X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta na wątku "Podmuch..." dałam Ci odp. odnośnie suwaka, kopiuj 2 link (z tego co pamiętam)

marta1987 lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja to mam szczęście.. dzwoniła do mnie babka z laboratorium, w którym we wtorek robiłam drugą betę, że mieli problem ze sprzętem i wynik tej bety jest nieważny i mam przyjechać i powtórzyć :(

Teraz się martwię, bo beta z 16.05 była 492,9 a beta z 19.05 2114, więc idealna, ale jednak ten drugi wynik jest do powtórki, bo jest niewiarygodny...

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Dziewczyny, ja to mam szczęście.. dzwoniła do mnie babka z laboratorium, w którym we wtorek robiłam drugą betę, że mieli problem ze sprzętem i wynik tej bety jest nieważny i mam przyjechać i powtórzyć :(

Teraz się martwię, bo beta z 16.05 była 492,9 a beta z 19.05 2114, więc idealna, ale jednak ten drugi wynik jest do powtórki, bo jest niewiarygodny...

Liskova nie nakręcaj sie niepotrzebnie ;) na pewno wszystko będzie dobrze!

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:

Lisova...do powtórki bo się sprzęt nawalił i muszą tak się zachować bo nie dadzą inaczej gwarancji ale wcale nie oznacza to, że jest zły...tego się niestety nie dowiesz bo będziesz powtarzać w inny dzień...a to rutynowe działanie w akredytowanych laboratoriach, postępujemy niemal identycznie mimo, że moje badania tyczą innej działki

• Liskova Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem, nie powinnam się martwić i powoli się uspokajam, że to rutynowe działanie.

Tylko teraz nie wiem, czy zrobić tę betę jutro i w poniedziałek/wtorek żeby zobaczyć przyrost znowu po 48/72h czy wystarczy mi jutro i będę miała porównanie do wyniku sprzed tygodnia - czy przyrost po tygodniu będzie wiarygodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam truskawki i nie zawaham się ich użyć
    dzwoniła mama, że widziała się z teściową i chwilę dumały nad "powodem" niedzielnego spotkania...teściowa wypalił, że żenić się będą na co moja mama, że ona w sumie nie mam pewności...teściowa skwitowała to teksem "będą, będą!" i tak kobietki cały tydzień się zastanawiają czy na zmówiny jadą...a to im minki zrzedną choć moja mama hmmm może coś podejrzewać, mam nadzieje, że im tym ślubem oczy zamydliłam

Liskova, monika_89, marta1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Wiem, wiem, nie powinnam się martwić i powoli się uspokajam, że to rutynowe działanie.

Tylko teraz nie wiem, czy zrobić tę betę jutro i w poniedziałek/wtorek żeby zobaczyć przyrost znowu po 48/72h czy wystarczy mi jutro i będę miała porównanie do wyniku sprzed tygodnia - czy przyrost po tygodniu będzie wiarygodny?
    Lepiej, żeby Ci się ułożyło tak, by móc przeliczyć albo od początku będę co 72 godz (114%) albo co 48 (66%).

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym zrobiła jutro ;) jak wpiszesz daty to kalkulator i tak poda Tobie przyrost ;)

dorbie, dorbie, dorbie lubią tę wiadomość

• ewka315 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    o Ewcia...miejski ale jak poleciałam tam to kobietka skwitował, że ona nic nie wie a już na pewno nie wie co oni tam na stronie wypisują a za nią na tablicy jak nic info o projekcie. Teoretycznie podpisujesz zgłoszenie i przychodzisz na badania po tel uzgodnieniu (tu chodzi o usg itp) zaś na krew chyba od ręki. Nie wiem tylko na czym polega lojalka...tak jest wypisane, że godzisz się publikację swoich badań i etc (wiadomo powstaną z tego raporty, publikacje i inne)oraz na kilka innych bzdur ale właśnie te bzdury mnie zaniepokoiły więc w poniedziałek jak będę u swojego to się podpytam o ten projekt (pracuje w miejskich to może on będzie miał info)
    Dzięki,zapytam też bratowej bo też korzystała z jakiekoś projektu, może to ten sam

4c3tdqk3evf5n69m.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Converse90 - z tego co widzę na liście to jesteśmy sąsiadkami z jednego miasta ;)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka315 wrote:
    Dzięki,zapytam też bratowej bo też korzystała z jakiekoś projektu, może to ten sam
    a dowiesz się coś więcej? Bo nie wiem do kogo dzwonić w miejskim aby się szczegółów dowiedzieć...niby w rejestracji możesz pobrać druk a oni tam wiedzą tyle co nic...może zwyczajnie trafiłam na kobietkę która nie wiedziała

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam, że w ramach tego projektu jest też opieka dla dzieci do 1 roku życia i uwaga...szkoła rodzenia za free...a tak swoją drogą czy któraś będzie się wybierać?

• Liskova Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    ja bym zrobiła jutro ;) jak wpiszesz daty to kalkulator i tak poda Tobie przyrost ;)
    Tzn. jutro zrobię i tak i tak, ale czy musze powtarzac jeszcze w poniedziałek.
    dopytam jeszcze babeczek w labie jutro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia nakreśl mi z której części Olsztyna jesteś, może na priv?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam sobie tę książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" :D

vincaminor, monika_89, ketka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są nawet wykłady...niektóre brzmią ciekawie...co do usg to dopiero pod koniec roku wchodzą

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Zamówiłam sobie tę książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" :D
    tez chce zamówić ale grzecznie czekam do wypłaty:)

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vincaminor wrote:
    Converse90 - z tego co widzę na liście to jesteśmy sąsiadkami z jednego miasta ;)
    o jak miło :D może się spotkamy na porodówce :D
    do którego ginekologa chodzisz?

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mam fajnego męża, właśnie przyniósł mi koktajl truskawkowy :)

liskova wystarczy raz zrobić badanie, przeliczysz sobie w kalkulatorze przyrost

Arizona fajnie, że masz czym im zamydlić oczy, to sie zdziwią :D

chyba sobie ściagnę tą polecaną przez Was książkę :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie ten kalkulator bety??

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ