Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonika każda się boi, ja też niby z uśmiechem piszę o jutrzejszej wizycie, ale na prawdę skręca mnie od środka, to moja chwila prawdy bedzie serduszko czy nie, pewnie całą noc nie prześpię, ale mimo wszystko staram się o tym nie myśleć, zmienić nastawienie, bo wiem, że zamartwianie się NIC MI NIE DA, a tylko jeszcze może zaszkodzić.. będzie wszystko dobrze i nie ma bata, w styczniu będziemy się seryjnie rozpakowywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 20:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa o maluszka będę względnie spokojna dopiero po 25tc. Monszun mój zwariował mecz leci a on siedzi przy rykach i naglę krzyczy do mnie : chodź szybko kiryski się gwałcą
Mnie brzuszek też czasem kuje jak za długo pochodzę a wiadomo jak to w domku mimo wszystko trochę się kręcę ale staram się nie panikować kładę się na lewym boku i po chwili przechodzi
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Co tam dziewczynki? Dopiero wróciliśmy i pewnie was nie nadrobię bo mam parę rzeczy do zrobienia w domu.
Opaska się sprawdziła. W podróży mdłości prawie nie było.
No to fajnie ze Wam się podróż udała
Co do nadrabiania ja też dziś nie dałam rady, dziewczyny piszą ostro -
Hej dziewczyny ja po 2 godzinnej drzemce
Ja też odczuwam a to kłucie a to ból a to ciągnięcie jest do wytrzymania więc nie panikuję.
A tak poza tym dopadają mnie pierwsze mdłości, na szczęście leciutko delikatnie ale są i nie podobają mi sięA do tego dopadają mnie dziwne smaki, jak przed ciążą mogłam codziennie objadać się kilogramami czekolady to teraz nawet spojrzeć nie mogę, za to chętnie dzisiaj spojrzałam na ogórki
zrobiłam sobie kanapki z ogórkiem konserwowym i do tego ....kakao
Arizona_R lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alexa wrote:w koncu sie wzielam za to i zrobilam suwaczek, wszystko poustawiałam.
Na telefonie zdecydowanie gorzej.
Aaaaa i ktoras z dziewczyn ostatnio mowila ze jak jest 8tc to to jest 2 msc, jednak nie, dzis sprawdzilam na moim pofilu i pisze ze 3 idzie miesiac))
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:hej
dołączam do grona styczniówek
jeszcze dokładnie nie mam określonego terminu porodu ale raczej styczeń - teraz tak się kurcze zastanawiam bo ja do ginekologa chodzę prywatnie i nurtuje mnie takie pytanie czy muszę ciążę zgłosić do ośrodka zdrowia do pielęgniarki położnej środowiskowej?
witaj w styczniowkach :*
Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Moja siostra mnie dziś wkrecila że będą u nich bliźniaki! A ze była taka możliwość to jej uwierzyłam
na szczęście u nich usg wszystko w porządku. Bąbel ma już rączki i nóżki i nie ma zagrożenia choroba genetyczna
)
Arizona_R, Monika34 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200