Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mamy pierwsze styczniowe bobasy i mój jednym z nich. Jak któraś nie wchodzi na FB to pozwole sobie skopiować relacje .Skurcze miałam od rana. Pierwszy raz w życiu bolesne. Nie robiły się regularne więc smyrałam brodawki. Koło 17 zaczęłam krwawić i poszlam do położnej a tam 3 cm rozwarcia. Za chwile wody mi odeszły okropne uczucie no i zaczęła się jazda ale że już były 4cm to dali mi znieczulenie. Błogosławione! Ale powiem wam że i przed znieczuleniem te bóle były takie jak moja miesiączka..potem szybko szło i o 19 zaczęłam przec i to było głupie bo nie umialam. W tym przeszkodziło mi znieczulenie bo słabo czulam parcie i balam się że źle to robię . poza tym brakowało sił. Nacięli delikatnie prawie nie czulam no i wylazl w koncu dali mi go na brzuch . ale szok mówiłam jaki jest śliczny..mąż przeciął pepowine . wyszło łożysko ale niecałe no i zaczęło się lyzeczkowanie masakra...bardziej przy tym stekalam niż przy porodzie. Żartował am przy porodzie super ekipa na poródowce. Szycie okropne bo najpierw nie działało znieczulenie. I koniec. Mały do cyca i cyckal chociaż nic tam nie ma ;p dwie godzinki tylko dla nas i potem ma górę. Mały śpi obok a ja boje się o pokarm. No i okropne uczucie tak leżeć w tej krwi. Czekam na pierwsze siku i popodkladam jakieś podkłady porządne. Opieką super nie spodziewalam- się że będzie tak jak było. Oczekiwała darcia się i masakrycznego bólu. Oczywiście na sali leże z chrapiacymi. Tradycja.w małym jestem zakochana. Jak patrzy tymi niebieskimi oczkami to ryczec mi się chce że to moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 09:18
Aprilia, Magdalena83, vincaminor, Pati78, FasUla, grosz_ek, Mama84, bacha8709, Vuko, natasza666, stefcia29 lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:oczywiście fałszywy alarm, to się czuje kiedy się zaczyna, wczoraj mi tego uczucia zabrakło... po 23 jak zaś miałam raz co 8 raz co 11 się wkur#$@% i poszłam spać
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Idz na dlugi spacer intesywny i 2 l coli wypij lub.mocna.sypana kawe polecam
-
nick nieaktualny
-
Ania a gorąca kąpiel? Podobno przyspiesza poród albo wycisza fałszywe skurcze? Ale to niech dziewczyny może się wypowiedzą, bo ja dopiero od teraz rejestruje co może pomóc. Najważniejsze to chyba odpoczynek teraz i relax! Musisz mieć siłę na poród[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Gratulacje dla naszych kolejnych mamusiek!
Kto dzisiaj?
My dziś wychodzimy do domku. Hurrraaaaa!!! Po 19 dniach Ja właśnie czekam na męża i wypis odciągając pokarm a młody śpi, chwilę temu pobrali mu krew z piętki. Dom, domek, domeczek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 10:18
monika_89, Magdalena83, Pati78, FasUla, grosz_ek, stefcia29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilia wrote:Anulka wysyłam ci swoje fluidy żeby młody w końcu wyszedł