Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia wrote:Monika przede wszystkim (wiem że to trudne) nie możesz się tak stresować. Odpoczywaj. Nie masz wpływu na to co się stanie.
Po drugie skoro obraz USG jest prawidłowy i serduszko bije to nie masz powodów do niepokoju.
Już pisałam że nigdy nie wolno porównywać wyników z różnych laboratoriów.
co macie dziś na obiad?? ja mam leczo mmmmmmmm zjem chyba ze 3 talerze
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Ale dzisiaj miałam głupie sny :p śniło mi się ,że chciałam ogolic nogi , paszki i siedziałam w takiej brzydkiej łazience ani drzwi się nie domykaly ani kabina od tej wanny i ciągle bałam się ,że ktoś mnie zobaczy jak ja tak siedzę nago w tej wannie i mało tego co zgoła włosy to one dorastały . Potem śniło mi się ,że jedzilam po przychodni autem i nie miałam gdzie zaparkować i co chwila ktoś zwracał mi uwagę, że muszę przestawić auto bo nie można wejść przez to do gabinetu . Dawno nie miałam tak głupich snów :p zaraz będę was nadrabiać
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Mama mi wczoraj przywiozła te klopsiki, wiec Ci nie podam przepisu na sos bo to jej wytwór, nie mam pojecia, jak go robi ale mogę spytać przy najbliższej okazji:)
Monika34 -
eneska wrote:Ja trochę z innej beczki - czy są na rynku jakieś książki dla przyszłych tatusiów? Ale nie takie, w których byłoby tylko o tym, jak budować więź z noworodkiem, jak się nim opiekować itd., ale też o tym, co czuje i przeżywa podczas ciąży matka. Mam wrażenie, że do mojego co nie co nie dociera jeszcze i chcę mu pod nos podłożyć konkretną literaturę, bo na tym gruncie zdarzają nam się mini sprzeczki - jestem pewna, że można by ich uniknąć. Przewinęło się tutaj już kilka tytułów, ale dotyczyły one stricte ciąży ogólnie bądź wychowania.
edit. chyba coś znalazłam, ale jakbyście znały jakiś tytuł - dajcie znać.
Mój mąż dostał taką książkę jak byłam w pierwszej ciąży: Ojcostwo dla żółtodziobów czyli wszystko, co powinieneś wiedzieć o ... autor: Kevin Osborn. Tak jak patrzyłam to dość ciekawa.
Co do zachowania męża to mój robi teraz wszystko, nawet w nocy jak córka się budzi to on wstaje. Mi jest strasznie źle z tym że mam leżeć i nic nie robić. Mam nadzieję że już niedługo będę mogła normalnie funkcjonować. U mnie mdłości praktycznie od rana do nocyeneska lubi tę wiadomość
-
marta1987 wrote:Czesc dziewczyny...ja oczywiscie nie wytrzymalam i poszlam zrobic 3 raz bete...wyniki po 15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwonila do mnie teraz pani z recepcji mojej ginekolog i mam przełożoną wizytę na Dzień Matki:) a miałam miec 29 maja. Nie wiem, czy zdaze do tego czasu zrobić badania - nie wiecie, ile sie czeka na oznaczenie grupy krwi, toksoplazmozę, przeciwciała różyczki, HIV i te inne? Musze po poludniu zadzwonic do laboratorium.
-
eneska wrote:Dzwonila do mnie teraz pani z recepcji mojej ginekolog i mam przełożoną wizytę na Dzień Matki:) a miałam miec 29 maja. Nie wiem, czy zdaze do tego czasu zrobić badania - nie wiecie, ile sie czeka na oznaczenie grupy krwi, toksoplazmozę, przeciwciała różyczki, HIV i te inne? Musze po poludniu zadzwonic do laboratorium.
eneska lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:Dzwonila do mnie teraz pani z recepcji mojej ginekolog i mam przełożoną wizytę na Dzień Matki:) a miałam miec 29 maja. Nie wiem, czy zdaze do tego czasu zrobić badania - nie wiecie, ile sie czeka na oznaczenie grupy krwi, toksoplazmozę, przeciwciała różyczki, HIV i te inne? Musze po poludniu zadzwonic do laboratorium.
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny