Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Ale sobie wychowałas, proszę!
ale nir narzekam bo mój wszystko robi w domu, dużo pomaga
także jest ok
Haha z tą kartą ciąży to pojechałasale dobre, nie głupi pomysł
ludzie by w szok wpadli
doczekamy się i pierwszeństwa, o ile ktoś się domyśli przepuścić bo to różnie bywa..
taki nasz przywilej i jak byk są kasy z pierwszeństwem dla ciężarnych i niepełnosprawnych, więc inni moga mi...
kiedyś tak stanęłam w kasie pierwszeństwa, bo po prostu była najmniejsza kolejka i w rezultacie stałam dłużej, niż w innych kasach ludzie, bo non stop jakaś ciężarna dochodziła haha, ale byłam wtedy zła hahaha
no ale oczywiście nic nie mówiłam, bo takie mamy prawo:) a jak się ktoś zbuntuje, to mu powiem, że jak mnie nie przepuści, to grozi zwymiotowaniem na niego
akurat w tych kwestiach to ja waleczna jestem, denerwuje mnie, jak ktoś nie przestrzega praw kobiet/dzieci/starszych osób.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie daję rady być na bieżąco, wrócę tylko do karty ciąży.
Ostatnim razem dostalam w 5tc a jeszcze nie bylo, to zależy od gina a nie szans fasoli (szczegolnie Ciebie Monia to się tyczy!
powiedzcie proszę co na bóle krzyża? Strasznie bolą mnie lędźwie, właściwie to tylko jedna strona, czasem zakłuje też podbrzusze ale bliżej pachwiny.
Nie wyrabiam już, nie wiem jak siedzieć, leżećWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:48
Monika34 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Co do cery, to ja nagle mam cerę normalną.Tyle lat trądziku i skóry mieszanej i kapryśnej. A tu od miesiąca piękna i gładka skóra. Bez pół pryszcza. Włosy mi gęstnieją i nawet bez makijażu dobrze wyglądam. Oby tak całą ciążę.
Ciekawe od czego to zależy.
Kurde ja się boje jeszcze ubranka przeglądać a tak kusi! Ja się cały czas boje o wszystko. Boje się głupia zapeszyć.
Ale dziś mi koleżanka obiecała ubranka po synku, więc gites.
Swoją drogą jedyna osoba po najbliższej rodzinie, która wie. Tylko dlatego, że zna mój strach z autopsji. Ona przestała się bać w 4 miesiącu... -
nick nieaktualnyViki wrote:Co do cery, to ja nagle mam cerę normalną.Tyle lat trądziku i skóry mieszanej i kapryśnej. A tu od miesiąca piękna i gładka skóra. Bez pół pryszcza. Włosy mi gęstnieją i nawet bez makijażu dobrze wyglądam. Oby tak całą ciążę.
Ciekawe od czego to zależy.
Kurde ja się boje jeszcze ubranka przeglądać a tak kusi! Ja się cały czas boje o wszystko. Boje się głupia zapeszyć.
Ale dziś mi koleżanka obiecała ubranka po synku, więc gites.
Swoją drogą jedyna osoba po najbliższej rodzinie, która wie. Tylko dlatego, że zna mój strach z autopsji. Ona przestała się bać w 4 miesiącu...
Ja też jeszcze się boję oglądać ubranka i inne.. a szczerze mówiąc kusiiiii mam zamiar polować na okazje, a wyprzedaże są w różnym czasie i chyba jak coś sę trafi, to po prostu to kupię. Choć poczekam do poznania płci
więc jeszcze jakieś dwa miesiące.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:powiedzcie proszę co na bóle krzyża? Strasznie bolą mnie lędźwie, właściwie to tylko jedna strona, czasem zakłuje też podbrzusze ale bliżej pachwiny.
Nie wyrabiam już, nie wiem jak siedzieć, leżećod wczoraj pobolewa mnie w krzyżu
-
A wiec tak ....co do bóli kręgosłupa...Jako, że ja mam tą pieprzoną dyskopatie...moja lekarka powiedziała, że są plastry rozgrzewające które można przyłożyć w miejsce bólu...a jedynym sposobem na ból kręgosłupa są specjalne ćwiczenia...ewentualnie rehabilitacja ale też tylko ćwiczenia i masaż bo prądów mieć nie można... a wiec żyć nie umierać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:43
-
nick nieaktualnyU mnie cera się trochę poprawiła dużo mniej pryszczy ale moja dolegliwość się nasiliła trochę mam łojotokowe zapalenie skóry i włosy mi strasznie wypadają. Boje się czy mnie łuszczyca nie dopadnie bo moja mama zachorowała w ciaży ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:34
-
Dzień dobry z rana!
U nas słoneczko świecie, ciekawe czy się utrzyma
Muszę dziś zrobić kilka prań.
I jakoś wstałam z większą ilością energii, mam nadzieję, że mi nie minie ;p
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
U mnie dziś nie pada ale i tak jest szaro i ponuro. Trochę mnie muli muszę sobie zrobić jakąś kanapeczkę. Wczoraj kłuło mnie w macicy, dziś rano jak leżałam jeszcze w łóżko znowu to czułam. Takie leciutkie sekundowe kłucie. Co jakiś czas się powtarzało. W tej chwili przeszło ale i tak mnie to niepokoi.
-
asia1985 wrote:U mnie dziś nie pada ale i tak jest szaro i ponuro. Trochę mnie muli muszę sobie zrobić jakąś kanapeczkę. Wczoraj kłuło mnie w macicy, dziś rano jak leżałam jeszcze w łóżko znowu to czułam. Takie leciutkie sekundowe kłucie. Co jakiś czas się powtarzało. W tej chwili przeszło ale i tak mnie to niepokoi.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200