Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila8k wrote:Ale naskrobałyście, tylko trochę mnie nie było.
My po wizycie...Nasza kropka ma 0.98 mm i według usg to 6t i 6 dc. także idealnie i serduszko tak szybciutko bije!
Suuuper! Obyś rozpoczęła dobrą passę!Yoacha lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Jak chodzi o miejscowości nad morzem to mi podobało się Mielno, wszędzie było blisko i dużo się działo jak na taką małą miejscowość ale jak chodzi o wypad z dziećmi to raczej odpada , to bardziej dla tych co lubią się bawić chociaż może wy odbieracie to inaczej niż ja
Ale się dzisiaj nalazilam po takim leśnym pogórzu nogi mi wlaza w tylek :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Jak ja pamietam 4 tydzień to jeszcze wszystko przed Wami;) u mnie dopiero koło 6 zaczęło byc mocno ciazowo;) a pozniej ma byc ponoć jeszcze bardziej mdło, wiec na razie to najlepiej sie cieszyć i korzystać z dobrego samopoczucia;)
Monika34 -
naali13 wrote:Ja się trochę boję bo dzis kłuje mnie jajnik i pachwina ...
Monika34 -
Blondyna0 wrote:Chciałabym pracować tylko do końca miesiąca, ale nie wiem czy nie poczekać do 12 tygodnia i iść na zwolnienie ok 15-20 czerwca...
Monika34 -
Monika34 wrote:jak wszystko będzie dobrze idź od razu:) to Twoje 1 dziecko? ciąża jest najpiękniejszym dla mnie przynajmniej czasem jeszcze latem już w ogole ok nie ma co siedzieć w pracy przy 2 dziecku nie będziesz mogla sie tak cieszyć ciąża
mam prace siedzącą, ale bardzo stresującą z dużą odpowiedzialnością -
nick nieaktualnydo mnie powoli dociera, dzisiaj jadąc samochodem leciała taka urocza wolna piosenka i się rozbeczałam:)
wczoraj uświadomiłam sobie że ja chyba mało się ciesze, myślałam, że bardziej mi szczęściem odwali...myślę, że to przez fakt tego iż martwię się ciągle...dzisiaj dopiero dopadł mnie błogostan:)
wczoraj wieczorem np. płakałam i krzyczałam przy obrabianiu rybki (miała być filetowana a nie była), musiałam w sumie ją tylko pokroić i poobcinać płetwy (nie lubię i nie umiem zając się taką rybą)...zadzwoniłam to mamy i nakrzyczałam na nią dlaczego mi taką dała skoro wie, że ja ją naprawdę zmarnuje, tata przyłączył się do rozmowy i próbowali ogarnąć mnie i rybę przez telefon...mam nadzieje, że sytuacja ne dała im do myślenia:PLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie. Nie wiem jak mam to rozumieć... Pierwszą betę hcg robiłam 07.05.2015 i wynosiła 73,10. Dzisiejszy wynik (19.05.2015) to 895,5 mlU/ml. Moja ginekolog napisała że to dobry wynik, ale jak użyłam naszego kalkulatora tutaj na BellyBestFriend to wyszło że za nisko.... No ale na podstawie legendy o przyroście hormonu w laboratorium, w którym robiłam niby się zgadza różnica po tych 2 tygodniach...Co myślicie? Trochę się martwie
-
A widziałyście ten kalendarz Według niego będę miała chłopca, a marzy mi się dziewuszka. P.S dodam że mojej kuzynce dwa razy się sprawdziło
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka[/url]