X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, witaj wśród Styczniówek :) myślę że w 6t 1d powinnaś zobaczyć serduszko :) ja dziś w 6t 0d widziałam pikający punkcik :) niesamowite przeżycie :)

anulka557, eneska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się nie mogę doczekać mojej wizyty :D choc ja pewnie idę troszkę za wcześnie:p

100krotka:) lubi tę wiadomość

• Mama84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny robiła któraś z Was badanie progesteronu, ile czekałyście za wynikiem?

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Juz się nie mogę doczekać mojej wizyty :D choc ja pewnie idę troszkę za wcześnie:p

Ja tez sie nie moge doczekac :)

Wiem ze na poczatku brzuch moze pobolewac ale mnie codziennie pobolewa mam nadzieje ze wszystko wporzatku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:02

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Anulka, witaj wśród Styczniówek :) myślę że w 6t 1d powinnaś zobaczyć serduszko :) ja dziś w 6t 0d widziałam pikający punkcik :) niesamowite przeżycie :)
    Ooo dobrze wiedzieć.
    ja swoją wizytę mam na 18 maja, a to wypadnie 6td 6 dc
    eneska wrote:

Kiedy idziesz?
    Mama84 wrote:
    Dziewczyny robiła któraś z Was badanie progesteronu, ile czekałyście za wynikiem?
    Ja robiłam, w moim laboratorium wyniki są po półtorej godzinie zarówno beta HCG i progesteron.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka witaj:* super ze Ci się udało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 21:46

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :P

Kochana a jak Ty sie czujesz? Mam nadzieje ze wszystko bedzie bobrze pomodle sie dzisiaj za Ciebie i Twoje dzieciatko :)

Felicity lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny! Ja też już po testowaniu, test pozytywny, beta hcg 73,4 co oznacza 1-2 tydzień ciąży od zapłodnienia :D Kalendarz wylicza mi termin na połowę stycznia więc dołączam się do grupy! Wizyta u ginekologa w poniedziałek 11.05.

100krotka:), eneska, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Styczniówki :) ja po wizycie gin zrobił bardzo szybkie USG widziałam pęcherzyk ciążowy, bo na serduszko jeszcze za wcześnie. Póki co wszystko dobrze według moich i gina obliczeń to 5 t i 1 d i dokładnie z USG też tak wyszło. W następny piątek idę jeszcze na USG żeby sprawdzić czy wszystko rośnie tak jak trzeba. Niestety nadal muszę leżeć, brać zastrzyki i luteinę.

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Dziekuje :P

Kochana a jak Ty sie czujesz? Mam nadzieje ze wszystko bedzie bobrze pomodle sie dzisiaj za Ciebie i Twoje dzieciatko :)
    Dziekuje ci :* modlitwa na pewno sie przyda :)
    Czuje się w miarę ok, plamienia ustępują, tylko jakas taka jestem osłabiona, dostałam 2xl lutke do zaaplikowania na noc

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :* To odpoczywaj duzo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoacha wrote:
    witajcie dziewczyny! Ja też już po testowaniu, test pozytywny, beta hcg 73,4 co oznacza 1-2 tydzień ciąży od zapłodnienia :D Kalendarz wylicza mi termin na połowę stycznia więc dołączam się do grupy! Wizyta u ginekologa w poniedziałek 11.05.

Ja tez ide na pierwsza wizyte w poniedzialek :)

Yoacha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoacha wrote:
    Witaj!:)

Felicity, odpoczywaj dużo!:*

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiało się do was zapisuję. ;) Właśnie zobaczyłam dwie kreski. ;) Termin według OF 19 stycznia. ;)

Beatrice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Ja tez ide na pierwsza wizyte w poniedzialek :)

To super! Jesteśmy dwie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:40

100krotka:), Beatrice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten maj obfituje!:) cudownie :) ja właśnie wstałam, dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo musze iść do urzędu:P jestem troche zakatarzona, wiec mój kolejny cel to będzie apteka. Dzisiaj moi rodzice wracają z wakacji, zastanawiam sie jeszcze, kiedy im powiedzieć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nieśmiało się do was zapisuję. ;) Właśnie zobaczyłam dwie kreski. ;) Termin według OF 19 stycznia. ;)

toż to my prawie z jednym terminem ;) mi 18 wyliczył, ale licząc jak mi zawsze gin liczyła to 19 wychodzi :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Anulka! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Yoacha i Gumisia na naszym gronie Styczniówek :) gratulacje serdeczne :) oby Kropeczki zdrowo rosły :)

Gumisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ale ten maj obfituje!:) cudownie :) ja właśnie wstałam, dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo musze iść do urzędu:P jestem troche zakatarzona, wiec mój kolejny cel to będzie apteka. Dzisiaj moi rodzice wracają z wakacji, zastanawiam sie jeszcze, kiedy im powiedzieć:)

Eneska kochana dbaj o siebie :) mnie wczoraj też katar dopadł ale wypiłam hektolitry herbaty z miodem i cytryną (oczywiście ziołowe) zaaplikowałam sobie inhalację z soli morskiej i olejków oraz płukanie gardła szałwią i dziś dużo lepiej :) mam nadzieję że nie ma to wpływu na Kruszynkę...
    Ja wczoraj powiedziałam mamie, ale przed usg wolałam nic nie mówić bo się bardzo bałam, że coś będzie nie tak, ale wczoraj nie wytrzymałam. Teściom powiemy za tydzień jak wrócą z wakacji :)

Ty w poniedziałek masz wizytę?

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ