Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja szczepię tylko 5w1, żadnych dodatkowych..
maść majerankowa jak najbardziej na katar, ja mojemu smaruje.. ale i tak dziś lekarz, bo mu spływa i się co chwile krztusi
ja czekam na okres, odstawiłam młodego prawie 2 tyg temu także na dniach powinnam mieć, czuje po jajnikach, że już niedługo
-
Ja biore tabletki anty azalia, dla karmiacych. Jest ich 28 i bierze sie bez 7 dniowej przerwy. W trakcie moga pojawic sie krwawienia ale jeszcze nic nie mialam. W ogole w ulotce jest napisane ze one nie blokuja owulacji tylko uniemozliwiaja wnikniecie plemnikow. Lepiej zeby dzialaly...
-
Hej, niestety nie mam czasu Was dokładnie podczytywać, chociaż bardzo się staram:) Mam prośbę - czy któraś z Was posiada w pdf książkę "Język niemowląt" i mogłaby mi udostępnić? Jeśli tak to prosiłabym o info. Dzięki:)
-
moja córka ma grypę więc jestem cała w nerwach żeby młody się nie zaraził daję mu profilaktycznie wit C i jak na razie odpukać nic go nie bierze a z zapchanym noskiem też mamy mega problem męczy go to strasznie:/ ale byle do wiosny zeby mozna było kaloryfery pozamykac a okna pootwieraćJusti2
-
Pati78 wrote:Dziewczyny, jaka jest waznosc otwartego mm? Kupilismy w chwili kryzysu I uzylismy raz, a cos mi swita, ze otwarte nie jest zdatne dlugo. Wie ktos?
-
Dziewczyny czy wam te probiotyki tez sie tak robia jakby cukier sie wytracal? Robilo mi sie tak z dicoflorem, teraz kupilam floractin (chyba) i trzymam go w lodowce i tez widze ze sie tak robi.
A jesli chodzi o branie zelaza. Jesli dziecko jest karmione piersia to nie ma innego aposobu trzeba podawac zelazo. Ale jak jeat karmione mm? Ja mam dawac pol saszetki zelaza na dobe czyli 3,5mg. A w 100ml mm jest 5,3mg. Jak dokarmiam butla to moj maluch zjada wiecej niz 100ml dziennie. Spytam lekarza i zrobie wczesniej morfologie zeby zobaczyc. Po od 2 dni nie daje tego zelaza bo kupa i tak rzadkp sie robi... Jestem zalamana bo dzis znow 3 dzien bez kupy. Jutro dam czopka chyba. Dzis wypil duzo wody i nic, jutro rano sprobuje jeszcze rumianku :'(
-
natalka0887 wrote:Dziewczyny czy wam te probiotyki tez sie tak robia jakby cukier sie wytracal? Robilo mi sie tak z dicoflorem, teraz kupilam floractin (chyba) i trzymam go w lodowce i tez widze ze sie tak robi.
A jesli chodzi o branie zelaza. Jesli dziecko jest karmione piersia to nie ma innego aposobu trzeba podawac zelazo. Ale jak jeat karmione mm? Ja mam dawac pol saszetki zelaza na dobe czyli 3,5mg. A w 100ml mm jest 5,3mg. Jak dokarmiam butla to moj maluch zjada wiecej niz 100ml dziennie. Spytam lekarza i zrobie wczesniej morfologie zeby zobaczyc. Po od 2 dni nie daje tego zelaza bo kupa i tak rzadkp sie robi... Jestem zalamana bo dzis znow 3 dzien bez kupy. Jutro dam czopka chyba. Dzis wypil duzo wody i nic, jutro rano sprobuje jeszcze rumianku :'(