Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala dobrze Cię tu widzieć :) Mnie ostatnio ta piosenka rozbraja https://www.youtube.com/watch?v=ZuupMrAhGXw

Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy ktoras tutaj bedzie miala blizniaki ;)

Za niedlugo pojawia sie pewnie lutowki na forum ;)

Palvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Ciekawe czy ktoras tutaj bedzie miala blizniaki ;)

Za niedlugo pojawia sie pewnie lutowki na forum ;)
    U nas było duże prawdopodobieństwo bo mój dziadek z bliźniat i w jego rodzeństwie były w sumie 4 parki i tylko jedno pojedyncze ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w rodzinie nie ma w ogóle bliźniaków ale wiadome kiedyś musi być 'ten pierwszy' :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byśmy chcieli bliźniaki ale u nas szanse małe :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia dalej masz ten trądzik? Bo u mnie zaczyna się ciekawie na twarzy robić, niedługo korektor będę sobie na całą twarz aplikować

• Kota Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:35

eneska, Beatrice, Carmen1724, vincaminor, zoe31, Kamila8k lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam smarować kilka dni temu tą maścią z nadtlenkiem benzoilu, co mi dermatolog pozwoliła i zeszło. ;) Prawie nic już nie ma. :)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    czesc dziewczyny, mozna dolaczyc? Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Dosc mnie to zaskoczylo bo w czerwcu 2015 urodzilam coreczke. Po poczatkowym szoku i placzu, ze ja chce wracac do pracy, dzis zaczynam sie cieszyc z kolejnego bobasa. ☺
    Witamy. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh :/ na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe :D , mam nadzieję, że wytrzymam dłużej :P

wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok! :P

i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwa :D haha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce? :P haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    witaj...ha będziesz miała z głowy:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska kochany mąż. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ala dobrze Cię tu widzieć :) Mnie ostatnio ta piosenka rozbraja https://www.youtube.com/watch?v=ZuupMrAhGXw
    lubię takie klimaty...są mi szczególnie bliskie ze względu na moją ukochaną Italię

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ja zaczęłam smarować kilka dni temu tą maścią z nadtlenkiem benzoilu, co mi dermatolog pozwoliła i zeszło. ;) Prawie nic już nie ma. :)
    a podasz mi nazwę?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akneroxid. :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Uffff, ja wróciłam z zakupów, zrobiłam sałatkę i padam... jest mi niedobrze, słabo, eh :/ na jutro umówiłam się z mamą na zakupy ubraniowe :D , mam nadzieję, że wytrzymam dłużej :P

wchodzę w ogóle do domu z tych zakupów, a mój małż sprząta całe mieszkanie! ale to tak wiecie, porządnie! fronty w szafkach umył, lodówkę, piekarnik :o szok! :P

i wiecie, co mnie denerwuje teraz w sklepach? że nie mogę jeszcze korzystać z kas pierwszeństwa :D haha, tzn. no niby mogę, ale co? kartę ciąży będę pokazywać stojącym w kolejce? :P haha, póki brzucha nie ma, to tak głupio :P
    Ale sobie wychowałas, proszę! ;) ale nie narzekam bo mój wszystko robi w domu, zawsze dużo pomaga :) także jest ok :D

Haha a z tą kartą ciąży to pojechałas :D ale dobre, nie głupi pomysł :D ludzie by w szok wpadli :D doczekamy się i pierwszeństwa, o ile ktoś się domyśli przepuścić bo to różnie bywa.. ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:40

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog powiedziała że skoro dermatolog mówi że bezpieczne to bezpieczne. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupiłam książkę o ciąży i porodzie. ;) Oglądałam w Smyku ubranka. Slodziutkie! <3

Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę się za lekturę i idę spać. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:

Witaj. Jasne ze mozesz do nas dolaczyc. Na ktorego stycznia ci termin wychodzi?
    * chyba w 2014r ;)
    Fajnie taka mala roznica wieku :)

Palvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ