Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika34 wrote:ale miałam już mówić powoli a zaczekam jednak ...najgorzej, że jutro w pracy muszę powiedziećGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:ja już 2 razy miałam serduszko ..jednak nikomu nie mówię jeszcze... bo najwidoczniej nic nie wiadomo
Nie wmawiaj sobie niczego! Czekaja nas długie tygodnie, jednym zostało 4 innym 2 do przejścia na bezpieczny okres i każda z nas wariuje...ale nie tędy droga!Monika34, K.Maria lubią tę wiadomość
-
no wiem i tak już ze mną lepiej niż przed wizytą:)i ciągle widzę maluszka przed oczami :)normalnie już kończynki jakby było widać
ja go widziałam identycznie jak na tym filmie.. tylko nie słyszałam
http://babyonline.pl/tydzien-7,ciaza-kalendarz,r6.html
Monika34 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:ale miałam już mówić powoli a zaczekam jednak ...najgorzej, że jutro w pracy muszę powiedzieć
Boże słyszałaś 2 razy serducho i jeszcze Cię trzyma? Jakie Ty masz dziewczyno objawy, że tak panikujesz? Nie chce być niegrzeczna bo wiem, że przeżywasz to naprawdę i dla Ciebie jest to ważne ale szkodzisz sobie! -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:kuźwa Moniak....ja powiedziałam 5t1d! Do serducha jeszcze daleko a jak poronię to co?
Boże słyszałaś 2 razy serducho i jeszcze Cię trzyma? Jakie Ty masz dziewczyno objawy, że tak panikujesz? Nie chce być niegrzeczna bo wiem, że przeżywasz to naprawdę i dla Ciebie jest to ważne ale szkodzisz sobie!
a ta głowa nie z nerwów bo moje ciśnienie jest tak niskie, że stres i by dobrze mi zrobił ja mam cały czas ten ból spać się nie da przez niego
Monika34 -
Ja tez mialam takie nastawienie po tym moim USG gdzie moja fasolka byla za mala , juz wyobrazalam sobie najgorsze , zdarzylam nawet wpasc w panike i plakac w poduszke , ale teraz wiem ,ze to glupota ... organizm to nie zaprogramowana ksiazkowo maszyna i to co pisze na internecie to jest bardzo ogolnikowe i nie ma co sie tak sugerowac , owulacja moze sie przesunac , a kazda fasolka ma swoj czas , pozatym jak bije serduszko to po co panikowac i utrudniac malenstwu bezstresowe kielkowanie ?
glowa do gory , bedziemy miec zdrowe sliczne bobaski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-