Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja wyrosła z rozmiaru 56, 62 jest akurat, dzisiaj już przeglądałam co mam na 68 i myślę że za jakieś 2 tygodnie wskoczymy w 68:).Kurcze szkoda mi tej naszej listy na pierwszej stronie jakoś bardzo się przyzwyczaiłam do tego forum i nadal nie mogę uwierzyć że nasza "Beatrice" to fikcja a forum na tym ucierpiało
-
Kupilam bebilon, zobaczymy
Dalam malemu dzis herbatke z rumianku bo dziala rozluzniajaco. Po paru godzinach taka kupka ze trzeba bylo go wykapac. Smiechu bylo co nie miara. I lezy w kapieli i sika do wody hehe
Tygrys a ile placilas za biogaie? Czytalam rozne opinie ze niektore dzieci brzuch boli, a probiotyki nie powinny takich rzeczy powodowac
-
O matko jakie to drogie, a ciekawe jak z wydajnoscia. Bo dicoflor to starczal na tydzien
W aptekach internetowych z przesylka wychodzi 35zl. Jak sie kupi ze 2 op to sie oplaca juz. Narazie zobacze jak bedzie po zmianie mleka i po rumianku. Potem wprowadze biogaieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:35
-
natalka0887 wrote:O matko jakie to drogie, a ciekawe jak z wydajnoscia. Bo dicoflor to starczal na tydzien
W aptekach internetowych z przesylka wychodzi 35zl. Jak sie kupi ze 2 op to sie oplaca juz. Narazie zobacze jak bedzie po zmianie mleka i po rumianku. Potem wprowadze biogaie -
nick nieaktualny
-
natalka0887 wrote:O matko jakie to drogie, a ciekawe jak z wydajnoscia. Bo dicoflor to starczal na tydzien
W aptekach internetowych z przesylka wychodzi 35zl. Jak sie kupi ze 2 op to sie oplaca juz. Narazie zobacze jak bedzie po zmianie mleka i po rumianku. Potem wprowadze biogaieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:43
Hania ♥♥♥3470g 56cm