X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo bolało od 9dpo do kilku dni po terminie @. Teraz już mniej. ;)

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Dziewczyny czy wy tez macie bole brzucha takie jak na okres? Powoli mnie to martwi...plamien nie mam...
    Miałam tak ale jakieś 2 tygodnie temu mi przeszło.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skoro normalne to juz nie bede sobie szukac wymowki i zabieram sie za prasowanie... :p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się właśnie zastanawiam czy "w razie w" nie spakować jakiejś torby do szpitala na czarną godzinę. Przecież w każdej chwili w naszym stanie może się coś zdarzyć... No nie wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:48

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Dziewczyny czy wy tez macie bole brzucha takie jak na okres? Powoli mnie to martwi...plamien nie mam...
    Ja też mam takie bóle już się do tego przyzwyczaiłam bo na początku co chwila sprawdzałam czy wszystko ok :) no i chyba jest ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam czy "w razie w" nie spakować jakiejś torby do szpitala na czarną godzinę. Przecież w każdej chwili w naszym stanie może się coś zdarzyć... No nie wiem...
    Nie kuś losu:)

• Blondyna0 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Blondyna no właśnie. :) Strasznie szybko mi się pokazuje brzuszek. ;) To ty też szczuplutka jesteś. Podobno u szczupłych wcześniej widać. To logiczne w sumie. ;)
    Niech rosną nam te brzuszki jak najszybciej gdzieś słyszałam, że jak brzuszek rośnie od samego początku stopniowo to nie ma się takich problemów z rozstępami jak gdy rośnie późno i gwałtownie

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • marta1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam czy w razie w nie spakować jakiejś torby do szpitala na czarną godzinę. Przecież w każdej chwili w naszym stanie może się coś zdarzyć... No nie wiem...
    Ja dzis w nocy juz mtslalam ze zaraz chyba pojade do szpitala....okropny bol brzucha, mdlosci. Az mnie zimny pOt zalal z tego bolu...ale wzielam nospe i minelo...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Nie kuś losu:)
    Mówisz? :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Ja dzis w nocy juz mtslalam ze zaraz chyba pojade do szpitala....okropny bol brzucha, mdlosci. Az mnie zimny pOt zalal z tego bolu...ale wzielam nospe i minelo...
    Też tak miałam. Ból mnie budził. Przejdzie to Kochana. ;)

• Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Ja też mam takie bóle najpierw kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki a teraz od zeszłego piątku, ale to ponoć normalne

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja też mam takie bóle już się do tego przyzwyczaiłam bo na początku co chwila sprawdzałam czy wszystko ok :) no i chyba jest ok :)

Ja tez sprawdzam jak glupia...jak poczuje tylko troche wilgoci to od razu sprawdzam czy to czasem nie krew jak jakas nienormalna...czasem sie juz za glowe lapie....musze wyluzowac...

Liskova, Blondyna0 lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna0 wrote:
    Niech rosną nam te brzuszki jak najszybciej gdzieś słyszałam, że jak brzuszek rośnie od samego początku stopniowo to nie ma się takich problemów z rozstępami jak gdy rośnie późno i gwałtownie
    Ooo.To super wiadomość. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Mówisz? :)
    No pewnie, z takim podejściem to byśmy musiały miec cały czas torby popakowane, nawet poza ciążą, bo przecież codziennie coś się może wydarzyć. Luzik :)

Kamila8k lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwilą robione :D a jeszcze przed obiadem jestem! hah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:22

naali13, lucy1983, monika_89, karolinka1992, Liskova, Marta8880, Blondyna0, marta1987, Arizona_R, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna0 wrote:
    Witam kobietki
    Wczoraj nie miała dostępu do internetu i dziś już nie mogę was nadrobić...
    My dziś z kruszyną zaczynamy 3 miesiąc :)
    O dziwo wszystkie objawy ustały brak nudności bólu głowy brzucha, tylko senność została, oczywiście zaczynam już panikować, że coś jest nie tak, ale powtarzam sobie, że musi być dobrze i, że muszę myśleć pozytywnie!
    Ja mam grupę krwi A Rh- a mój mąż A Rh+, ale oczywiście dostałam skierowanie na oznaczenie grupy.
    Jak tam wasze brzuszki bo mój już delikatnie się zaokrąglił...

Mi też powoli zaczynają mdłości przechodzić...chyba ;-) Wczoraj wieczorem już było o dużo lepiej ;-) Wiec myślę, że nie ma co panikować. Co do brzuszka mój tez zaczyna się powiększać ;-)

a.png
    a.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka no nieźle. ;)

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś zwas nie ma objawów jak ja ? czy tylko ja nie mam?

Marta8880 lubi tę wiadomość

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od przed wczoraj odczuwam małe bóle, bardziej takie rozpieranie w okolicach prawego jajnika. Idę w środę na cytologię i liczę na podgląd kropka!

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila u Ciebie już będzie super widać. ;)

‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ