Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Cóż czuje, że problem sesji powoli się rozwiązuje:)
Muszę z tym Swoim porozmawiać i jak coś dam znać bo zdjęcia mi się podobają, mają to coś czego szukam:)A Wy skąd jesteście?
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Na stronie nie mam wielu tego typu zdjęć, bo większość par chce je zachować dla siebie
A niedawno straciłam dysk na którym miałam całe dotychczasowe portfolioWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 20:54
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycóż czas na mnie Hanka mi już daje w kość i brzuch pobolewa...Naali dziękuje za informacje, jeśli tylko się zdecyduje to dam znać a przy okazji zrobię Ci tu małą reklamę w Olsztynie, może kiedyś ktoś się skusi bo zdjęcia są warte wycieczki do Bydgoszczy:)
Dobranocnaali13 lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Do mnie mdłości wróciły ale nie mam bliższego kontaktu z porcelaną więc jest w miarę. Najgorzej mnie mdli wieczorami. Mam nadzieję że niedługo to ustąpi
Mój mąż wyemigrował jak miał 3 lata, ale mówi po polsku, bo jak był mały to w Niemczech chowała go polska babcianie mówił za dobrze jak się poznaliśmy ale po 6 latach związku jego polski bardzo się poprawił dzięki mnie tak jak mój niemiecki dzięki niemu
a poznaliśmy się na kursie hiszpańskiego
dla mnie to dużo znaczy że chociaż w domu mogę sobie po polsku pogadać
wcześniej miałam dwóch chłopaków obcokrajowców i po pewnym czasie to gadanie po angielsku albo niemiecku bardzo mnie męczyło, więc teraz jest idealnie
Świetniekorzyść obopólna
Rozbawiło mnie to, że poznaliście się na kursie hiszpańskiego
-
Arizona to z kapsustą...ludzie maja fantazję
drugie bardzo ładne, pomysł ze stopami całkiem całkiem
Mordeczko jeżeli to nie są skurcze, albo ciagły mocny ból, nie ma krwanwienia to może po prostu się przemęczylaś za bardzo. Ja tak miałam wczoraj po całym dniu bieganiny. Poleż, odpocznij, nie stresuj się
Aprila ale wcale nie musisz mówić ze jesteś w ciaży, tylko planujecie i już się rozglądasz
naali ooo cudne zdjęcia, zaraz sobie zapiszę!p.s ja do mojej fasolki też mówię Haneczko, gorzej jak zmieni mi się w Antosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 21:08