X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym zjadła truskawki ale te sklepowe to nie są zbyt dobre. Ja mam na działce swoje. Już są takie małe zielone. Już się nie mogę doczekać aż dojrzeją.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    Kurcze ja jutro przed 13 mam pierwszą wizytę i tak sobie licze tą betę bo w 16 dpo miałam 774,22 (przyrost w ciągu 48 h 173%), że na sobotę o tej godzinie to będę miała koło 3300 ;/ Ciekawe czy się Fasol pokaże
    ja 3408 miałam w sobote, a w poniedziałek na wizycie był pęcherzyk ciążowy 10mm i żółtkowy 3,7mm, także coś już zobaczyć powinnaś :) pęcherzyk myślę na pewno, czy jest prawidłowo umiejscowiony

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakas faze na truskawki, jej non stop. Wlasnie kupilam kolejny kilogram :D

Muffiny z linku liskovej z KS polecam! :)

Liskova lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • zoe31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    zjadłam truskawki 3 lody ciepłe i dalej bym coś zjadła ...a tu w lodówce nic ciekawego nie ma:(

mam problem nie potrafię myśleć pozytywnie :( to jest straszne nie mogę być taka dla mojej kruszynki muszę mieć nadzieje do końca ide se filmiki obejrzeć z 6 tygodnia moze mi sie humor polepszy
    Teraz to nic tak naprawdę nie zależy od nas! Trzeba nastawić się że będzie dobrze bo przecież większość ciąż kończy się dobrze! Ja tez się martwie ze nie zobaczenia serduszka za tydzień na wizycie, ale co mogę zrobić! Wiec postanowiłam że w ciąży będę się martwić jak będzie o co i nastawiam się że nie będzie to potrzebne bo wszystko pójdzie gładko :-D

Hania ♥♥♥3470g 56cm
    w5wq73sb9uer0w82.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ketka widać na USG od bety 1000. ;)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta super beta. ;)

Marta8880 lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko ja też gdy miałam luteinę taki śluz miałam. ;) Odpoczywaj Kochana. :)

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, Anulka mamy dobry aparat w przychodni, wiec może faktycznie ;) a potem za 3 tyg serduszko, bo pewnie cytologię mi pobierze.

Mama Zosi :)
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty!!! :) Oby Glutkowi już biło serduszko. ;)

monika_89, Arizona_R lubią tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty!!! :) Oby Glutkowi już biło serduszko. ;)

Do poniedziałku szybko zleci....a bete miałaś ładną, trochę czasu zleciało więc szansa zawsze jest :)

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o spaniu na brzuchu? Właśnie wyczytałam na fb na stronie BellyBestFriend , że w pierwszym trymestrze nie ma przeciw wskazań. :)A ja od zawsze śpię na brzuchu , czasem nie mogę inaczej zasnąć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:55

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaczelo mnie znowu mdlic...
    Jakie macie plany na weekend?
    Ja mam nastepna wizyte u gina 16 czerwca na nfz, ale planuje isc prywatnie szybciej

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śpię na brzuchu....myślę,że dopiero w późniejszym etapie nie powinno się...

karolinka1992 lubi tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mam zrobić żeby było widać suwaczek??? Coś mi nie wyszło:p który link trzeba skopiować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widzę przeszkód, żeby leżeć czy spać na brzuchu:) bez przesady:)

monika_89, karolinka1992 lubią tę wiadomość

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spanie na brzuchu na początku ciąży może być problematyczne chyba tylko przy eksplodujących progesteronem cyckach. ;)

Arizona_R, anulka557, karolinka1992, monika_89, ketka91, Smużka, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dwójkę planujemy. Też się objadam truskawkami z części zrobiłam koktajl. Ja śpię na lewym boku najcześciej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Dziewczyny jak mam zrobić żeby było widać suwaczek??? Coś mi nie wyszło:p który link trzeba skopiować?
    wejdz w ustawienia, potem społeczność i tam gdzie jest podpis na forum wpisz najpierw:

[url=http://www.suwaczek...(tu wiadomo link) i na końcu daj [/url]

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka315 wrote:
    Przy którym szpitalu?
    o Ewcia...miejski ale jak poleciałam tam to kobietka skwitował, że ona nic nie wie a już na pewno nie wie co oni tam na stronie wypisują a za nią na tablicy jak nic info o projekcie. Teoretycznie podpisujesz zgłoszenie i przychodzisz na badania po tel uzgodnieniu (tu chodzi o usg itp) zaś na krew chyba od ręki. Nie wiem tylko na czym polega lojalka...tak jest wypisane, że godzisz się publikację swoich badań i etc (wiadomo powstaną z tego raporty, publikacje i inne)oraz na kilka innych bzdur ale właśnie te bzdury mnie zaniepokoiły więc w poniedziałek jak będę u swojego to się podpytam o ten projekt (pracuje w miejskich to może on będzie miał info)

ewka315 lubi tę wiadomość

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powpisujcie się na listę bo widzę, że mało nas:)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0

u mnie w porządku, bez objawów większych ;) właśnie mąż mi robi tosty z serem mmmm nie mogę się doczekać :D

monika_89 lubi tę wiadomość

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ