Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jak u was z wagą? Ja normalnie ważę około 47-48 kg. W 4 tygodniu ważyłam 48 kg. W 5 - 47,4. A w 6 - 47,0. Dziwne bo czuję się spuchnięta, cięższa, urosły mi piersi i mam wzdęty brzuch... Jem dużo. Chyba więcej niż przed ciążą. Z kąd utrata wagi?
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Kochane jak u was z wagą? Ja normalnie ważę około 47-48 kg. W 4 tygodniu ważyłam 48 kg. W 5 - 47,4. A w 6 - 47,0. Dziwne bo czuję się spuchnięta, cięższa, urosły mi piersi i mam wzdęty brzuch... Jem dużo. Chyba więcej niż przed ciążą. Z kąd utrata wagi?
Teraz do mnie dotarło - 47 kg :o ile masz wzrostu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:19
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Eneska ja jestem malutka. 153 cm.
-
eneska wrote:Aaa to wszystko tłumaczy haha ja mam 164cm, w liceum wazylam 50kg, ale wtedy schudlam z 65 na 50 z powodu stresów w szkole (nowa szkola, matura ble ble...), dobiłam po 5 latach na 55 i stoję w miejscu:)
-
nick nieaktualnyja chyba jestem cięższa o 1kg, ale wydaje mi się, ze to głównie woda bo pije strasznie dużo jak na mnie i sikam dużo żadnej (pewnie wreszcie tyle co normalna istota)...dla wtajemniczonych dziś wstałam tylko raz siku w nocy to mój sukces (normalnie pobudka około 3 razy)
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Eneska tylko mi dopisuje apetyt. Jem więcej niż zwykle.
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:ja chyba jestem cięższa o 1kg, ale wydaje mi się, ze to głównie woda bo pije strasznie dużo jak na mnie i sikam dużo żadnej (pewnie wreszcie tyle co normalna istota)...dla wtajemniczonych dziś wstałam tylko raz siku w nocy to mój sukces (normalnie pobudka około 3 razy)
-
Gumisia wrote:Monika 10 dpo 28. 12 dpo 33.
Monika34 -
nick nieaktualnyGumisia wrote:Eneska to dobrze teraz ważysz chyba. Ja to mam nadzieję że dużo nie przytyję bo przy takim wzroście będzie widać.
-
eneska wrote:Ja nie czuje potrzeby wstawania w nocy, ale zdaje sobie sprawę, ze stanowczo za mało piję. Staram sie z tym walczyć
Monika34 -
Monika przede wszystkim (wiem że to trudne) nie możesz się tak stresować. Odpoczywaj. Nie masz wpływu na to co się stanie.
Po drugie skoro obraz USG jest prawidłowy i serduszko bije to nie masz powodów do niepokoju.
Już pisałam że nigdy nie wolno porównywać wyników z różnych laboratoriów.