Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonika każda się boi, ja też niby z uśmiechem piszę o jutrzejszej wizycie, ale na prawdę skręca mnie od środka, to moja chwila prawdy bedzie serduszko czy nie, pewnie całą noc nie prześpię, ale mimo wszystko staram się o tym nie myśleć, zmienić nastawienie, bo wiem, że zamartwianie się NIC MI NIE DA, a tylko jeszcze może zaszkodzić.. będzie wszystko dobrze i nie ma bata, w styczniu będziemy się seryjnie rozpakowywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 20:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa o maluszka będę względnie spokojna dopiero po 25tc. Monszun mój zwariował mecz leci a on siedzi przy rykach i naglę krzyczy do mnie : chodź szybko kiryski się gwałcą
Mnie brzuszek też czasem kuje jak za długo pochodzę a wiadomo jak to w domku mimo wszystko trochę się kręcę ale staram się nie panikować kładę się na lewym boku i po chwili przechodzi
-
nick nieaktualnyOo to jak mnie dopadna znów mdłości, to muszę zapytać w aptece o taką opaskę. Mam nadzieję że tu w De znajde takaGumisia wrote:Co tam dziewczynki? Dopiero wróciliśmy i pewnie was nie nadrobię bo mam parę rzeczy do zrobienia w domu.
Opaska się sprawdziła. W podróży mdłości prawie nie było. 

No to fajnie ze Wam się podróż udała
Co do nadrabiania ja też dziś nie dałam rady, dziewczyny piszą ostro
-
Hej dziewczyny ja po 2 godzinnej drzemce
Ja też odczuwam a to kłucie a to ból a to ciągnięcie jest do wytrzymania więc nie panikuję.
A tak poza tym dopadają mnie pierwsze mdłości, na szczęście leciutko delikatnie ale są i nie podobają mi się
A do tego dopadają mnie dziwne smaki, jak przed ciążą mogłam codziennie objadać się kilogramami czekolady to teraz nawet spojrzeć nie mogę, za to chętnie dzisiaj spojrzałam na ogórki
zrobiłam sobie kanapki z ogórkiem konserwowym i do tego ....kakao
Arizona_R lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo Tobie leci już 9 tydzieńalexa wrote:w koncu sie wzielam za to i zrobilam suwaczek, wszystko poustawiałam.

Na telefonie zdecydowanie gorzej.
Aaaaa i ktoras z dziewczyn ostatnio mowila ze jak jest 8tc to to jest 2 msc, jednak nie, dzis sprawdzilam na moim pofilu i pisze ze 3 idzie miesiac
))
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:hej
dołączam do grona styczniówek
jeszcze dokładnie nie mam określonego terminu porodu ale raczej styczeń - teraz tak się kurcze zastanawiam bo ja do ginekologa chodzę prywatnie i nurtuje mnie takie pytanie czy muszę ciążę zgłosić do ośrodka zdrowia do pielęgniarki położnej środowiskowej?
witaj w styczniowkach :*
Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Moja siostra mnie dziś wkrecila że będą u nich bliźniaki! A ze była taka możliwość to jej uwierzyłam
na szczęście u nich usg wszystko w porządku. Bąbel ma już rączki i nóżki i nie ma zagrożenia choroba genetyczna
)
Arizona_R, Monika34 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200