Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja 3408 miałam w sobote, a w poniedziałek na wizycie był pęcherzyk ciążowy 10mm i żółtkowy 3,7mm, także coś już zobaczyć powinnaśketka91 wrote:Kurcze ja jutro przed 13 mam pierwszą wizytę i tak sobie licze tą betę bo w 16 dpo miałam 774,22 (przyrost w ciągu 48 h 173%), że na sobotę o tej godzinie to będę miała koło 3300 ;/ Ciekawe czy się Fasol pokaże
pęcherzyk myślę na pewno, czy jest prawidłowo umiejscowiony
-
Teraz to nic tak naprawdę nie zależy od nas! Trzeba nastawić się że będzie dobrze bo przecież większość ciąż kończy się dobrze! Ja tez się martwie ze nie zobaczenia serduszka za tydzień na wizycie, ale co mogę zrobić! Wiec postanowiłam że w ciąży będę się martwić jak będzie o co i nastawiam się że nie będzie to potrzebne bo wszystko pójdzie gładkoMonika34 wrote:zjadłam truskawki 3 lody ciepłe i dalej bym coś zjadła ...a tu w lodówce nic ciekawego nie ma:(
mam problem nie potrafię myśleć pozytywnie
to jest straszne nie mogę być taka dla mojej kruszynki muszę mieć nadzieje do końca ide se filmiki obejrzeć z 6 tygodnia moze mi sie humor polepszy
Hania ♥♥♥3470g 56cm

-
Dziewczyny co myślicie o spaniu na brzuchu? Właśnie wyczytałam na fb na stronie BellyBestFriend , że w pierwszym trymestrze nie ma przeciw wskazań. :)A ja od zawsze śpię na brzuchu , czasem nie mogę inaczej zasnąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:55
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
Spanie na brzuchu na początku ciąży może być problematyczne chyba tylko przy eksplodujących progesteronem cyckach.
Arizona_R, anulka557, karolinka1992, monika_89, ketka91, Smużka, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywejdz w ustawienia, potem społeczność i tam gdzie jest podpis na forum wpisz najpierw:marta1987 wrote:Dziewczyny jak mam zrobić żeby było widać suwaczek??? Coś mi nie wyszło:p który link trzeba skopiować?
[url=http://www.suwaczek...(tu wiadomo link) i na końcu daj [/url] -
nick nieaktualnyo Ewcia...miejski ale jak poleciałam tam to kobietka skwitował, że ona nic nie wie a już na pewno nie wie co oni tam na stronie wypisują a za nią na tablicy jak nic info o projekcie. Teoretycznie podpisujesz zgłoszenie i przychodzisz na badania po tel uzgodnieniu (tu chodzi o usg itp) zaś na krew chyba od ręki. Nie wiem tylko na czym polega lojalka...tak jest wypisane, że godzisz się publikację swoich badań i etc (wiadomo powstaną z tego raporty, publikacje i inne)oraz na kilka innych bzdur ale właśnie te bzdury mnie zaniepokoiły więc w poniedziałek jak będę u swojego to się podpytam o ten projekt (pracuje w miejskich to może on będzie miał info)ewka315 wrote:Przy którym szpitalu?
ewka315 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny powpisujcie się na listę bo widzę, że mało nas:)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0
u mnie w porządku, bez objawów większych
właśnie mąż mi robi tosty z serem mmmm nie mogę się doczekać
monika_89 lubi tę wiadomość