Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySubway na pewno zdrowszy, bo to kanapeczki na ciepło, ja zawsze wybieram z kurczakiem, do tego świeże warzywa i można to uznać za zdrowy posiłek ja mało jem, więc najem się połówką, ale mój mąż musi wsunąć cała kanapkę, a to już powiem szczerze trochę kosztuje no, ale coś za coś
Morwa, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeść obiadów nie mogę. Przed ciążom byłam zacięta- tylko zdrowa żywność. Tyle warzyw i owoców, roślin strączkowych to nikt chyba w diecie nie miał.
A teraz mogę uwaga:parówkę, ziemniaki i chleb z nutellą i koniec. Wszystko inne nie toleruje. Aha no i oczywiście fastfoody też zjem.
Dlaczego fasolka nie lubi mojego zdrowego jedzenia? Lubi to co jej tata...Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki, ja mam wrażenie, że większość z nas ma ochotę na te niezdrowe jedzenie, bo wiemy, że nie możemy, a wiadomo, jak smakuje zakazany owoc... Jak mogłyśmy, to nie miałyśmy ochoty, a teraz... No niestety, nasz mózg sobie płata z nas figle
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Mówi się, że kobieta w ciąży ma ochotę na to co jej brakuje w diecie.
Jak na przykład na kwaśne to wit.c. itp.
A jak na hamburgera lub co gorsza parówkę? To czego mi brakuje? Mięsa też nie zjem. Tylko tą parówkę.
Dziś na śniadanie !uwaga! hot dog.
Eh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kabanapki subway aaaaa pycha! szokoda, ze do najbliższego mam jakieś 60km
ja właśnie ochoty na fast foody nie mam. Kupiłam hot doga, prawie bym zwróciła. Wczoraj mieliśmy hamurgery, zjadłam pół, bleh
moja fasola woli warzywa13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny