Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Czytam że pisalyscie dziś rano o szczepieniach. Ja się nasluchalam że te 5w1 polecają pediatrzy ale tylko dla kasy i ze sa niebezpieczne. Ja dałam się namówić z pierwszym dzieckiem ale teraz już nie będę nimi szczepic.
A tu artykuły:
https://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/uska31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysz85 wrote:Ja jutro ktg i wizyta w szpitalu. Może jakieś decyzje zapadną. Termin juz minął a oznak porodu brak... Staś siedzi i nie myśli żeby wychodzić. Ma to po mnie bo mnie też się nie spieszylo
Mysz85 daj znać co po wizycie... my chyba najbardziej przeterminowane
-
Ja chyba nigdy nie urodze.. szyjka miękka, skurczy brak czyli bez zmian u mnie za dobrze Młodemu w brzuchu. Waży juz ok.3750 g wiec zaczynam się stresować tym porodem. Mam się zgłosić do szpitala w niedziele i powtorza badania oraz ktg. Jak w dalszym ciągu będzie cisza to mam zadecydować czy chce oksytocyne i zostaje juz w szpitalu czy jeszcze czekamy.. termin wg miesiączki miałam przedwczoraj.
-
nick nieaktualnySpokojnie dziewczyny, ja urodziłam 41 tc i 5 dni, tez mi sie dłużyło. Jesli nic nie ruszy, to pewnie dostaniecie termin na wywołanie, choć zycze Wam, zeby sie dało tego uniknąć. Moj synek rzeczywiście miał objawy przenoszenia, także moim zdaniem nie ma co zwlekać za długo, ale wywoływany poród jest według mnie ciężki, wiec próbujcie domowych sposobów ile sie da - moze zadziała;) Trzymam kciuki!
My na spacer wyszliśmy w 13 dniu Małego, tyle ze ze szpitala wypuścili nas w 8 dniu, wiec gdyby nie szpital, to moze nawet szybciej bysmy poszli, teraz akurat jest odwilż i super pogoda na spacery:)