Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mojego pierdzielania o szopenie nie edytowali, czyli zgadzają się że pierdzielą kocopoły
a co do butelki to jest ok jak młdy dobrze chwyci, a niestety nie wiem czemu ma problem z dobrym chwyceniem i cmoka co chwile a poprzednią butle też mam przecież z tp i czasem tylko cmokał musze poćwiczyć to jego chwytanie bo jak już chwyci to super jestMagdalena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.Jestem Marcówką 2016. Chciałam dopytać o czas tuż przed porodem. Jak to u Was było? Czułyśscie na kilka dni wcześniej ze coś sie dzieje, czy tez zaczęło się dziać z dnia na dzień lub z godziny na godzinę? Chodzi mi o to ze od dziś moja ciąża ma status donoszonej a jak mi sie ktos pyta czy czuje jakies skórcze przepowiadające to ja nie wiem o czym mowa. Nie ma nic. Z tydzien temu 2dni mnie tylko podbrzusze troche pobolewało ale przeszło.Do teraz nie czuje nic i boje sie ze przenoszę te ciąze.Dziewczyny na Marcówkach mają skurcze przepowiadające a u mnie nic. Chciałabym wiedziec jak to było u Was?
-
Vira, ja nie czulam kompletnie nic, malo tego, nawet podczas porodu nic nie czulam w brzuchu, jajnikach itp, tylko plecy I uda zaczely bolec. Czop odszedl mi tydzien przed porodem I to byl jedyny zwiastun. U kazdego to wyglada inaczej, powodzenia!
Vira, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViara ja na 1,5 tyg przed miałam codziennie regularne skurcze po kilka godz, 2 razy mega mocne i po nich poszło mi rozwarcie do 2-3 cm. dzień przed terminem skurcze ucichły, były ale bardzo rzadko, wieczorem młody korby dostał, kilka godz szalał, już mojemu mówiłam, że to coś nie tak, że zaraz mi brzuchem wylezie uspokoił się chwile po 23, więc się umyłam i poszłam spać.. sobie pospałam.. do 00.30 bo poszły mi wody
domiii lubi tę wiadomość
-
Ja tylko jestem ciekawa co dalej, bo skoro to robota moderatorów, to powodzenia, bo przecież ta laska chce ich do sądu podać..
Ej, a ja nie wiem, no bo że Flakonik była trollem to wyszlo po zdjeciach tej laski - a jak wyszło, że trollem jest też Beatrice, Blair i inne? -
Lisova- ale jak ich do sądu poda? Kogo? Bearice? A co wpisze w pozwie? Nie zna imienia ani nazwiska. Swoje zdjęcia dobrowolnie i to zgodnie z regulaminem wrzucała do sieci.
I musi się wtedy godzić na to że ktoś to może wykorzystać.
Nie wiem czy wiecie, ale prywatne zdjęcia na facebooku można kopiować i wykorzystywać i nikt im nic nie zrobi.
-
Byłam u pediatry. Masakra.
No i zaszczepiłam 5w1 a tak się zarzekałam, że tylko podstawowe.Ale cóż.
Płakała biedna bardzo;( Ale waży już 4200g:)
Kazał mi stosować oliatum!!!( ten badziew ma pomóc na wysypkę)To jest zwykła parafina z pegami. I nie smarować olejem ze słodkich migdałów tylko parafine do wody dodawać!
Jestem oburzona jej niewiedzą. Ale kupiłam to paskudztwo. I wykąpię małą ze 2-3 razy i zobaczymy.
No i oczywiście krochmal.
A na ulewania bebilon nutricośtam. Zagęszczacz. NA razie po jednym karmieniu nie ulała tylko zasnęła...
-
Viki - że niby laska ma skierować sprawę na policję. Zdjęcia zdjęciami, ale chyba bezprawne jest takie wykorzystywanie wizerunku?
U mnie też położna oilatum doradzała jak mały miał 3 tygodnie i schodziła mu skóra z pleców.. Konsekwentnie smarowałam olejkiem migdałowym i przeszło.
Ja probiotyków nie stosuję. -
Vira wrote:Czesc dziewczyny.Jestem Marcówką 2016. Chciałam dopytać o czas tuż przed porodem. Jak to u Was było? Czułyśscie na kilka dni wcześniej ze coś sie dzieje, czy tez zaczęło się dziać z dnia na dzień lub z godziny na godzinę? Chodzi mi o to ze od dziś moja ciąża ma status donoszonej a jak mi sie ktos pyta czy czuje jakies skórcze przepowiadające to ja nie wiem o czym mowa. Nie ma nic. Z tydzien temu 2dni mnie tylko podbrzusze troche pobolewało ale przeszło.Do teraz nie czuje nic i boje sie ze przenoszę te ciąze.Dziewczyny na Marcówkach mają skurcze przepowiadające a u mnie nic. Chciałabym wiedziec jak to było u Was?
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przy tej wstretnej wysypce wykapalam w emolium I smarowalam oilatum, zgodnie z zaleceniem lekarza. Zeszlo. A wczesniej kilka dni smarowalam.olejkiem z migdalow I nie pomoglo. Choc nie chcialam stosowac emolientow, teraz mam je w pogotowiu I gdy cos wyskakuje, to kapie w tym. Krochmal tez spoko.
-
nick nieaktualny