X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity, a skad wiesz???

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety prawda, chyba usune konto bo dziwna historia i nie wiem czy warto tu pisać, klonów było kilka...

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny ale jaja... A powiem wam, że ja przez cały czas byłam przekonana, że B. to ściema... Po treści wypowiedzi... Jakby chciała, żebyśmy jej zazdrościły. Nie przekonywały mnie te podróże i epatowanie zasobami mężowskiego portfela (czyt. snobizm) i wiele innych kwestii, które nie trzymały się kupy.

Listę może uda nam się jakoś odtworzyć...

PS. Z taką intuicją, czemu nie trafiłam jeszcze 6-ki w totka? :P

Oj jakiś wisielczy humor się mnie trzyma, to chyba z bezsilności, młody całe popołudnie i wieczór daje popalić, nie da się go uśpić bo co chwilę krzyczy, poprztykałam się o to z mężem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:53

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos moglby wyslac mi na priw namiar na fb?

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati78 wrote:
    Czy ktos moglby wyslac mi na priw namiar na fb?
    Ja też poproszę... Anulka wysłałam ci zaproszenie, nie wiem czy tak to działa żeby móc wysłać wiadomość?

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu lada moment sie sypnie wszystko, wiec chetnie dolacze do grupy, choc nie bylam jej wielka zwolenniczka.

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, niezle jaja..
    Pamietajcie ze falszywe konto na fb to tez nie problem i wcale tam nie jest tak super bezpiecznie.

Cp do imienia to przez jedno r bo to byl Haruś niby od Zachariasza (swoja droga to imie od poczatku mi sie nie podobalo :D).

Co do rad tracy to dla mnie wybudzane niemowlaka jest bez sensu. Sen to najlepsze co mozna mu teraz dac. Moje dziecko ma 10 tygodni i nadal w dzien je xo 2-3h. Sporadycznie raz na kilka dni zdarzy sie jedna dluzsza przerws. Noce przesypia pieknie. Jak juz jest problem to wlasnie w dzien bo nie spi czasem od 9 do 15. Ale mam nadzieje ze to juz za nami bo juz chwilke tak nie robi i chyba to bylo zwiazane ze skokiem rozwojowym.

No ale ja ogolnie Tracy nie popieram, a ide w strone Searsow, rodzicielstwa bliskosci itp :)

Co do jedzenia to ja kp i jem wszystko :)
    Zelaza nie moglam zazywac bo mi szkodzilo okrutnie -koszmarne biegunki. Ale anemia po CC sama przeszla przy dobrym odzywianuu no robilam morfologie 1,5 mca po cc i byla juz ladna.

Mlody 11.02 wazyl 4200 wiec 2kg w 2 miesiace przybral skubany :D neonatolog bardzo chwalila :) na zle wyniki zwiekszyla dawke zelaza, oby pomoglo.

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, ja wiem, ze fb tez latwo oszukac. Tylko ze dziewczyny masowo likwiduja konta I szkoda mi tracic zrodlo wiedzy I wsparcia.
    Ta laska to przypadek psychiatryczny, choc I tak dalej mi to smierdzi na kilometr, co nastolatka robi na takim forum I jak daje rade ogarnac kilka watkow. U nas I tak ewidentnie nie wyrabiala. Najsmieszniejsze, ze ja patrzac na grudniowy watek myslalam sobie, ze tam tak fajnie laska prowadzi, a u nas adminka nie nadaza :-D

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zaakceptuj zaproszenie moje i wyślij link do fb...

a całej akcji komentować się nie chce mi już, wczoraj na grudniówkach po ich przypuszczeniach doszłam, napisałam i u nich i na fb co z Beatrice vel flakonik, blair i jeszcze kilka innych.. ta dziewczyna tylko na leczenie się nadaje

• Rose123 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    Pati zaakceptuj zaproszenie moje i wyślij link do fb...

a całej akcji komentować się nie chce mi już, wczoraj na grudniówkach po ich przypuszczeniach doszłam, napisałam i u nich i na fb co z Beatrice vel flakonik, blair i jeszcze kilka innych.. ta dziewczyna tylko na leczenie się nadaje

przyłączcie mnie rowniez do grupy na fb jesli mozna :)

atdc20mm0yebl2pl.png
  • mysz85 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciała do Was dołączyć ma fb jeśli można. Nie wiem jak ludziom się chce tak czas tracić :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysz85 wrote:
    Tez bym chciała do Was dołączyć ma fb jeśli można. Nie wiem jak ludziom się chce tak czas tracić :/
    wysłałam zaproszenie

• Justi2 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    wysłałam zaproszenie
    ja też bym prosiła:)

Justi2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to akceptować zaproszenia :)

• Viki Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę? Przecież ona zdjęcia wstawiała z synem? To czyje to niby były? I ze ślubu? Skąd to wiecie?

A nie moderatorzy forum wprowadzają fikcyjne osoby ab forum było ciekawsze?

A pamiętacie tą godzinę porodu? I że kp nie chce?
    Te osoby chyba mają wywoływać kontrowersyjne tematy, żeby forum robiło się ciekawsze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:33

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, co to za dziewuchy w ogole, ja bym nawet nie wpadla na pomysl zeby tyle miesiecy sciemniac obcym ludziom.

Ja tez poprosze linka do grupy na fb

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale to jest jakiś pogrom. Praktycznie z każdego wątku założycielki to fikcja. Tak jakby moderatorzy forum specjalnie wprowadzali fikcyjne osoby.

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, mnie to też wygląda na robotę moderatorów. Bo co, akurat dziwnym trafem zalozyla kazdy wątek?

A taka osoba zawsze jest ciekawsza niż szare zwykłe mamy... Bo miała piękny dom, ubranka dla dzieci, mieszkała zagranicą itp.
    U nas przecież też - podróżowała po świecie i to nawet w ciąży i to nie, że o - do Hiszpanii, czy Grecji, tylko w Indiach niby była, czy gdzieś tam.

Już wyszło, ze na pewno zalozyla wrześniówki, grudniówki, styczniówki. Ciekawe ile jeszcze.

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna z grudniowek na innym watku napisala, ze 10 watkow to dotyczy. Wesolutko.

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na grudniówkach napisał administrator, oczywiście pierdzielenie o szopenie, nic wiecej

‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ