Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika co to za czarne myśli!
Ja też tęsknię za wakacjiami. Zawsze jezdziliśmy za granice, ale w tym odpada. Jesli lekarz się zgodzi (bo ze śląska to jednak kawałek) to chcemy na kilka dni wyskoczyc nad polskie morze13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
My mamy w planach krótki weekendowy wypad nad morze i gory, jak wszystko będzie ok, ale musi być ok! Bo ja musze w wakacje pracować!
Jestem fotografem ślubnym.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Monika34 wrote:oj biedna ale w sumie lezę już tyle czasu , że i do pracy bym sie wybrała z miłą chęcią
Tylko w lato zawsze zakombinuje tak, że mam dwa dni przed weekendem wolne i dwa dni po i wtedy wyskakujemy z mężem na wakacje -
Monika34 wrote:taki ciężki sprzęt będziesz nosić01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Blondyna0 wrote:Ja już nie mogę doczekać się L4 pracyję od 5 lat praktycznie bez żadnego urlopu.
Tylko w lato zawsze zakombinuje tak, że mam dwa dni przed weekendem wolne i dwa dni po i wtedy wyskakujemy z mężem na wakacje
Monika34 -
Ja jeśli chodzi o polskie morze polecam Świnoujście, mieszkam tutaj od urodzenia wyprowadziłam się w czasie studiów ale szybko wróciła. Świetna ogromna plaża, i wyjątkowo złoty drobny piasek. Jest to dość daleko i to do tego na wyspie - więc kolejną atrakcją jest przepływanie promem ale polecam[/url]
-
Marta8880 wrote:A tak wo ogóle. Wszystkie opisujecie różne objawy a to mdłości a to brak lub wzmożony apatyt, bóle piersi, senność. A ja nic zupełnie nic, nic mi nie dolega i czuję się jak zwykle. I oczywiście nakręcam się że to zły znak
Marta8880 lubi tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualnynie pamiętam nicku dziewczyny która jest na stażu...koniecznie bierz ta umowę nawet śmieciową ponieważ jeśli np. była na pól oku to jest automatycznie przedłużana do porodu a to są składki...potem bierz L4, korzystniej być na umowie nawet śmieciowej a poza tym w jak urodzisz będziesz mogła się starać o te 1000zł co miesiąc bo nie będzie Ci przysługiwał macierzyński
-
nick nieaktualnyco do płci...marzę o córci, małej Hani ale wewnętrznie czuje, że będzie to chłopiec, irytuje się jak ktoś mówi, że mały rośnie albo, że głodny jest...przecież to ma być ONA!
żarty żartami ale mój mówi, ze to chłopak i koniec:)...ciekawe ilu z nas sprawdzą się przeczucia.
ja rzadziej sikam odkąd jestem w ciąży a pije o wiele więcej. Dla wyjaśnienie normalnie częstość oddawania przeze mnie moczu jest duża, o wiele większa niż u normalnych osób, dla zobrazowania dodam, że budziłam się w nocy 2-3 na siku:) -
Ale naskrobałyście, tylko trochę mnie nie było.
My po wizycie...Nasza kropka ma 98 mm i według usg to 6t i 6 dc. także idealnie i serduszko tak szybciutko bije!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:52
Arizona_R, monika_89, anulka557, Liskova, Smużka, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:co do płci...marzę o córci, małej Hani ale wewnętrznie czuje, że będzie to chłopiec, irytuje się jak ktoś mówi, że mały rośnie albo, że głodny jest...przecież to ma być ONA!
żarty żartami ale mój mówi, ze to chłopak i koniec:)...ciekawe ilu z nas sprawdzą się przeczucia.
ja rzadziej sikam odkąd jestem w ciąży a pije o wiele więcej. Dla wyjaśnienie normalnie częstość oddawania przeze mnie moczu jest duża, o wiele większa niż u normalnych osób, dla zobrazowania dodam, że budziłam się w nocy 2-3 na siku:)
Monika34 -
nick nieaktualnyMarta8880 wrote:A tak wo ogóle. Wszystkie opisujecie różne objawy a to mdłości a to brak lub wzmożony apatyt, bóle piersi, senność. A ja nic zupełnie nic, nic mi nie dolega i czuję się jak zwykle. I oczywiście nakręcam się że to zły znak