Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę dziewczyny ale jaja... A powiem wam, że ja przez cały czas byłam przekonana, że B. to ściema... Po treści wypowiedzi... Jakby chciała, żebyśmy jej zazdrościły. Nie przekonywały mnie te podróże i epatowanie zasobami mężowskiego portfela (czyt. snobizm) i wiele innych kwestii, które nie trzymały się kupy.
Listę może uda nam się jakoś odtworzyć...
PS. Z taką intuicją, czemu nie trafiłam jeszcze 6-ki w totka?
Oj jakiś wisielczy humor się mnie trzyma, to chyba z bezsilności, młody całe popołudnie i wieczór daje popalić, nie da się go uśpić bo co chwilę krzyczy, poprztykałam się o to z mężemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:53
-
Wow, niezle jaja..
Pamietajcie ze falszywe konto na fb to tez nie problem i wcale tam nie jest tak super bezpiecznie.
Cp do imienia to przez jedno r bo to byl Haruś niby od Zachariasza (swoja droga to imie od poczatku mi sie nie podobalo ).
Co do rad tracy to dla mnie wybudzane niemowlaka jest bez sensu. Sen to najlepsze co mozna mu teraz dac. Moje dziecko ma 10 tygodni i nadal w dzien je xo 2-3h. Sporadycznie raz na kilka dni zdarzy sie jedna dluzsza przerws. Noce przesypia pieknie. Jak juz jest problem to wlasnie w dzien bo nie spi czasem od 9 do 15. Ale mam nadzieje ze to juz za nami bo juz chwilke tak nie robi i chyba to bylo zwiazane ze skokiem rozwojowym.
No ale ja ogolnie Tracy nie popieram, a ide w strone Searsow, rodzicielstwa bliskosci itp
Co do jedzenia to ja kp i jem wszystko
Zelaza nie moglam zazywac bo mi szkodzilo okrutnie -koszmarne biegunki. Ale anemia po CC sama przeszla przy dobrym odzywianuu no robilam morfologie 1,5 mca po cc i byla juz ladna.
Mlody 11.02 wazyl 4200 wiec 2kg w 2 miesiace przybral skubany neonatolog bardzo chwalila na zle wyniki zwiekszyla dawke zelaza, oby pomoglo. -
Liskova, ja wiem, ze fb tez latwo oszukac. Tylko ze dziewczyny masowo likwiduja konta I szkoda mi tracic zrodlo wiedzy I wsparcia.
Ta laska to przypadek psychiatryczny, choc I tak dalej mi to smierdzi na kilometr, co nastolatka robi na takim forum I jak daje rade ogarnac kilka watkow. U nas I tak ewidentnie nie wyrabiala. Najsmieszniejsze, ze ja patrzac na grudniowy watek myslalam sobie, ze tam tak fajnie laska prowadzi, a u nas adminka nie nadaza -
nick nieaktualnyPati zaakceptuj zaproszenie moje i wyślij link do fb...
a całej akcji komentować się nie chce mi już, wczoraj na grudniówkach po ich przypuszczeniach doszłam, napisałam i u nich i na fb co z Beatrice vel flakonik, blair i jeszcze kilka innych.. ta dziewczyna tylko na leczenie się nadaje -
anulka557 wrote:Pati zaakceptuj zaproszenie moje i wyślij link do fb...
a całej akcji komentować się nie chce mi już, wczoraj na grudniówkach po ich przypuszczeniach doszłam, napisałam i u nich i na fb co z Beatrice vel flakonik, blair i jeszcze kilka innych.. ta dziewczyna tylko na leczenie się nadaje
przyłączcie mnie rowniez do grupy na fb jesli mozna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naprawdę? Przecież ona zdjęcia wstawiała z synem? To czyje to niby były? I ze ślubu? Skąd to wiecie?
A nie moderatorzy forum wprowadzają fikcyjne osoby ab forum było ciekawsze?
A pamiętacie tą godzinę porodu? I że kp nie chce?
Te osoby chyba mają wywoływać kontrowersyjne tematy, żeby forum robiło się ciekawsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:33
-
Viki, mnie to też wygląda na robotę moderatorów. Bo co, akurat dziwnym trafem zalozyla kazdy wątek?
A taka osoba zawsze jest ciekawsza niż szare zwykłe mamy... Bo miała piękny dom, ubranka dla dzieci, mieszkała zagranicą itp.
U nas przecież też - podróżowała po świecie i to nawet w ciąży i to nie, że o - do Hiszpanii, czy Grecji, tylko w Indiach niby była, czy gdzieś tam.
Już wyszło, ze na pewno zalozyla wrześniówki, grudniówki, styczniówki. Ciekawe ile jeszcze. -
nick nieaktualny