Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia wrote:Witam. Ale miałam sen dziś. Śniło mi się że krwawiłam i straciłam swojego Glutka. Ufff... jaka była ulga gdy się obudziłam.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Monika34 wrote:dokładnie wiem o czym mówisz u mnie pranie wszystko ja mam totalny zakaz wszystkiego i jak idę do ubikacji to muszę chociaż łyżeczkę schować coś przestawić bo wszystko dla mnie nie tak i ta nie moc mnie rozwala
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczesniej nie miałam wymiotów, tylko mdłości, nic mi juz nie pomaga, ani krakersy, ani imbirowe herbatki, mam nadzieje, ze w pracy nie zwymiotujemy trakcie;)
Co do męża to widzę, ze moj tez baaaardzo powoli sie oswaja z sytuacja, ciekawe czy bedzie chciał byc na USG i go wpuszcza, bo w poniedziałek jedziemy razem.
Wiem, ze te mdłości trzeba przecierpieć, ale w zasadzie przy takich dzisiejszych to wegetacja...nie moge sie ruszyć za bardzo, mam nadzieje, ze to minie szybko;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Pamiętam jak miałam nakaz leżenia w pierwszej ciąży. Masakra. Wszystko robił mąż i wkurzało mnie strasznie że było nie po mojemu. No ale mus to mus i leżeć trzeba. Mam nadzieję że w tej ciąży będę w formie i do końca będę w stanie zrobić obiad czy odkurzyć.
Monika34 -
nick nieaktualnyFasUla wrote:Wczesniej nie miałam wymiotów, tylko mdłości, nic mi juz nie pomaga, ani krakersy, ani imbirowe herbatki, mam nadzieje, ze w pracy nie zwymiotujemy trakcie;)
Co do męża to widzę, ze moj tez baaaardzo powoli sie oswaja z sytuacja, ciekawe czy bedzie chciał byc na USG i go wpuszcza, bo w poniedziałek jedziemy razem.
Wiem, ze te mdłości trzeba przecierpieć, ale w zasadzie przy takich dzisiejszych to wegetacja...nie moge sie ruszyć za bardzo, mam nadzieje, ze to minie szybko;) -
Gumisia wrote:Monika musiałam leżeć bo ciąża była zagrożona i niestety ją straciłam, ale mi bardzo źle hcg przerastało. Tak było i w pierwszej i w drugiej ciąży. W tej beta pięknie przyrasta i mam nadzieję że nie będę musiała leżeć. Ja też piję Inkę.
Monika34