Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:o mam tak samo ale jestem w 5tyg:P
nie przytyłam ani kilograma a brzuch mam jak w 3mcmonika_89, Liskova lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Arizona daj znać jak rodzice zareagowali.
Blondyna0 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny teraz to mi smaka zrobiltscie na sos czosnkowy...a nie mam z czego zrobic a so sklepu tez mi sie nie cgce isc:) ja caly tydzien urzeduje sama. Moj M. Wraca dopiero w niedziele do domu...wiec jakos specjalnie dla siebie nie chce mi sie gotowac...
-
Gumisia wrote:Czosnek przeciskam i dodaję jogurt naturalny, majonez i oregano. Wszystko na oko. A grzanki to wrzucam do tostera takiego co wyskakują tosty, chlebek tostowy.
-
nick nieaktualnysos czosnkowy królował tydzień temu przez 3 dni...
mi kolega z pracy (wie) przynosi ostatnio papryki nadziewane...a to kaszą jaglaną a to mięsem mielony...mówi, ze wujek musi dbać o Franka...ale przecież to ma być dziewucha:P:D
Jadę dziś na 3 betę, i zarazem ostatnią...miałam dziś robiony mocz, glukozę, morfologię (badania okresowe w pracy) i tak się bałam, że będzie OB podwyższone i za szybko wszystko wyjdzie na wierzch a ty taka zaskoczka OB nie zaznaczono....wyniki w poniedziałek ale przynajmniej morfologię będę miała:)monika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj na kolację robię tzw. szpecle to jest taki gruby makaron, do niego dodaję jajko + kiełbaska + pieczarki.
Pychotka:)
A na kolację czasami robię też tosty z szynką, na słodko makaron z twarożkiem i cynamonem, zapiekanki z serem i pieczarkami, jajko sadzone na boczku, domowe hamburgery, pizzę domową, kiełbaski smażone z cebulką... można by wymieniać i wymieniać
ciężko mi tak bez mięsa podawać, bo my z mężem wsuwamy mięso
o albo na słodko robię jeszcze kluski na parze - z kisielem, owocami, nutellą, śmietaną... mmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:40
-
nick nieaktualny