Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Juz się nie mogę doczekać mojej wizyty choc ja pewnie idę troszkę za wcześnie:p
Ja tez sie nie moge doczekac
Wiem ze na poczatku brzuch moze pobolewac ale mnie codziennie pobolewa mam nadzieje ze wszystko wporzatku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:02
-
lucy1983 wrote:Anulka, witaj wśród Styczniówek myślę że w 6t 1d powinnaś zobaczyć serduszko ja dziś w 6t 0d widziałam pikający punkcik niesamowite przeżycie
ja swoją wizytę mam na 18 maja, a to wypadnie 6td 6 dc
eneska wrote:Juz się nie mogę doczekać mojej wizyty choc ja pewnie idę troszkę za wcześnie:p
Kiedy idziesz?Mama84 wrote:Dziewczyny robiła któraś z Was badanie progesteronu, ile czekałyście za wynikiem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny! Ja też już po testowaniu, test pozytywny, beta hcg 73,4 co oznacza 1-2 tydzień ciąży od zapłodnienia Kalendarz wylicza mi termin na połowę stycznia więc dołączam się do grupy! Wizyta u ginekologa w poniedziałek 11.05.
100krotka:), eneska, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Witam, Styczniówki ja po wizycie gin zrobił bardzo szybkie USG widziałam pęcherzyk ciążowy, bo na serduszko jeszcze za wcześnie. Póki co wszystko dobrze według moich i gina obliczeń to 5 t i 1 d i dokładnie z USG też tak wyszło. W następny piątek idę jeszcze na USG żeby sprawdzić czy wszystko rośnie tak jak trzeba. Niestety nadal muszę leżeć, brać zastrzyki i luteinę.
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Dziekuje
Kochana a jak Ty sie czujesz? Mam nadzieje ze wszystko bedzie bobrze pomodle sie dzisiaj za Ciebie i Twoje dzieciatko
Czuje się w miarę ok, plamienia ustępują, tylko jakas taka jestem osłabiona, dostałam 2xl lutke do zaaplikowania na noc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoacha wrote:witajcie dziewczyny! Ja też już po testowaniu, test pozytywny, beta hcg 73,4 co oznacza 1-2 tydzień ciąży od zapłodnienia Kalendarz wylicza mi termin na połowę stycznia więc dołączam się do grupy! Wizyta u ginekologa w poniedziałek 11.05.
Ja tez ide na pierwsza wizyte w poniedzialekYoacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoacha wrote:witajcie dziewczyny! Ja też już po testowaniu, test pozytywny, beta hcg 73,4 co oznacza 1-2 tydzień ciąży od zapłodnienia Kalendarz wylicza mi termin na połowę stycznia więc dołączam się do grupy! Wizyta u ginekologa w poniedziałek 11.05.
Felicity, odpoczywaj dużo!:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ten maj obfituje! cudownie ja właśnie wstałam, dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo musze iść do urzędu:P jestem troche zakatarzona, wiec mój kolejny cel to będzie apteka. Dzisiaj moi rodzice wracają z wakacji, zastanawiam sie jeszcze, kiedy im powiedzieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Ale ten maj obfituje! cudownie ja właśnie wstałam, dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo musze iść do urzędu:P jestem troche zakatarzona, wiec mój kolejny cel to będzie apteka. Dzisiaj moi rodzice wracają z wakacji, zastanawiam sie jeszcze, kiedy im powiedzieć
Eneska kochana dbaj o siebie mnie wczoraj też katar dopadł ale wypiłam hektolitry herbaty z miodem i cytryną (oczywiście ziołowe) zaaplikowałam sobie inhalację z soli morskiej i olejków oraz płukanie gardła szałwią i dziś dużo lepiej mam nadzieję że nie ma to wpływu na Kruszynkę...
Ja wczoraj powiedziałam mamie, ale przed usg wolałam nic nie mówić bo się bardzo bałam, że coś będzie nie tak, ale wczoraj nie wytrzymałam. Teściom powiemy za tydzień jak wrócą z wakacji
Ty w poniedziałek masz wizytę?