Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
converse90 wrote:o jak miło może się spotkamy na porodówce
do którego ginekologa chodzisz?
Chodzę do Pawła Brelika - dla mnie lekarz idealny. W sumie można powiedzieć, że mnie uratował.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:W sumie to możliwe, bo nawet dniami ciąży idziemy równiutko. Chociaż mnie na 100% czeka cesarka, także pewnie troszkę się przyśpieszy.
Chodzę do Pawła Brelika - dla mnie lekarz idealny. W sumie można powiedzieć, że mnie uratował.
a czemu cesarka jeśli można zapytać? a gdzie on przyjmuje?
ja chodzę do dr M. Kubisy, też bardzo dobry lekarz, bardzo pomogła mojej mamie:) -
nick nieaktualny
-
converse90 wrote:a czemu cesarka jeśli można zapytać? a gdzie on przyjmuje?
ja chodzę do dr M. Kubisy, też bardzo dobry lekarz, bardzo pomogła mojej mamie:)
Cesarka, bo mam sporą wadę wzroku i moja okulistka powiedziała, że nie dopuści mnie do porodu siłami natury, bo nie chce mnie mieć w razie czego na sumieniu. Nie powiem, żeby mnie ta wija trochę nie przerażała (wolałabym jednak to przejść jak natura przykazała), ale wolę być mamą z dziurą w brzuchu niż ewentualnie ślepą mamą.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:W Medicover i w Vitrolive.
Cesarka, bo mam sporą wadę wzroku i moja okulistka powiedziała, że nie dopuści mnie do porodu siłami natury, bo nie chce mnie mieć w razie czego na sumieniu. Nie powiem, żeby mnie ta wija trochę nie przerażała (wolałabym jednak to przejść jak natura przykazała), ale wolę być mamą z dziurą w brzuchu niż ewentualnie ślepą mamą.
Ania a jaką mialaś betę?
Arizona jak ściąnę to prześlęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:31
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
vincaminor wrote:W Medicover i w Vitrolive.
Cesarka, bo mam sporą wadę wzroku i moja okulistka powiedziała, że nie dopuści mnie do porodu siłami natury, bo nie chce mnie mieć w razie czego na sumieniu. Nie powiem, żeby mnie ta wija trochę nie przerażała (wolałabym jednak to przejść jak natura przykazała), ale wolę być mamą z dziurą w brzuchu niż ewentualnie ślepą mamą.
no pewnie, zdrowie przyszłej mamy najważniejsze!
to nasi lekarze się chyba znają bo Kubisa też pracuje w Vitrolive. -
nick nieaktualny
-
converse90 wrote:dziewczyny powpisujcie się na listę bo widzę, że mało nas:)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0
u mnie w porządku, bez objawów większych właśnie mąż mi robi tosty z serem mmmm nie mogę się doczekać
A jak to się wpisuje bo nie mogę edytować?Mama Zosi -
converse90 wrote:no pewnie, zdrowie przyszłej mamy najważniejsze!
to nasi lekarze się chyba znają bo Kubisa też pracuje w Vitrolive.
W moim przypadku przed pójściem do dr Brelika miałam na koncie dwa lata starań o dziecko, po wizycie nie minął jeden pełny cykl jak byłam w ciąży - nawet on był zaskoczony, że tak szybko.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:a nie wiesz od ilu kwalifikują do cesarki?
monika_89 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Arizona_R wrote:a dowiesz się coś więcej? Bo nie wiem do kogo dzwonić w miejskim aby się szczegółów dowiedzieć...niby w rejestracji możesz pobrać druk a oni tam wiedzą tyle co nic...może zwyczajnie trafiłam na kobietkę która nie wiedziała