Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale dopiero od wczoraj jestem w domu i odsypialam szpital. Niestety dzis sie znowu wustraszylam,bo zauwazylam,ze z pochwy "wylaza" mi takie grudki wielkosci nawet paznokcia. To taki bardzo gesty sluz, jeszcze bardziej gesty chyba niz zastygniety budyn, ciezko go "przerwac". Nie wiem czy to moze byc wynik brania od kilku dni luteiny? Nie sa brazowe na szczescie,ale to wyglada normalnie jak jakas tkanka. Nie chce wracac do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Czesc Dziewczyny! Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale dopiero od wczoraj jestem w domu i odsypialam szpital. Niestety dzis sie znowu wustraszylam,bo zauwazylam,ze z pochwy "wylaza" mi takie grudki wielkosci nawet paznokcia. To taki bardzo gesty sluz, jeszcze bardziej gesty chyba niz zastygniety budyn, ciezko go "przerwac". Nie wiem czy to moze byc wynik brania od kilku dni luteiny? Nie sa brazowe na szczescie,ale to wyglada normalnie jak jakas tkanka. Nie chce wracac do szpitala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wypusali zwolnienie, dwa razy usg i badanie (bardzo niedelikatna lekarka-ne sile mi wpychala te "lyzki"). Mam sie oszczedzac,duzo lezec i odoczywac. Nie zrobili mi zadnych badan krwi a usg bylo expresowe, zwlaszcza to drugie. Wizyte u gina mam dopiero 9czerwca,bo ta 19 maja mi przepadla ze wzgledu na szpital
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:49
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Wypusali zwolnienie, dwa razy usg i badanie (bardzo niedelikatna lekarka-ne sile mi wpychala te "lyzki"). Mam sie oszczedzac,duzo lezec i odoczywac. Nie zrobili mi zadnych badan krwi a usg bylo expresowe, zwlaszcza to drugie. Wizyte u gina mam dopiero 9czerwca,bo ta 19 maja mi przepadla ze wzgledu na szpital
Myślałam, że w szpitalu maja obowiązek zdiagnozować...co mas napisanie na epikryzie? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja lubię na kolacje robić sałatkę grecka kocham fete
-
nick nieaktualnyVuko współczuję. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Oszczędzaj się teraz dużo i odpoczywaj.
A nie możesz po prostu jechać do swojego gina i wcisnąć się w kolejkę? Ja tak zawsze robiłam jak coś się działo i nigdy mnie nie odesłali. Powiedz że byłaś w szpitalu i nadal masz dolegliwości. Mnie dodatkowa wizyta z dokładnym usg by uspokoiła albo powiedziała na czym człowiek stoi. -
eneska wrote:uwaga na fetę w ciąży i na ser mozarella! nie może być z mleka niepasteryzowanego. ja też kocham fetę, ale niestety.. przyznam się, że przedwczoraj na obiad zjadłam 3 kostki, bo robiłam sałatkę grecką z fetą prosto z Grecji - dostaliśmy od rodziców - i nie mogłam się powstrzymać. Ale generalnie trzeba uważać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dziękuję za radę :* całkowicie o tym zapomniałam :o muszę sprawdzić jak będę w sklepie z jakiego mleka jest moja feta
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Czesc Dziewczyny! Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale dopiero od wczoraj jestem w domu i odsypialam szpital. Niestety dzis sie znowu wustraszylam,bo zauwazylam,ze z pochwy "wylaza" mi takie grudki wielkosci nawet paznokcia. To taki bardzo gesty sluz, jeszcze bardziej gesty chyba niz zastygniety budyn, ciezko go "przerwac". Nie wiem czy to moze byc wynik brania od kilku dni luteiny? Nie sa brazowe na szczescie,ale to wyglada normalnie jak jakas tkanka. Nie chce wracac do szpitala