Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja to mam szczęście.. dzwoniła do mnie babka z laboratorium, w którym we wtorek robiłam drugą betę, że mieli problem ze sprzętem i wynik tej bety jest nieważny i mam przyjechać i powtórzyć
Teraz się martwię, bo beta z 16.05 była 492,9 a beta z 19.05 2114, więc idealna, ale jednak ten drugi wynik jest do powtórki, bo jest niewiarygodny... -
Liskova wrote:Dziewczyny, ja to mam szczęście.. dzwoniła do mnie babka z laboratorium, w którym we wtorek robiłam drugą betę, że mieli problem ze sprzętem i wynik tej bety jest nieważny i mam przyjechać i powtórzyć
Teraz się martwię, bo beta z 16.05 była 492,9 a beta z 19.05 2114, więc idealna, ale jednak ten drugi wynik jest do powtórki, bo jest niewiarygodny...
Liskova nie nakręcaj sie niepotrzebnie na pewno wszystko będzie dobrze!Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Dziewczyny, ja to mam szczęście.. dzwoniła do mnie babka z laboratorium, w którym we wtorek robiłam drugą betę, że mieli problem ze sprzętem i wynik tej bety jest nieważny i mam przyjechać i powtórzyć
Teraz się martwię, bo beta z 16.05 była 492,9 a beta z 19.05 2114, więc idealna, ale jednak ten drugi wynik jest do powtórki, bo jest niewiarygodny...Liskova lubi tę wiadomość
-
Wiem, wiem, nie powinnam się martwić i powoli się uspokajam, że to rutynowe działanie.
Tylko teraz nie wiem, czy zrobić tę betę jutro i w poniedziałek/wtorek żeby zobaczyć przyrost znowu po 48/72h czy wystarczy mi jutro i będę miała porównanie do wyniku sprzed tygodnia - czy przyrost po tygodniu będzie wiarygodny? -
nick nieaktualnymam truskawki i nie zawaham się ich użyć
dzwoniła mama, że widziała się z teściową i chwilę dumały nad "powodem" niedzielnego spotkania...teściowa wypalił, że żenić się będą na co moja mama, że ona w sumie nie mam pewności...teściowa skwitowała to teksem "będą, będą!" i tak kobietki cały tydzień się zastanawiają czy na zmówiny jadą...a to im minki zrzedną choć moja mama hmmm może coś podejrzewać, mam nadzieje, że im tym ślubem oczy zamydliłamLiskova, monika_89, marta1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Wiem, wiem, nie powinnam się martwić i powoli się uspokajam, że to rutynowe działanie.
Tylko teraz nie wiem, czy zrobić tę betę jutro i w poniedziałek/wtorek żeby zobaczyć przyrost znowu po 48/72h czy wystarczy mi jutro i będę miała porównanie do wyniku sprzed tygodnia - czy przyrost po tygodniu będzie wiarygodny? -
Arizona_R wrote:o Ewcia...miejski ale jak poleciałam tam to kobietka skwitował, że ona nic nie wie a już na pewno nie wie co oni tam na stronie wypisują a za nią na tablicy jak nic info o projekcie. Teoretycznie podpisujesz zgłoszenie i przychodzisz na badania po tel uzgodnieniu (tu chodzi o usg itp) zaś na krew chyba od ręki. Nie wiem tylko na czym polega lojalka...tak jest wypisane, że godzisz się publikację swoich badań i etc (wiadomo powstaną z tego raporty, publikacje i inne)oraz na kilka innych bzdur ale właśnie te bzdury mnie zaniepokoiły więc w poniedziałek jak będę u swojego to się podpytam o ten projekt (pracuje w miejskich to może on będzie miał info)
-
nick nieaktualnyewka315 wrote:Dzięki,zapytam też bratowej bo też korzystała z jakiekoś projektu, może to ten sam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale mam fajnego męża, właśnie przyniósł mi koktajl truskawkowy