakby w pochwie ale bardziej jak cewka moczowa, nie wiem dokładnie co to dzisiaj wybrałam się na badania i przy okazji zakupy, ciekawe ile wytrzymam na nogach -
nick nieaktualny
-
myssss wrote:Dziewczyny dzięki! Uspokoilyscie mnie z tą toxo i listeria. Mam nauczkę na drugi raz żeby dokładnie patrzeć co jem.
Co do bólu to ja odczuwam przy poruszaniu się klucia w dole brzucha, tak jakby w pochwie ale bardziej jak cewka moczowa, nie wiem dokładnie co to dzisiaj wybrałam się na badania i przy okazji zakupy, ciekawe ile wytrzymam na nogach
Ja mam tak samo z tymi kłuciami. Nie są codziennie ale czuję jakby mi ktoś igłę wsadzał do szyjki.. Może nasze Bąbelki gmerają nam tam paluszkami? xD -
nick nieaktualnymala_lady wrote:rozpakowujesz się ?
Kamila8k, FasUla, Giannaa, natasza666, Vuko lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:nie ja Felicity wody odeszły, 6 cm miała rozwarcia jak pisała, Giannaa też pojechała ze skurczami do szpitala ja czekam do Nowego Roku! zmieniłam plany, tyle siedział to go 2 dni nie zbawią
aaaaa to nie wiedziałam
Ania jak teraz chcesz, żeby posiedział to wylezie hi hi hi hi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie mialam Wam pisac, ze tu w szpitalu sypia sie dzieci w ostatnich dniach jak nigdy, az polozne sie smieja, ze ludzie dla 500 zl sie wzieli do roboty
Napisalam opis porodu, ale skasowal mi sie, na telefonie ciezko. Ogolnie mamy sie dobrze, ale maly zalapal infekcje, ma podwyzszone crp i bierze antybiotyk. Takze wyjdziemy po Nowym Roku. -
Gianna, Felicity-trzymam kciuki oby było szybko i bezboleśnie
A ja już powoli staję na nogi. Wczoraj wieczorem już była kąpiel a teraz zrobiłam sobie mały spacerek po korytarzu. Dominik właśnie sobie śpi. Ale jak mu się coś nie podoba to głośno protestuje A nie lubi jak się przy nim coś majstruje-przekłada, ubiera Od początku pokazuje co myśli Karmienia jeszcze się uczymy bo po cesarce na leżąco jest trochę trudniej, ale wkrótce nadrobimy
PS. Czekam z utęsknieniem na suchary bo żołądek mi się przykleja do kręgosłupaKamila8k, mala_lady, anulka557, Mama84, mimi87, FasUla, bacha8709, Giannaa, natasza666, Vuko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati78 wrote:Wlasnie mialam Wam pisac, ze tu w szpitalu sypia sie dzieci w ostatnich dniach jak nigdy, az polozne sie smieja, ze ludzie dla 500 zl sie wzieli do roboty
Napisalam opis porodu, ale skasowal mi sie, na telefonie ciezko. Ogolnie mamy sie dobrze, ale maly zalapal infekcje, ma podwyzszone crp i bierze antybiotyk. Takze wyjdziemy po Nowym Roku.Pati78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny