X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala dobrze Cię tu widzieć :) Mnie ostatnio ta piosenka rozbraja https://www.youtube.com/watch?v=ZuupMrAhGXw

Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy ktoras tutaj bedzie miala blizniaki ;)

Za niedlugo pojawia sie pewnie lutowki na forum ;)

Palvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Ciekawe czy ktoras tutaj bedzie miala blizniaki ;)

Za niedlugo pojawia sie pewnie lutowki na forum ;)
    U nas było duże prawdopodobieństwo bo mój dziadek z bliźniat i w jego rodzeństwie były w sumie 4 parki i tylko jedno pojedyncze ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w rodzinie nie ma w ogóle bliźniaków ale wiadome kiedyś musi być 'ten pierwszy' :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byśmy chcieli bliźniaki ale u nas szanse małe :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia dalej masz ten trądzik? Bo u mnie zaczyna się ciekawie na twarzy robić, niedługo korektor będę sobie na całą twarz aplikować

• Kota Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:35

eneska, Beatrice, Carmen1724, vincaminor, zoe31, Kamila8k lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam smarować kilka dni temu tą maścią z nadtlenkiem benzoilu, co mi dermatolog pozwoliła i zeszło. ;) Prawie nic już nie ma. :)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
    Witamy. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh :/ na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe :D , mam nadzieję, że wytrzymam dłużej :P

wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok! :P

i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwa :D haha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce? :P haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    witaj...ha będziesz miała z głowy:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska kochany mąż. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ala dobrze Cię tu widzieć :) Mnie ostatnio ta piosenka rozbraja https://www.youtube.com/watch?v=ZuupMrAhGXw
    lubię takie klimaty...są mi szczególnie bliskie ze względu na moją ukochaną Italię

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ja zaczęłam smarować kilka dni temu tą maścią z nadtlenkiem benzoilu, co mi dermatolog pozwoliła i zeszło. ;) Prawie nic już nie ma. :)
    a podasz mi nazwę?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akneroxid. :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Uffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh :/ na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe :D , mam nadzieję, że wytrzymam dłużej :P

wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok! :P

i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwa :D haha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce? :P haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio :P
    Ale sobie wychowałas, proszę! ;) ale nie narzekam bo mój wszystko robi w domu, zawsze dużo pomaga :) także jest ok :D

Haha a z tą kartą ciąży to pojechałas :D ale dobre, nie głupi pomysł :D ludzie by w szok wpadli :D doczekamy się i pierwszeństwa, o ile ktoś się domyśli przepuścić bo to różnie bywa.. ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:40

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog powiedziała że skoro dermatolog mówi że bezpieczne to bezpieczne. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupiłam książkę o ciąży i porodzie. ;) Oglądałam w Smyku ubranka. Slodziutkie! <3

Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę się za lekturę i idę spać. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:

Witaj. Jasne ze mozesz do nas dolaczyc. Na ktorego stycznia ci termin wychodzi?
    * chyba w 2014r ;)
    Fajnie taka mala roznica wieku :)

Palvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ