Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVuko, to może jeszcze nie ma powodów do zmartwień. Tzn. ja mogę jedynie z własnego doświadczenia powiedzieć, że taki grudkowaty śluz miałam podczas infekcji pochwy i wbrew pozorom, nie dawała ona żadnych specjalnych objawów. Miałaś w tym kierunku robione badania? Czasami przy infekcjach występują też plamienia. Trzymaj się i myśl pozytywnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynaali13 piękny brzusio
o Vuko, dobrze ze juz jestes w domu, długo Cie przetrzymali w tym szpitalu:/ Ja po luteinie którą mi kazali zaaplikowac w szpitalu tez póżniej miałam takie grudki przez 2dni także to chyba częste po luteinie..
U mnie podobnie było na wypisie, mialam tylko jedno usg przy przyjęciu a przy wypisie tylko badanie palpacyjne kazali za tydzien stawić sie do jakiegos gina do kontroli i tyle. staraj się teraz wypoczywać, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:42
-
Vuko wrote:Czesc Dziewczyny! Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale dopiero od wczoraj jestem w domu i odsypialam szpital. Niestety dzis sie znowu wustraszylam,bo zauwazylam,ze z pochwy "wylaza" mi takie grudki wielkosci nawet paznokcia. To taki bardzo gesty sluz, jeszcze bardziej gesty chyba niz zastygniety budyn, ciezko go "przerwac". Nie wiem czy to moze byc wynik brania od kilku dni luteiny? Nie sa brazowe na szczescie,ale to wyglada normalnie jak jakas tkanka. Nie chce wracac do szpitala
Monika34 -
Hej dziewczyny, nie wytrzymam muszę się pochwalić
Dzisiaj zrobiłam wyniki 3 bete i tarczycowe bo biorę euthyrox i tak...
1 beta 12dpo 151
2 beta 14dpo 336
3 beta 21dpo 7254
tsh 1,5
ft4 1,2monika_89, Monika34, Morwa, anulka557, Liskova, zoe31, Smużka, karolinka1992, ewka315, Arizona_R, dorbie lubią tę wiadomość
[/url] -
Vuko wrote:Wypusali zwolnienie, dwa razy usg i badanie (bardzo niedelikatna lekarka-ne sile mi wpychala te "lyzki"). Mam sie oszczedzac,duzo lezec i odoczywac. Nie zrobili mi zadnych badan krwi a usg bylo expresowe, zwlaszcza to drugie. Wizyte u gina mam dopiero 9czerwca,bo ta 19 maja mi przepadla ze wzgledu na szpital
u mnie w szpitalu też tak było
Monika34 -
Marta8880 wrote:Hej dziewczyny, nie wytrzymam muszę się pochwalić
Dzisiaj zrobiłam wyniki 3 bete i tarczycowe bo biorę euthyrox i tak...
1 beta 12dpo 151
2 beta 14dpo 336
3 beta 21dpo 7254
tsh 1,5
ft4 1,2Marta8880 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asia1985 wrote:Nie ale przypomniałam sobie, że ostatnio kilka razy jadłam szpinak. Może on miała a to wpływ. Nie będę go jadła i zobaczę czy będzie różnica.
Monika dzięki że pytasz już mi przeszło. Nie wiem co to było ale ważne ze juz jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:22
Monika34 lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
zjadłam truskawki 3 lody ciepłe i dalej bym coś zjadła ...a tu w lodówce nic ciekawego nie ma:(
mam problem nie potrafię myśleć pozytywnie to jest straszne nie mogę być taka dla mojej kruszynki muszę mieć nadzieje do końca ide se filmiki obejrzeć z 6 tygodnia moze mi sie humor polepszy
Monika34 -
nick nieaktualny