Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Blondyna no właśnie. Strasznie szybko mi się pokazuje brzuszek. To ty też szczuplutka jesteś. Podobno u szczupłych wcześniej widać. To logiczne w sumie.
-
Gumisia wrote:Ja się właśnie zastanawiam czy w razie w nie spakować jakiejś torby do szpitala na czarną godzinę. Przecież w każdej chwili w naszym stanie może się coś zdarzyć... No nie wiem...
-
marta1987 wrote:Dziewczyny czy wy tez macie bole brzucha takie jak na okres? Powoli mnie to martwi...plamien nie mam...
-
Morwa wrote:Ja też mam takie bóle już się do tego przyzwyczaiłam bo na początku co chwila sprawdzałam czy wszystko ok no i chyba jest ok
Ja tez sprawdzam jak glupia...jak poczuje tylko troche wilgoci to od razu sprawdzam czy to czasem nie krew jak jakas nienormalna...czasem sie juz za glowe lapie....musze wyluzowac...Liskova, Blondyna0 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondyna0 wrote:Witam kobietki
Wczoraj nie miała dostępu do internetu i dziś już nie mogę was nadrobić...
My dziś z kruszyną zaczynamy 3 miesiąc
O dziwo wszystkie objawy ustały brak nudności bólu głowy brzucha, tylko senność została, oczywiście zaczynam już panikować, że coś jest nie tak, ale powtarzam sobie, że musi być dobrze i, że muszę myśleć pozytywnie!
Ja mam grupę krwi A Rh- a mój mąż A Rh+, ale oczywiście dostałam skierowanie na oznaczenie grupy.
Jak tam wasze brzuszki bo mój już delikatnie się zaokrąglił...
Mi też powoli zaczynają mdłości przechodzić...chyba Wczoraj wieczorem już było o dużo lepiej Wiec myślę, że nie ma co panikować. Co do brzuszka mój tez zaczyna się powiększać