X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musicie tak ciągle o tym jedzeniu?!?!? MUSICIE?!?!:D

eneska, Arizona_R, monika_89, Aprilia, vincaminor, lucy1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Subway na pewno zdrowszy, bo to kanapeczki na ciepło, ja zawsze wybieram z kurczakiem, do tego świeże warzywa i można to uznać za zdrowy posiłek :P ja mało jem, więc najem się połówką, ale mój mąż musi wsunąć cała kanapkę, a to już powiem szczerze trochę kosztuje :P no, ale coś za coś :P

Morwa, monika_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    musicie tak ciągle o tym jedzeniu?!?!? MUSICIE?!?!:D
    hahaha musimy :D właśnie idę zaraz coś zjeść, ale jeszcze się zastanawiam, co :D

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    hahaha musimy :D właśnie idę zaraz coś zjeść, ale jeszcze się zastanawiam, co :D
    ja dopiero co obiad zjadłam, ale przez was zaś mnie ciągnie noo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ja dopiero co obiad zjadłam, ale przez was zaś mnie ciągnie noo :D
    ja też godzinę temu jadłam obiad... ale już jestem głodna znowu - masakra, aż wstyd :P ale co zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tydzień temu pozwoliłam sobie na b-smart'a z kfc (obiecałam sobie nie jeść takich rzeczy w ciąży)...koleżanka stwierdziła, że nigdy mnie niewidziała tak szczęśliwej na widok jedzenia.

eneska, vincaminor lubią tę wiadomość

• Viki Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeść obiadów nie mogę. Przed ciążom byłam zacięta- tylko zdrowa żywność. Tyle warzyw i owoców, roślin strączkowych to nikt chyba w diecie nie miał.

A teraz mogę uwaga:parówkę, ziemniaki i chleb z nutellą i koniec. Wszystko inne nie toleruje. Aha no i oczywiście fastfoody też zjem.

Dlaczego fasolka nie lubi mojego zdrowego jedzenia? Lubi to co jej tata...

Arizona_R lubi tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, ja mam wrażenie, że większość z nas ma ochotę na te niezdrowe jedzenie, bo wiemy, że nie możemy, a wiadomo, jak smakuje zakazany owoc... Jak mogłyśmy, to nie miałyśmy ochoty, a teraz... No niestety, nasz mózg sobie płata z nas figle :P

monika_89 lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja fasolka też właśnie lubi to co jej tata. :P Frytki, hamburgery, tosty itp. :P

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ciężko teraz wchodzą warzywa i owoce. :(

• Viki Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi się, że kobieta w ciąży ma ochotę na to co jej brakuje w diecie.
    Jak na przykład na kwaśne to wit.c. itp.

A jak na hamburgera lub co gorsza parówkę? To czego mi brakuje? Mięsa też nie zjem. Tylko tą parówkę.
    Dziś na śniadanie !uwaga! hot dog.

Eh.

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam hot-dogi! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Uwielbiam hot-dogi! :D
    a jeszcze z warzywami mmmm :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i z cebulką prażonąąąąąą :D
    haha, dość o jedzeniu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo tez bym zjadla takiego hot-doga mhmmmmm ale nie mam parówek w lodówce :/

ale... moze zamiast tego zrobie na kolację domowe hamburgery z sałata,serem,cebulką i ogórkami :D :D

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kabanapki subway aaaaa pycha! szokoda, ze do najbliższego mam jakieś 60km :P

ja właśnie ochoty na fast foody nie mam. Kupiłam hot doga, prawie bym zwróciła. Wczoraj mieliśmy hamurgery, zjadłam pół, bleh :P
    moja fasola woli warzywa :D

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak na razie mogę jeść wszystko nic mnie nie rusza...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże przestańcie z tym jedzeniem bo nie mogę hehe!:D właśnie skończyłam jeść kanapkę z ogórkiem konserwowym... :D
    A wieczorem palimy grilla, tyle smakołyków czeka że nie mogę się doczekać ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wy też macie tak dużo śluzu?

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dużo więcej niż zwykle.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ