Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka, nic nie działało: owoce, probiotyki, surówki, okłady na brzuszek, masaże, czopki glicerynowa, nic...wiec ratowaliśmy sie mydłem - aczkolwiek tak od 6-7 tyg dopiero (kawałek szarego mydła w tyłek i kupa od razu), lekarz niby kazała czekac, ale Zuzka czasem nie robiła tydzien i darła sie wniebogłosy. Wszystko sie unormowało jak miała jakieś 5 mcy...
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy Beatrice aktualizuje listę ale dołączam do rozpakowanych urodziłam Tymka 20 stycznia , siłami natury o godz 19.05 dopiero wyszliśmy ze szpitala bo żółtaczka się ciągneła, pozdrawiam wszystkie Mamy :*
Justi2, FasUla, Arga, Pati78, zoe31 lubią tę wiadomość
-
powiem wam że aktywnosć dziecka w brzuchu ma jednak związek z jego zachowaniem po porodzie pamiętacie zawsze się martwiłam że on taki mało aktywny teraz mój synus jest tak grzeczny że aż nie jestem przyzwyczajona do tak grzecznego dziecka:) nie marudzi wscieka się tylko przy kąpaniu i zapłacze żeby mi oznajmić że pora na małe co nie co:) poprostu dziecko ideał mam nadzieję że tak zostanie:) na dwór jeszcze wyjsć nie możemy bo położna kazała poczekać aż trochę przybieże na wadze w poniedziałek przyjdzie i mi go zważy bo w dniu wypisu miał 2800g ale ładnie je więc myslę że będzie ok:) jedyne co mnie przeraża to ilosć kup bo są co karmienie czyli co 2,5 godz zbankrutuje na pampersach:)Justi2
-
Hej dziewczyny. Urodziłam mojego synusia 26.01 przez cc. Mały jest przesliczny aż by się go schrupac chciało nie mogę przestać się na niego patrzeć
Mama84, FasUla, grosz_ek, Mordeczka, Justi2, Arga, Pati78, zoe31, Liskova, anulka557 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore kupiły misia szumisia. Jesteście zadowolone? rzeczywiście dzieci śpią lepiej? Z jakiej strony warto je zamówić żeby nie kupić jakiegoś badziewia?
Wcześniej nie byłam zainteresowana tematem, bo starszego synka odkładałam do łóżeczka i bez problemu zasypiał. Bartuś z kolei jest pieszczochem i sam zasypiać nie chce. W nocy nie da się odłożyć po karmieniu do łóżeczka -
natasza666 wrote:dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore kupiły misia szumisia. Jesteście zadowolone? rzeczywiście dzieci śpią lepiej? Z jakiej strony warto je zamówić żeby nie kupić jakiegoś badziewia?
Wcześniej nie byłam zainteresowana tematem, bo starszego synka odkładałam do łóżeczka i bez problemu zasypiał. Bartuś z kolei jest pieszczochem i sam zasypiać nie chce. W nocy nie da się odłożyć po karmieniu do łóżeczka -
Meldujemy ze wczoraj tj. 29.01 o godzinie 10.40 SN zostalyśmy rozpakowane. Ula wazy 3010 g 55 cm długa. 10 pkt.
Od pierwszych skurczy na teście oxy 8 kropel do rozwiązania minęło trochę ponad 2,5 godz. Na porodowke przyjechałam z sali patologii gdzie miałam 5 cm rozwarcie a po 15 minutach juz było 10;) sama akcja trwała 40 min;)FasUla, grosz_ek, Mama84, Arga, Pati78, lula.91, zoe31, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natasza666 wrote:dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore kupiły misia szumisia. Jesteście zadowolone? rzeczywiście dzieci śpią lepiej? Z jakiej strony warto je zamówić żeby nie kupić jakiegoś badziewia?
Wcześniej nie byłam zainteresowana tematem, bo starszego synka odkładałam do łóżeczka i bez problemu zasypiał. Bartuś z kolei jest pieszczochem i sam zasypiać nie chce. W nocy nie da się odłożyć po karmieniu do łóżeczka
Mis szumis to porazka...dolaczam sie,nie dziala. To juz muzyczka z karuzeli lepiej dziala:-)
-
Ja nie mam szumisia tylko taką owieczkę z odgłosem bijącego serca jak dla mnie rewelka miałam ją już przy córce i sprawdzała się rewelacyjnie synek też przy niej zasypia tylko myslę że ma to znaczenie żeby używać jej od razu jeszcze w szpitalu
natasza666 lubi tę wiadomość
Justi2 -
Fasula ja krwawilam ok 3tyg a dzis caly dzien nic nie wylecialo na wkladke tylko brudzi papier toaletowy
My dostalismy takiego hipcia z fisher price co szumi spiewaja ptaki i kumkaja zaby, druga opcja to melodyjki. I to jest jednoczesnie projektor wyswietlajacy gwiazdki. Bardzo Ladny, ale Szymek lepiej spi jak wlacze farelkenatasza666 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a miala ktoras problem z kupka w tym sensie ze dziecko krzyczy nadyma sie i steka a kupa normalna rzadka zolta. Najlepiej idzie przy karmieniu...ma tak cAsem trzy godziny dziennie a czasem wcale. Czytalam ze to dyschezja ale kiedy to może przejsc?