Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:MOnika...zupełnie nie znam się na tym a chciałabym Cię jakoś potrzymać na duchu...a co powiedział Twój lekarz?
monika_89 lubi tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualnyPytam, czy byłaś na USG bo czasami jest tak, że są dwa zarodki zagnieżdżone, beta rośnie, rośnie i nagle jeden zarodek obumiera (to się zdarza) i beta zwalnia. Ale skoro u Ciebie na USG był tylko jeden zarodek, to można wykluczyć tę możliwość.. Hmm... rób betę za dwa dni, zobaczymy, jaki będzie wynik bądź dobrej myśli
Yoacha lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:?
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Kamila8k wrote:W moim laboratorium mają takie normy:
3 tydzień: 5.8 - 71.2
4 tydzień: 9.5 - 750
5 tydzień: 217 - 7138
6 tydzień: 158 - 31795
7 tydzień: 3697 - 163563
8 tydzień: 32065 - 149571
9 tydzień: 63803 - 151410
Monika34 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:ale dziwne z beta 4000 mogłabym być jednocześnie w 5,6,7 tyg
Giannaa, monika_89 lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:To nie jest dziwne. Wszystko zalezy od tego, kiedy bylo zagnieżdżenie. Ja np 10dpo miałam betę 5,5 kiedy inne dziewczyny juz ponad 200. Nie jest tak istotna sama wartość, jak właśnie jej przyrost. I kropka
Monika34 -
podam wam inny przykład jedna znajoma miala bete 20000 w 4 tyg ciąży mega wymioty - ana usg ciąża obumarła -tydzien później
druga miałam betę 1000 po tygodniu tylko 1500 wiec przyrost nieznaczny zero objawów a teraz ruszyła beta z kopyta wynosi 17tys i serduszko piękneYoacha, monika_89 lubią tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:podam wam inny przykład jedna znajoma miala bete 20000 w 4 tyg ciąży mega wymioty - ana usg ciąża obumarła -tydzien później
druga miałam betę 1000 po tygodniu tylko 1500 wiec przyrost nieznaczny zero objawów a teraz ruszyła beta z kopyta wynosi 17tys i serduszko piękne -
Smużka wrote:A mi wychodzi chłopak, fajnie by było ale się najadłam mojej ulubionej sałatki z arbuzem i rukolą mniam
Witam kolejne Styczniówki
Ja też witam nowe styczniówki.
Co do mojej wizyty, to plus tego wszytskiego jest taki, że mam zmniejszać dawkę Luteiny tygodniami. Brałam 3 razy dziennie po 1 tabletce, przez ten tydzień mam brać 2 razy a potem raz. Chyba, że coś złego się dzieje.
Ja nie mogę patrzeć na nic mięsnego, nie mogę otworzyć lodówki, bo mnie mdli od zapachu wędlin.... fuj!