Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny ja mam dziś lekki spadek nastroju i jakieś negatywne myśli ale próbuję wszystko odgonić i myśleć pi
pozytywnie
Ja mam dziś jadłowstręt i mdłości... Gotuje mąż bo mnie mdli na wszystkie zapachy... U mnie krewetki w sosie curry z ryżem. Zobaczymy ile wejdzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:kurde a ja we wcześniejszej ciąży przytyłam 20 kg i waga wyniosła przed porodem 70 byłam jak balon napuchnięta strasznie.
Monika34 wrote:co macie dziś na obiad?? ja mam leczo mmmmmmmm zjem chyba ze 3 talerze
Krupniczek!!
Który zaraz zrobię
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Lucy ja miałam taki nastrój wczoraj, dzis ciut lepiej, bardso staram sie myslec pozytywnie. Chyba tylko to nam zostało
U mnie wizyta dopiero za 3 dluuuuugie tygodnie, nie wiem jak to wytrzymam. No ale muszę, nic nie poradzę. Do tego ma to być badanie prenetalne z badaniem przezierności karkowej i badaniami krwi. Więc stresik jest niestety. Ale muszę dać radę dobrze że mam Was żeby się wyżalić i wygadać -
naali13 wrote:To ja z 70 startuje ;/ Niestety nie udało mi sie schudnąć, a po ślubie przytyłam 10kg ;/
Przed ślubem schudłam ładnie, przez moment było 74kg, ale średnio 77, a potem mi przybyło po ślubie i miałam teraz się brać ostro za odchudzanie z powrotem, ale trafiła się fasolinka.
Nie mówię, bo jest to jedna z rzeczy, które mnie mocno martwią, tzn. to żeby za dużo nie przytyć.Czytałam, że przy nadwadze powinno się tak 7kg przytyć, max 11.
Jem mega zdrowo i ładnie, bo bazuję na jadłospisach od mojej dietetyczki, tylko jem troszkę więcej, bo tamte były rozpisane na chudnięcie, czyli obcięte kcal, to jem minimalnie więcej, czyli nie powinnam tyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:30
-
nick nieaktualnyNaali ja też oscyluję w granicach 67-69 przy 170 cm. Marzyłam żeby zejść do 60 kg i dużo ćwiczyłam w zeszłym roku i było lepiej.
Ale po poronieniu jakoś znowu mi się ciutkę przytyło niestety... Ale się nie przejmuję teraz bo bmi jest w normie, będę myśleć później Teraz Maluszek jest ważniejszy niż talia osy -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, tak się dziwię, bo lekarz zapisał mi na skierowaniu ze mam zrobić badania na grupę krwi, a skoro ja znam swoją grupę, bo często oddawałam krew?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200