Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Ciekawe czy ktoras tutaj bedzie miala blizniaki
Za niedlugo pojawia sie pewnie lutowki na forum01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:35
eneska, Beatrice, Carmen1724, vincaminor, zoe31, Kamila8k lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
-
nick nieaktualnyUffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh
na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe
, mam nadzieję, że wytrzymam dłużej
wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok!
i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwahaha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce?
haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio
-
nick nieaktualnyKota wrote:czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Uffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh
na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe
, mam nadzieję, że wytrzymam dłużej
wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok!
i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwahaha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce?
haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio
ale nie narzekam bo mój wszystko robi w domu, zawsze dużo pomaga
także jest ok
Haha a z tą kartą ciąży to pojechałasale dobre, nie głupi pomysł
ludzie by w szok wpadli
doczekamy się i pierwszeństwa, o ile ktoś się domyśli przepuścić bo to różnie bywa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:40
-
nick nieaktualnyKota wrote:czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
Witaj. Jasne ze mozesz do nas dolaczyc. Na ktorego stycznia ci termin wychodzi?
* chyba w 2014r
Fajnie taka mala roznica wiekuPalvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość