Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika każda się boi, ja też niby z uśmiechem piszę o jutrzejszej wizycie, ale na prawdę skręca mnie od środka, to moja chwila prawdy bedzie serduszko czy nie, pewnie całą noc nie prześpię, ale mimo wszystko staram się o tym nie myśleć, zmienić nastawienie, bo wiem, że zamartwianie się NIC MI NIE DA, a tylko jeszcze może zaszkodzić.. będzie wszystko dobrze i nie ma bata, w styczniu będziemy się seryjnie rozpakowywać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Alexa Ty już jesteś w 9t...już końcówka:) i będziesz mogła odetchnąć...cudnie!
    Odetchne trochę we wtorek 2.06 jak zobaczę mojego Szkraba :* a później jak minie ten 1 trymestr :) hihi. :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Eeeej no co Tyyy! <3
    Przecież niE ma powodów! :)
    Dziewczyny ;)
    To hormony! :P
    nie nie ja się ogarniam ja nie mogę i nie chce pozwolić sobie na czarne myśli za to te wszystkie piosenki są rozczulające i uświadamiają mi, że ja mam tam groszka

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na ryjek :( Spadam kochane spokojnej nocki dobranoc <3 :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak jestem jakoś wewnętrznie spokojna.
    Przecież muszę nornalnie funkcjonować żeby nie zwariować :) ale wiadome lekki stresik na pewno gdzieś tam po między jest... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    nie nie ja się ogarniam ja nie mogę i nie chce pozwolić sobie na czarne myśli za to te wszystkie piosenki są rozczulające i uświadamiają mi, że ja mam tam groszka
    Nooo i to mi się podoba!! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczynki? Dopiero wróciliśmy i pewnie was nie nadrobię bo mam parę rzeczy do zrobienia w domu. :) Opaska się sprawdziła. W podróży mdłości prawie nie było. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o maluszka będę względnie spokojna dopiero po 25tc. Monszun mój zwariował mecz leci a on siedzi przy rykach i naglę krzyczy do mnie : chodź szybko kiryski się gwałcą :D Mnie brzuszek też czasem kuje jak za długo pochodzę a wiadomo jak to w domku mimo wszystko trochę się kręcę ale staram się nie panikować kładę się na lewym boku i po chwili przechodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Co tam dziewczynki? Dopiero wróciliśmy i pewnie was nie nadrobię bo mam parę rzeczy do zrobienia w domu. :) Opaska się sprawdziła. W podróży mdłości prawie nie było. ;)
    Oo to jak mnie dopadna znów mdłości, to muszę zapytać w aptece o taką opaskę. Mam nadzieję że tu w De znajde taka :)

No to fajnie ze Wam się podróż udała :)
    Co do nadrabiania ja też dziś nie dałam rady, dziewczyny piszą ostro :D

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    a niech szklak trafi hormony!:P

i mdłości ;-)

a.png
    a.png
  • Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po 2 godzinnej drzemce :P Ja też odczuwam a to kłucie a to ból a to ciągnięcie jest do wytrzymania więc nie panikuję.
    A tak poza tym dopadają mnie pierwsze mdłości, na szczęście leciutko delikatnie ale są i nie podobają mi się :( A do tego dopadają mnie dziwne smaki, jak przed ciążą mogłam codziennie objadać się kilogramami czekolady to teraz nawet spojrzeć nie mogę, za to chętnie dzisiaj spojrzałam na ogórki :D zrobiłam sobie kanapki z ogórkiem konserwowym i do tego ....kakao :D

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mogła godzinami wąchać mięte ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo mam z czekolada. Nie chyce się jak na razie :D mąż kupił zapas ale ni hu hu :D

• K.Maria Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kocham wszystko co kwasne , jablka , zelki i ogorki , natomiast pasztet przyprawia mnie o dreszcze i mysl o nim :D biedny , nie wiem czemu padlo akurat na pasztet gdyz wczesniej bardzo lubilam :)

p19ugywlc8g5fno6.png20150824050113.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej miałam strasznie apetyt na słodkie a teraz na kwaśne i ostre ciągle odpowiednio doprawić sobie żarełka nie mogę ale ja zawsze uwielbiałam ostre smaki.

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    jedna z was bierze bromergon ktora?
    Ja biorę :)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    w koncu sie wzielam za to i zrobilam suwaczek, wszystko poustawiałam.:D
    Na telefonie zdecydowanie gorzej. ;)

Aaaaa i ktoras z dziewczyn ostatnio mowila ze jak jest 8tc to to jest 2 msc, jednak nie, dzis sprawdzilam na moim pofilu i pisze ze 3 idzie miesiac :)))
    Bo Tobie leci już 9 tydzień ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Ja bym mogła godzinami wąchać mięte ;-)
    to mnie rozwaliło po całości...nic dodać nic ująć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    hej :) dołączam do grona styczniówek :) jeszcze dokładnie nie mam określonego terminu porodu ale raczej styczeń - teraz tak się kurcze zastanawiam bo ja do ginekologa chodzę prywatnie i nurtuje mnie takie pytanie czy muszę ciążę zgłosić do ośrodka zdrowia do pielęgniarki położnej środowiskowej?

witaj w styczniowkach :*

Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra mnie dziś wkrecila że będą u nich bliźniaki! A ze była taka możliwość to jej uwierzyłam XD na szczęście u nich usg wszystko w porządku. Bąbel ma już rączki i nóżki i nie ma zagrożenia choroba genetyczna ;))

Arizona_R, Monika34 lubią tę wiadomość

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ