Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka557 wrote:na grudniówkach napisał administrator, oczywiście pierdzielenie o szopenie, nic wiecej
No pewnie, że modeartorzy!
Aby forum ciekawsze było. Ktoś długo wątków nie zkaładał to fuk pojawiła się sztuczna beatrice! Skąd tylko zdjęcia??? -
O ja pier... Dobrze, że akurat karmię Szymiego, bo inaczej bym spadła z kanapy, co tu się wyprawia?? ....
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 19:20
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Hej dziewczyny
Dawno tu nie zaglądałam. Przyciągnęły mnie złe wieści. Dowiedziałam się z fb. Przykra sprawa. Niestety internet to takie miejsce że każdy może być kim chce. Mi nawet do głowy nie przyszło że to jedna wielka ściema.
Ja głównie teraz na fb jestem ale nawet jeśli tam wstawiam jakieś zdjęcia swoich dzieci to potem je po jakimś czasie usuwam.
Pozdrawiam Was wszystkie.Matka fantastycznej 4 -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:17 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 lutego 2016, 21:03
kamenkaa lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
Co tu sie wyprawia,przykro czytac,a z żyłam juz sie z tym forum i chetnie bym dołączyła do grupy na fb:) chcialabym Was zapytac o noszenie w chustach,moze któraś z mam ma chustę i używa i podzieli sie opini, moja ponad miesięczna córcia juz wazy ponad 4600 i cuezko juz nosic na rekach;)
-
Witam Jak można być takim Niezrównoważonym psychicznie że tak powiem.
To chore zbierac Lajki pisać wymyślone historie .
Masakra . A być może to osoba chora ktora sie leczy nigdy nic nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie komputera zawsze to powtarzam memu synowi :)pozdrawiamOllaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzyszły dziś te butelki z tommee tippee antykolkowe i powiem wam, że póki co super, mamy pierwsze karmienie za sobą, w ogóle mi się nie zapowietrzył na początku, mimo, iż jęczał z głodu zanim dałam, nic w brzuchu nie bulgotało w trakcie.. ciekawe jak kolejne karmienie wypadnie
-
anulka557 wrote:przyszły dziś te butelki z tommee tippee antykolkowe i powiem wam, że póki co super, mamy pierwsze karmienie za sobą, w ogóle mi się nie zapowietrzył na początku, mimo, iż jęczał z głodu zanim dałam, nic w brzuchu nie bulgotało w trakcie.. ciekawe jak kolejne karmienie wypadnie
-
Nie wolno karmic w chuscie ze wzgledu na to ze jak sie dziecko zakrztusi to go szybko nie wyjmiesz. Ja nie karmie w chuscie. Moje dziecko zasypia natychmiast jak go zamotam
Mozesz kupic na grupie nw fejsbuku - chusty - sprzedam kupie zamienie. Albo u producenta np lenny lamb, little frog, natibaby itp -
anulka557 wrote:przyszły dziś te butelki z tommee tippee antykolkowe i powiem wam, że póki co super, mamy pierwsze karmienie za sobą, w ogóle mi się nie zapowietrzył na początku, mimo, iż jęczał z głodu zanim dałam, nic w brzuchu nie bulgotało w trakcie.. ciekawe jak kolejne karmienie wypadnie
U mnie zadna sie nie sprawdzila...polyka powietrze przy kazdej z nich Tommee tippee,avent,dr browns...za łapczywe to moje dziecko:) ale moze u Ciebie sie sprawdzi:)
-
Kurde ja chyba zmienje mleko. Bo dzis dopiero na 5 dzien byla kupka, a i teraz jeczy i placze. I jakos w polowie jedzenia pluc zaczyna i przy piersi to samo. Taki niespokojny jest od paru dni. Szwagierka daje bebilon 1 pronutra i jest super.
Ech a juz bylo tak dobrze...
-
Ooo, moderatorzy się w końcu zabrali do roboty i edytują posty? Prawda tak boli? A dawniej jak były dymy to można sobie było pisać prośby o usunięcie niektórych pyskujących i nikt nie zwracał uwagi. Chyba pora się zawijać z tego miejsca, bo sytuacja jest z deka chora.
tygrys73 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Choćby i moją poprzednią wiadomość "za wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery" nie ma to jak się nagle obudzić. Dawniej osoby, które ewidentnie rozwalały wątki i personalnie, w najgorszy możliwy sposób jeździły po innych, nawet nie dostawały upomnień, gdzie z każdego innego forum by zaraz wyleciały na kopach a teraz taka super poprawność. Ktoś się rychło w czas obudził. Śmiesznegrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*